sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

mary

magdalinska świetna ta Twoja sukienka :) I buty też ;)

siog

Cytat: panikarola w 26 Maj 2008, 17:16:27
mi sie bradzo podoba!!! ciekawa jestem, jak taki prosty dekolt sie na zywo prezentuje.

i jakie buty do tgo? cos na gore jeszcze?

na gore poszukam jakas pashmine w kolorze stalowyn i zamotam sie nia do kosciola.
buty wlasnie nie wiem jeszcze. najlepsze bylyby w kolorze fuksji a nie umiem takich znalesc zeby mnie sie podobaly. Moze tez czerwone jedwabne zaloze no i musze poszukac jakies fajne srebrne wiszace kolczyki...

salsa

ups;) to tu sie wkleja te sukienki weselne:):) a ja was na plotach meczyłam-zapomniałam sobie:P
Siog Twoja bardzo stylowa-podoba mi sie taka linia;) tez nawet o tym myślałam, ze my duzo tańczymy, raz poszłam w takiej zwężanej spódnicy na imprezę i strasznie cierpiałam:P

to moja:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

Cytat: siog w 26 Maj 2008, 17:31:55
Cytat: panikarola w 26 Maj 2008, 17:16:27
mi sie bradzo podoba!!! ciekawa jestem, jak taki prosty dekolt sie na zywo prezentuje.

i jakie buty do tgo? cos na gore jeszcze?

na gore poszukam jakas pashmine w kolorze stalowyn i zamotam sie nia do kosciola.
buty wlasnie nie wiem jeszcze. najlepsze bylyby w kolorze fuksji a nie umiem takich znalesc zeby mnie sie podobaly. Moze tez czerwone jedwabne zaloze no i musze poszukac jakies fajne srebrne wiszace kolczyki...

gora jest super, bo asymetryczna.

No wlasnie fuksja/amarant bylyby super. Popatrz tu moze cos znajdziesz:

http://www.zappos.com/n/es/color/19/d/722000224/heel_height/4/page/1.html

salsa - tez fajna. Mam to samo z waskimi spodnicami, na wesele wole jakas fruwajaca :)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

mayagaramond ja kiedys poszłam w waskiej na jakas impreze bo miło byc bez tanców-okazało sie ze dało sie tanczyc na stołach-spodnica poległa:P

jusia

siog sukienka moze i fajna, ale na manekinie to ja nic  nie widze jak sie ta szelka ułoży i w ogole..na Tobie to co innego ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

elizapj

siog super kolor!

buty w zasadzei w jakimkolwiek kolorze mozesz bo taki stalowy to prawie jak czern...wszystko do tego pasuje..szczegolnie ze suknia 1 kolorowa...:)

salsa...a Ty co tak caly czas w okularach? hahha (ogladalam wczoraj twoje na n-k)
kiecka fajna:)

ja na wesele w najblizszy w-end zmienilam kompletnie koncepcje..ide jednak w dlugiej...choc juz do tej 'niebieskiej ciazowki' mialam wszystko dopasowane (buty, bizu, pas, szal)
ale znalazlam stara w szafie...i sie okazalo ze rozmiar pasuje;) wiec niebieska czeka na wesele gdzie indziej:) albo na ciaze HAHAHA

magdalinska

siog - fajna to sukienka, swietna :)
salsy tez mi sie podoba, tylko kroj gory nie dla mnie ;)

siog

Maya, kilka fajnych buciokow widzilalam na stronie:) zamawialas kiedykolwiek z zappos?? jest bezpieczny i ta sa oryginaly na 100%??????

salsa

elizapj

na pytania n-k odpowiadam na n-k;)

a okulary sa bardzo przydatne latem, dlatego mam je na fotosach, bo zapominam sciagac;)
a do sukienki załozyłam, bo... miałam oczy nie umalowane i  jakos tak kiepsko sie czułam w zwiazku z tym do foto, wiec cyk-okularki i po sprawie-a i rozpoznac trudniej;)

mayagaramond

Cytat: siog w 27 Maj 2008, 17:00:21
Maya, kilka fajnych buciokow widzilalam na stronie:) zamawialas kiedykolwiek z zappos?? jest bezpieczny i ta sa oryginaly na 100%??????

nie, raczej uzywam zappos jako galerii ;) Jak zlapie na niemieckim forum moja znajama buto-maniaczke, to sie jej spytam, bo ona pewnie tam zamawiala.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

katgoli

maya masz moze jakies fajne stronki niemieckie gdzie mozna znalezc sensowne butki?

ja z moja nozka 35,5-36 mam marne szanse w niemieckich sklepach na znalezienie czegos ciekawego wiec wszystkie wskazowki pomocne.

mayagaramond

Cytat: katgoli w 28 Maj 2008, 08:37:54
maya masz moze jakies fajne stronki niemieckie gdzie mozna znalezc sensowne butki?

ja z moja nozka 35,5-36 mam marne szanse w niemieckich sklepach na znalezienie czegos ciekawego wiec wszystkie wskazowki pomocne.

Popatrz tu:

www.yoox.de

www.imwalking.de

Ami

oo Salsa:) własnie czegoś takiego szukam, znaczy sie takiej góry w sukience, niestety z duzym dekoltem nie wygladam za dobrze i szukam czegoś takiego, tylko gdzie nie spojrze to wydekoltowane kreacje, nie powiem - śliczne ale co mi po tym;)

Moze dziewczyny polecicie mi jakąś sukienke (ew. krój sukienki) dla bardzo szczuplej (zeby nie powiedziec chudej :P) i wysokiej :-)

salsa

ja kupiłam w Yoshe
w krakowie masz w Galerii Krakowskiej i na ul. Grodzkiej:) maja piekne ciuszki i ciekawe wzory:)

katgoli

Cytat: mayagaramond w 28 Maj 2008, 11:41:41
Popatrz tu:

www.yoox.de

www.imwalking.de

dziekuje stawiam piffko  :D

aja

uwaga -
pokazuję Wam swoje kiiecki
jedną kupiłam wczoraj ale to zara więc zastanawiam się nad oddaniem bo wyglądam w niej jakbym miała 10 kg więcej a drugą kupiłam dwa miesiące temu jak nie wiedziałam że jestem w ciąży - bardzo mi się podobała ale niestety już w niej tak ładnie nie wyglądam... zmieniłam lekko kolor włosów, opalać się nie mogę więc do bladej cery wyglądał mało atrakcyjnie no i brzuch już mi wystaje wieć inaczej już się układa - zdjęcie też nie jest najlepsze bo z flashem więc jakiś taki odblask jest - w rzeczywoistości wygląda lepiej a już napewno obie wyglądają lepiej na wieszaku niż na mnie....... ]

golinda

aja, pierwszą rzeczywiście oddaj, wyglądasz w niej strasznie grubo i dekolt tak nieapetycznie
druga dużo lepiej, choć takie materiały tylko uwydatniają niedoskonałości (na chudych dziewczynach pokazują kości, na pulchnych tłuszczyk)...

zwierzatko_mojej_mamy

a mi sie podoba pierwsza - piekna - jak z czerwonego dywanu  ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

inkageo

Pierwsza jest cudowna! Może odrobinkę skróciłabym jej ramiączka, bo z boku piersi ten ramiączkowy materiał się na boki rozchyla, ale ogólnie super. Jakie strasznie grubo??? Zwariwała!
Druga jest strasznie poważna i postarzająca.
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

inkageo no jak cate blanchett na rozdaniu oskarow, nie? ;D tak mi sie kojarzy jakos, bo jej tam nigdy nie przeszkadza, czy w ciazy, czy bez, czy grubiej czy chudziej, a wyglada zawsze fantastycznie  ;D aja normalnie cudnie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

aja

początkowo pomyślałam że  tak kieca będzie w sam raz na wesela w sierpniu!i jako ciężarna dostane ulgowe na tą kieckę  ale w sumie mogę się już w nią nie zmieścić choć ma troszkę zapasu
ale muszę poznać i Wasze opninie bo w sumie jak ma wisieć w szafie to wolę kupić może jakąs tunikę i portki....  a sama nie wiem bo na wieszaku to mi się bardzo podoba ... facet mi mój powiedział że może być bo teraz do niego będę pasować i wyglądam jak Fiona ze Szreka  :D

maroonbug

Aja ta pierwsz jest boska. Wcale nie wygladasz grubo. Duzo gorzej uklada sie ta fioletowa na Tobie. Poza tym ta seria sukni z Zary jest z jedwabiu. Mierzylam jedna z nich i normalnie luksus w dotyku, material sie uklada jak marzenie. Jakosc jak nie Zara normalnie. I ta jakosc i elegancje widac :)

mika

ta pierwsza jest piękna!!!! a ty w ciąży prezentujesz się zajebiście, że się tak wyrażę kolokwialnie :D

mika

aaaaaaaa i chce jeszcze jedno zdjęcie!!! tej półeczki co macie nad łóżkiem !!! jaki to kolor taka oberżyna?? i to jest naklejka ??? dawaj fote