sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Wróbelek takie dwukolorowe? Te maja jasny obcas

wrobelek0403

niewiemjaka, fason mi sie podoba, tego jasnego to prawie nie widac ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

gdzies chyba szelma wklejala sukienki tiulowe od jakiejś projektantki pamięta któraś link ?

magdalinska

kupiłam sukienke na chrzciny http://quiosque.pl/sukienki-k/sukienki/sukienka-28256.html  tylko ten kolor to jest bardziej limonka niż żółty, taka zarówa
moge do tego załozyc granatowe lakierowane szpilki i czarną ramoneske? bedzie to grało kolorystycznie? czy lepiej jakis zakiet lekki

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: magdalinska w 31 Mar 2015, 20:15:49moge do tego załozyc granatowe lakierowane szpilki i czarną ramoneske? bedzie to grało kolorystycznie?
tak ;D

Cytat: magdalinska w 31 Mar 2015, 20:15:49czy lepiej jakis zakiet lekki
nie :D chyba, ze sie boisz ksiedza z ramoneska ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

magdalinska

a to z ramoneską nie mozna do koscioła?  :)
w dupie mam, i jedne i drugie chrzciny w sobote, bez mszy, sami swoi :)

to dobra, tylko buty musze kupic

inkageo

Magdalińska czarny i granat to tak se.. Masz coś innego na górę?

Marax piękne rzeczy na tej stronie.
Imagine there is no hate

inkageo

Imagine there is no hate

magdalinska

No wlasnie chyba nie mam
a buty jaki kolor? Bo i tak musze kupic

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

marax

Laski z miejscowego forum polecają krawcową która dobrze szyje na wzór. Ona proponuje takie tkaniny . Chce za uszycie 180 zł plus materiał.

marax

jakos nie mam zaufania do takich pan szyjących .

zwierzatko_mojej_mamy

podobaja mi sie, i druga i trzecia - pierwsz atez pewnie w realu ladna, ale na focie juz tak nie zachwyca

www.annawilk.pl

marax

Ja musiałabym przymierzyć taka sukienkę z tiulu bo jakoś wydaje mi się że to nie do końca moja bajka :) gdzie takie coś można pomierzyć w realu. nie koniecznie to samo ale tiul

rudasekawf

Cytat: marax w 31 Mar 2015, 22:05:15jakos nie mam zaufania do takich pan szyjących .
ja jakoś wolałabym uszyć u takiej kobitki. Zawsze poprawi jeśli coś nie leży itd.

inkageo

Nie wygląda to dobrze.. Szczególnie ta kremowa która prześwituje :D
Imagine there is no hate

wrobelek0403

dla mnie pierwszy i trzeci materiał super. sukienek nie widze, nie mam dostepu.

Niech pokaza swoje prace na zywo.

Ja sobie kiedys te kiecke z "szyje sukienki" kupie :D tylko musze wymyslec jakąs super okazje :D :D

zwierzatko_mojej_mamy

a ja bym sie chciala zmierzyc z wyzwaniem takim ;) ciekawe, czy bym potrafila uszyc :)

www.annawilk.pl

marax

Cytat: inkageo w 31 Mar 2015, 22:07:16
Nie wygląda to dobrze.. Szczególnie ta kremowa która prześwituje :D
skrojona jest w miarę dobrze tylko chyba materiał taki ?