sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

konwalia

Kombinezon jest dla mnie w stylu modern talking ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: salsa w 10 Lip 2013, 21:24:12Suknia z Solara fajnie, podobna (i duzo tansza) jest w Cliku na Grodzkiej  swietnie w niej wygladasz, pasuje mi do Ciebie taki boho-styl
no mi tez styl pasuje, ale jedwab mi sie kloci z boho ;) ona na zywo jest troche materialowo starobabowa ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

Zwierzu-bo to taki boho-glamour :D

ale wez zajrzyj do tego Cliku bo moze tamta CI podejdzie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mobka

Mnie się podoba czarny kombinezon, wezowy na stronie fajny, na żywo średnio leży na biuście.
W sukience z solara wyglądasz jak w ciąży ;)

Dodany tekst: 10 Lip 2013, 21:04:09

Justynaaaa poważnie w 34 z hm nie wchodzisz? Ja mam wrażenie, że tam wszystko jest wielkie. Choć sama musiałam szorty wymieniać, bo na oko wzięłam 34 i się w tym sezonie przeliczylam ;)

justynaaaa2

mobka no nie ;) kurcze aż zaraz sprawdzę jakie rozmiary posiadam

wszystkie bluzki mam s, xs są za obcisłe
znalazłam jakieś spodnie, też 36 (obecnie wciągam je do połowy uda ;))
marynarki kiedyś mierzyłam to w 36 się dopinałam ale były takie trochę naciągnięte bo ja mam szeroką klatę :D a 38 już za wielkie
ja mam zawsze wrażenie, że tam wszystko jest takie mini i szczuplutkie ;D
tylko ciążowe gacie kupowałam 34 choć na samej końcówce już lepsze było 36 :)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 10 Lip 2013, 22:02:17W sukience z solara wyglądasz jak w ciąży
no wiec wlasnie ;) sie rozumiemy ;D

www.annawilk.pl

mobka

Hmmm, może dlatego, że ja górę mam drobna, dół spory, ale w hm celuje w 34. W Zarze dołu w 34 nie wsadze, nawet tok temu nie wsadzalam.

justynaaaa2

a widzisz a ja znowu w zarze w spodnie w zeszłym roku spokojnie w 34 wchodziłam, gdzie te czasy ehhh ;D
ale kiecki z zary już 36, wszystko przez tą górę

aniak1211

U nas nie ma tej kiecki w H&M :(
szkoda bo podoba mi sie i szykuje sie na wesele.

mayagaramond

Śnił mi sie kombinezon zwierzaka lol lol
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

niewiemjaka

maya :rotfl:

zwierzuu jak ładnie :) podobasz mi sie w sukience w kwiaty ale nie bierz jej bo problem z cyckami latajacymi bedzie w tancu :D w czarnym komb fajnie tylko nie widac dobrze - czy tam na biuscie nie robia sie za duze bulki pod pachami ? kiecka z HM tez fajnie tylko sie opal,
a kombinezon ostatni bardzo fajnie lezy bardzo fajny kroj, tylko kolory za blade do Ciebie :knuje: nie było innych kolorów ?

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

wrobelek0403

ten nie jest juz taki ładny, bardziej do latania niz na wesele.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: cumberland w 11 Lip 2013, 12:40:14a takie coś mi wyskoczyło, tylko nie wiem o co chodzi z tymi cenami...? nie wiem czy to nie jakiś second-hand
to nie secondhand tylko "japan style" tak zwany, czyli ciuchy w takich cenach nowe, ale wysylka z tajlandii ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzatko_mojej_mamy

no ten z majtami pod spodem z mango jest dla mnie nie do przyjecia ;D promod spoko, to sie przejde ;) dzieki dziolchy :D

www.annawilk.pl

szelma

Mango z majtami jest straszne :D Ale te promody dają radę - przymierz, jak będa!
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

aaaa, bo to trzeba zmienic kolor, ten drugi jest zupełnie inny i bez majtów :D

szelma

A, faktycznie :D Bezmajtowy :D Ale tez nie na wesele jednak. Ten promod lepszy, bo ma ten jakby naszyjnik i taki jest bardziej wyjściowy.
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

aniak1211

A jak te kombinezony sprawuja sie w toalecie???
Tzn. trzeba caly zdjac by zalatwic potrzebe??? :D

zosia2007

Cytat: aniak1211 w 11 Lip 2013, 12:09:46
A jak te kombinezony sprawuja sie w toalecie???
Tzn. trzeba caly zdjac by zalatwic potrzebe??? :D
pewnie tak, trochę jak śpiochy :D

Dodany tekst: 11 Lip 2013, 12:19:56

zwierzak jak będziesz w mango to może przymież tez tą kiecke, o ile ci się podoba
http://shop.mango.com/PL/p0/mango/wyprzedaz/sukienki/maxis/długa-sukienka-skrzyzowana/?id=81424154_58&n=1&s=rebajas_she.vestidos_offers&ie=1&m=&ts=1373537820669