sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: mayagaramond w 19 Cze 2013, 10:57:18
Na terenie uniwerku, to jest stary palacyk. Jesli pogoda dopisze, to tez w ogrodzie.

czyli to takie garden party? ja bym poszła w spodniach :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 19 Cze 2013, 12:05:55czyli to takie garden party? ja bym poszła w spodniach

tak, garden party. Wiesz, moge isc w spodniach. Mam tez inne kiecki, ktore moglabym zalozyc, no ale chcialam cos ekstra ;D

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

niewiemjaka

Cytat: wrobelek0403 w 19 Cze 2013, 12:05:55ja bym poszła w spodniach
no to na takie garden party w naszych okolicach koniecznie lol takie grube spodnie i długie rekawy przeciwkomarowo i przeciwmeszkowo :D

mayagaramond

Cytat: niewiemjaka w 19 Cze 2013, 12:05:09o i owocowa jest taka oryginalna, a tą pierwsza mozesz spotkac w tłumie, wiec bralabym owocowa

pojde jutro do sklepu, mam nadzieje, ze jeszcze jest.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

magdalinska

konwalia

Fajna, Ty jesteś wysoką, wiec powinna dobrze wyglądać

ddu

malutenka, bardzo mi się podoba!

aja

Spoko jeszcze za taka cene!!!

malutenka

Trochę mi źle, że nie mierzyłam, bo w stacjonarnym nie mają niestety (a jak mieli to cena była inna). Dobra, biorę :)

ddu

a ja taką kieckę mierzyłam
w sumie czasu mam dużo, wesele w sierpniu
ta mi się podoba, ale nie za krótka? na wesele?
no i dość droga...
ale materiał fajny. nie wiem

salsa

bardzoooo fajna ! a co to za marka?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

niewiemjaka

ddu fajna ta sukienka! a były jeszcze inne kolory ? bo taki zielony przy bladosci lica Twego.. może jakiś inny był jeszcze kolorek ? :D ale fajnie lezy

Kasia

super kiecka

tylko jak na nią się zdecydujesz to nie opalaj dekoltu albo opalaj nie tak jak teraz :D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ddu

dekolt opalony jeszcze po śniadaniu na trawie :D

sukienka french connection (?)
innych kolorów brak, bo to z takiego butiku na starym mieście, gdzie dziewczyna sprzedaje pojedyncze egzemplarze z różnych marek

to mówicie, że kupować? :D

callja

Cytat: ddu w 25 Cze 2013, 15:28:01to mówicie, że kupować?
Kupować, bezapelacyjnie!!
Wyglądasz świetnie, figury tylko pozazdrościć :dreaming:
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

ddu

magoo dzięki, znalazłabym kilka dla siebie ;)

dzięki za komplementy, dziewczęta!
i pomyśleć, że do 30 nie chodziłam w krótkich sukienkach. na starość mi odbiło :D

wrobelek0403

ddu nie na starosc, tylko wlasnie na drugą młodosc :D ja tez sie przerzuciłam na mini przed 30tka :D :D

szelma

Ja też :D Ta kiecka z sobotniego wesela jest taaaaaaaaka krótka lol W życiu bym takiej nie założyła jeszcze rok temu :D
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

wrobelek0403

mowie Wam laski, druga młodosc :D