sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

Nogi boskie, kiecka fajowa, ale wylamie się wg mnie nie dla dragona, bo ja taki fason lubię tylko na filigranowych kobietkach i z baletkami

aja

Cytat: konwalia w 27 Mar 2013, 08:56:28z baletkami
co?
nie jest źle dragon, mnie się podoba

dragonfly

konwalia eeee..... moze do tego typu ale letniej sukienki, ta z baletkami by wygladala tak se ;) pomijajajc, ze do filigranowosci mi troche daleko rzeczywiscie lol

szelma

dragon, te nogi, no! :D Sukienka fajna - mnie się podoba :)
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

niewiemjaka

dragonfly wow ale masz noooooooooooooooooooooooooogi piękne :)

dragonfly

dobra, dobra - nogi ujda, dzieki lol mnie sie o kiecke rozchodzi, moze byc co?

ddu

mi się bardzo podoba. kiecka. i nogi też!

niewiemjaka

Cytat: dragonfly w 27 Mar 2013, 09:54:08mnie sie o kiecke rozchodzi, moze byc co?
kiecka pozwala pokazac nogi więc jest ok lol

goga

mnie z kolei baletki do tej kiecki i do takich nóg absolutnie nie przekonują ;)

kiecka jest fajna
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

emcia

konwalia

Goga przecie ja nie napisałam, ze baletki dla dragona ;)

ishka82

dragonfly, piękna kiecka :) i jaka figura, wow :thumbup: pięknie Ci w niej :D

zosia2007

dobra na szybko, ktos widział tą kieckę na żywo w h&m?
chce ja kupić, nie wiem czy na wesele, pewnie nie, tylko jako kieckę "służbową" ;)

margareta

dragonfly zwróć uwagę, że prawie wszystkie piszą, że albo kiecka fajna, albo nogi fajne, jakoś mało głosów, ze wyglądasz w niej zajebiście. Popieram zdanie konwalii.

Dodany tekst: 27 Mar 2013, 13:13:21

aaa i nie chodzi o baletki, tylko że dobrze w takich kieckach młode dziewczyny wyglądają  :blush:

niewiemjaka

aaa to ja sie nie zgadzam ;) to że dragon wygląda zajebiście jest oczywiste, naprawdę mi sie podoba  :thumbup:
i nogi i kiecka i dragon w niej

wrobelek0403

Cytat: margareta w 27 Mar 2013, 13:11:24aaa i nie chodzi o baletki, tylko że dobrze w takich kieckach młode dziewczyny wyglądają

margareta, no ja Cie prosze ;) a jaki to cezus wiekowy obowiazuje do takich sukienek???

mnie jedynie nie pasują te czarne rajtki, a to ze kiecka super dla mnie oznacza, ze dragon w niej swietnie wyglada.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

dragonfly

Czarne rajty akurat juz mialam na sobie, planuje grafitowe.

Dodany tekst: 27 Mar 2013, 13:50:50

Ech..... 33 lata, czas na garsonki nadszedl juz lol lol

wrobelek0403

rubin04

Dragon, popatrzyłam na zdjecie i mysle piekna kiecka, piekna Dragon i tez chce taką kieckę by tak wygladać.
....no ale ja za chwile (jesienią) 35 dobiję wiec chyba zostaje mi tylko garsonka, lekka trwała + płukanka :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym bardziej byla zdania, ze starobabowa sukienka jest, niz ze dla jakiejs licealistki, czy cos - tzn przyznaje sie, ze mi sie nie widzi ;) ale ja nie lubie rekawkow i zabudowanych dekoltow, wlasnie ze wzgledu na starobabowosc ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ishka82

Cytat: margareta w 27 Mar 2013, 13:11:24
dragonfly zwróć uwagę, że prawie wszystkie piszą, że albo kiecka fajna, albo nogi fajne, jakoś mało głosów, ze wyglądasz w niej zajebiście. Popieram zdanie konwalii.

Dodany tekst: 27 Mar 2013, 13:13:21

aaa i nie chodzi o baletki, tylko że dobrze w takich kieckach młode dziewczyny wyglądają  :blush:
że co? bo się prawie zadławiłam z wrażenia? lol dragon, to niby geriatria już? ;) :mocking: konwalia pisała o filigranowych kobietkach, nie o wieku, więc jakoś wątpię, czy ma zdanie takie jak Ty ;D

magoo

dragonfly wyciągaj z szafy garsonkę w kwiaty, a nie młodzieżową sukienką świrujesz
kogo ty chcesz oszukac?? lol lol lol
a poważnie to super i jak wiosenno-letnie wesele, to ja bym dała gołe nogi, a nie rajty

goga

Cytat: rubin04 w 27 Mar 2013, 13:57:47
Dragon, popatrzyłam na zdjecie i mysle piekna kiecka, piekna Dragon i tez chce taką kieckę by tak wygladać.
....no ale ja za chwile (jesienią) 35 dobiję wiec chyba zostaje mi tylko garsonka, lekka trwała + płukanka :D

Rubin - a co dla mnie, no co ???  ubiór pani Frau pozostaje lol

konwalia - mnie się po prostu baletki do takich kiecek nie widzą ;)  ale wiesz - ja w baletkach to mikro - wzrost mam ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)