sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

mi sie podobaja te najbardziej przyległe do ciała, najzgrabniej w nich wygladasz
a więc ta czerwona z boczna falbaną i zielona z paskiem

niewiemjaka

Cytat: mayagaramond w 22 Cze 2012, 10:51:10Uwazam, ze lepiej jest ci w sukienkach, ktore nie maja gory zabudowanej do obojczyka
no wlasnie! ta zabudowana rozowa z falbana tworzy takie wielkie lotnisko na gorze bo jest pod sama szyje, zobacz..
wtedy tez na biuscie to nie układa sie tak idealnie, mimo ze ta różowa jest śliczna, to jednak ta zielona obok już IMO lepiej.. :knuje:

wrobelek0403

dwie ostanie super :thumbup:

od biedy z mohito ta pierwsza.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

teraz jak wkleiłaś trzy to trzecia tez super, chyba w niej najszu[pklej wygladasz :D

goga

chciałam podac te same typy co golinda - z przewagą tej kiecki z mohito :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

mnie sie ta trzecia wydaje taka mało weselna, materiał jakis wygnieciony :knuje:

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 22 Cze 2012, 10:24:25
mnie sie ta trzecia wydaje taka mało weselna, materiał jakis wygnieciony :knuje:

też tak myślę, magdalinska wygląda w niej fajnie, ale chyba bardziej na jakiś spacer, niż do świadkowania na weselu :hmm:

golinda

magdalinska, o tej nikt Ci nie napisze, że mało weselna! :D

http://www.we-dwoje.pl/wyjatkowa;piekna;suknia;na;wesele;studniowke;bal;z;salonu;sukien;slunych;sophia,ogloszenie,14128.html?foto_id=1

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 10:29:53

taka mi się podoba i rzeczywiście nie jest spacerowo-popołudniowa, ale na specjalną okazję:

http://www.groszki.pl/groszki/51,95942,7749202.html?i=2&v=1&obxx=7749202&order=najnowsze&page=2

magdalinska

dobra, to teraz powiem wam co i jak :)

pierwsza - carry, tak zwyczajna, wisiała w pasie, w pasie tez gumka, taka sobie.
druga - zielone falbany odpadaja, wrzuciłam tak od picu ;)
trzecia - kremowa była bardzo dopasowana, no i nie wiem czy kremowa mogłaby w ogole byc
czwarta - rózowa mohito - zaskoczyła mnie, bo faktycznie w niej nie wygladałam zle
piata - jak dla mnie za krótka, no i na plecach dziura = problem z biustonoszem
szósta - jasny róz mohito - najgorsza z mohito, dziwna jaka była
i te dwie ostatnie - zielona kolor była fajny, ale nie macie wrazenia, ze  jakas taka biedna? skromniutka? rózowa była fajna, z bajerem :)

dobra, to teraz głosowanie:
1. rózowa z Mohito
2. rózowa z falbaną
3. zielona ostatnia

goga

magdalinska to wrzuć foty tylko tych trzech kiecek - coby nie latać po całości ;)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

magdalinska

wrobelek0403

goga wyzej niewiemjaka wrzuciła zestawienie tych trzech

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 10:39:24

magalinska, ja bym brała zieloną, do tego długie błyszczące kolczyki, bransoletka i jakis inny pasek, np. srebrny o byłoby ok.

albo rózową z falbaną, ale wydaje mi sie, ze ten dekolt jest rzeczywiscie mocno zabudowany - tu pasowałby moze jakis wisior, zeby to przełamac :knuje:

inkageo

Zdecydowanie ta!
https://picasaweb.google.com/108731259239972002210/Sukienka?authkey=Gv1sRgCLn43uGOz9aE6AE#5756755526297189730

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 10:43:57

I nawet nie ma dyskusji! :D
Imagine there is no hate

Kasia

ze wzgledu na okazję, aby nie było za codziennie, za mało z bajerem głosuje na tę z falbaną :D

magdalinska

skłaniam sie ku rózowej z falbana albo rózowej z mohito....
zielona taka skromniutka....

dobra,piszcie, piszcie, głosujcie, jak troche popracuje ;)

mayagaramond

Nie przekonuje mnie ta rozowa, wyglada jak wielka rozowa plama ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Wg mnie ta z falbaną jest świetna i dobrze leży :)
Imagine there is no hate

inkageo

No i jak ona wyszczupla!

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 09:49:03

Fantazyjna i z pomysłem :)

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 10:50:07

A dwie pozostałe to kup sobie do pracy :D
Imagine there is no hate

ziuta

też sobie zagłosuję jeszcze raz na różową z falbaną ;D no zdecydowanie najlepsza
i magdalinska musisz się koniecznie dowiedzieć skąd to, bo długość ma dobrą dla mnie, to znaczy długą :D

Dodany tekst: 22 Cze 2012, 10:51:54

Cytat: inkageo w 22 Cze 2012, 11:48:37A dwie pozostałe to kup sobie do pracy
o!
:beer:

magdalinska

czy do falbany bylby te szare buty, które wrzuciłam?
aha i jaka torebka, nie posiadam nic, co by sie nadawało