sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Nie ma ich nigdzie w necie. A chcialam kolor dokladniej pokazac. Ksztalt jest taki http://www.ninewest.co.uk/shoes/mid-low-heel/shipshape-1.html

dragonfly

mobka jak sie w nich dobrze czujesz to najwazniejsze! i kolor brzmi obiecujaco

elve

mobka mnie się bardzo podobają, i są bardzo z mojej bajki

mobka

Mam zdjeciaz komorki, wrzuce jak dziecko mi zasnie.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

No niestety, nie jest to ten sam efekt, co przy dwa razy wyzszym obcasie, ale sa wygoooodne. Idealna wysokosc obcasa do chodzenia maja. I pewnie posluza mi i na codzien. Choc nie powiem, kusza jeszcze jakies na czyms wysokim. Fajne fuksjowe samndalki jeszcze byly w NW. Ale nie wiem, nie wiem, czy chce wydac 250-350zl za buty, ktore zaloze raz czy dwa.

damka

dragonfly

mobka swietne te buty! wygladaja o niebo lepiej, niz te czarne co zalinkowalas ;D i pasuja do sukienki!

mobka

Cytat: damka w 16 Cze 2012, 09:36:37
mobka chcesz :)
No chyba nie ;) musze staniki kupic nowe, bo mi cyc z kilogramami polecial :(

mary

Mobka, świetne te buty! Były może w jakiś innych kolorach poza turkusem i czarnym? Nie wiem czy NW jest w K-c, ale chętnie bym je przymierzyła.

dragonfly

ja mysle o tej kiecce, do tego czerwona lakierkowana kopertowka (ta ze slynnych strefowych zakupow z Batyckiego), czerwone buty, jakis wiechec na glowe i powinno dac rade, co? (Sukienka jest ciemo grafitowa, nie czarna)

ddu

dragon, ja bym takiej ciemnej kiecki na wesele nie włożyła, ale fason bardzo mi się podoba

dragonfly

ddu jest jeszcze w innym kolorze ale to nie moja bajka niestety :(
wygladalabym jak trupiatko ;)

siog

Dragon kiecka granatowa boska!

Mobka buty bardzo bardzo!

aniak1211

dragonfly
Fajna sukienka:)
Zdjecie w niej poprosze:)

mobka

NO milo mi, ze buty sie podobaja.
Mary, chyba innych kolorow nei bylo. ALe to NW, w ktorym ja bylam nieduze jest. Czarnych tez nei bylo chyba, je dla przykladu wkleilam.

Dragon, dla mnie kiecka ok. W koncu wesele to impreza wieczorowa, wiec dla mnei ciemne kolory moga byc. Szczegolnie z TAKIMI ;) dodatkami :D
O, i tez zdjecie bym chciala zobaczyc :D Bo to jest taki fason, w ktorym wysokim osobom swietnie, a mi kurduplowi pewnie niebardzo.

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

sukienke kupie za tydzien, jak bede w Londynie, ale wlasnie myslalam, ze albo ta albo cos w tym stylu, zeby nie przedobrzyc ;)

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

didi_loczek

dragonfly no mi się widzi ta sukienka na wesele :), do tego planujesz te czerwone buty z ostatnich zakupów?

mary

Cytat: mobka w 17 Cze 2012, 07:13:32Mary, chyba innych kolorow nei bylo. ALe to NW, w ktorym ja bylam nieduze jest. Czarnych tez nei bylo chyba, je dla przykladu wkleilam.

dzięki Mobka! ja czarnych bym absolutnie nie brała. Te Twoje mają kolor świetny! Już niestety wyszperałam w necie, że NW nie ma w okolicy - najbliższy sklep jest w Krakowie :(

ziuta

mary_popins, w Rybniku w Plazie jest NW, od Katowic to jakieś 50 km

mary

Ziuta, dzięki za info. Widziałam, że jest też w Rybniku, ale to miasto jest mi kompletnie nie znane, a do Krakowa mamy A4 pod nosem, więc jak coś, to chyba jednak Kr. bym wybrała

magdalinska

dobra, mam zdjecia. Jakosc pozostawia wiele do zyczenia, ale robione na szybko rano, wiec wybaczcie ;)
moze byc? ( :pray: ) ( i nie miałam czasu jej wyprasowac ;) )
aha, ja ją troche skróce, tak do kolan