sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Cze 2012, 19:26:44
no wiesz - ale jeszcze kawalek spokojnie mogla pokazac - tak z 50 cm ;D takze ja obstawiam kolana lol

opluty opluty

Dodany tekst: 09 Cze 2012, 15:49:27

Cytat: Norka w 08 Cze 2012, 18:26:53
Maya, a na allegro patrzyłaś? http://allegro.pl/jedwabna-sukienka-krotki-przod-dlugi-tyl-szafirowa-i2375842004.html

Na Salt and Pepper też jest kilka: http://www.saltandpepper.pl/sklep/kobiety,ec/sukienki-30,ec/wieczorowe-4,ec/rina-cossack-kobaltowa-sukienka-z-trenem;12915,prod.html

ta z saltanpepper jest swietna, ale jednak przekracza moj budzet... wiecej jak 200€ nie moge wydac.

Dodany tekst: 09 Cze 2012, 16:56:41

Cytat: salsa w 09 Cze 2012, 01:20:13co do tych sukienek to po dzisiejszej wizycie w galerii mma wrazenie ze  one sa wszedzie - i w tanszych butikach i droższych wiec mysle ze spokojnie cos znajdziesz fajnego:)

Mi jakos za wiele w oko nie wpadlo, duzo jest takich dzersejowych, ktore na wesele sie nie nadaja...
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

dragonfly

mayagaramond szukaj, szukaj sukienki bo mi jest podobna potrzebna, na wesele 30.07  :mocking:

suegro

dragonfly tak, tak, niech szuka. Ja potrzebuję na 21.07. :D
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Uwazacie ze do tych butow kiecka musi byc gladka?  Czy moglaby byc np. ta, ktora norka znalazla:

http://shop.nordstrom.com/s/aidan-mattox-strapless-chiffon-dress/3254720?origin=category
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

mayagaramond gładka niekoniecznie, ale ta juz jest zbyt wzorzysta.  :thumbdown:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 09 Cze 2012, 18:09:24
mayagaramond gładka niekoniecznie, ale ta juz jest zbyt wzorzysta.  :thumbdown:

tak mi sie tez wydawalo...

ta jest sliczna, ale tez nie do tych butow:

http://www.styleranking.de/assets/style-detail-big/30452

Dodany tekst: 09 Cze 2012, 18:43:16

znalazlam:

http://coast.andotherbrands.com/maxikleid-avalana

lol lol lol

Od razu na wejsciu zdobede sympatie hahahaha

wrobelek0403

maya, ta pierwsza sliczna, ale raczej do rzymianek na mile popoludnie, nie na wesele :)

a ta druga boska, zeby Cie tylko z PM nie pomylili lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Cytat: wrobelek0403 w 09 Cze 2012, 19:57:16maya, ta pierwsza sliczna, ale raczej do rzymianek na mile popoludnie, nie na wesele

no wlasnie, wlasnie. Na razie znajduje albo "underdressed" albo "overdressed"...

mayagaramond

emcia wow, dzięki obejrzę je w domu, po meczu :):)  :beer:

wrobelek0403

emcia

wstawiłam wszystkie jakie znalazłam
część z nich faktycznie letnio-plażowa
ciążka ta sukienka :D

zuzia

mi się bardzo podoba ta tunika wstawiona przez vobi :)

mayagaramond

damka

Brać? To burberry. Tzw okazja :)

golinda

matko, damka! ale masz minę lol

sukienka piękna! jak nie chcesz, to ja biorę!
nie bierz - zaraz będziesz z brzuchem, po co ci ona? ;)

a za ile $$$? jeśli można wiedzieć?

damka

z minami to ja mam problem, prawda :)

a z brzuchem to jeszcze chwila moment, nie strasz :)

za 550

jestynka

damka sukienka fajna :) , a do niej nosiłabym samą bransoletkę, bez zegarka

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym chciala zobaczyc przodem ;) bardzo duza gora czlowieka mi sie w niej wydaje i nie jestem pewna tego koloru w takiej ilosci.. kojarzy mi sie z fartuchem ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

szelma

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 12 Cze 2012, 12:01:34kojarzy mi sie z fartuchem

Tak, tak. I cyco-tors robi jakiś taki wielki.

Dodany tekst: 12 Cze 2012, 11:03:10

No i to na wesele ma być???????
- Co pani chciałaby najbardziej usłyszeć?
- Piosenkę pana Kor... Koracza "O zdrowiu" bym chciała najbardziej usłyszeć.
- Tak się szczęśliwie składa, że mamy pana Koracza na sali!

golinda

Cytat: szelma w 12 Cze 2012, 12:02:40I cyco-tors robi jakiś taki wielki.

bo damka ma duży cyc ;)