sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosia2007

Cytat: maraxela w 17 Maj 2011, 21:42:45
kurcze ja mam w biuscie 90 w tali 74chyba  wiec nawet powinnam 12 brac jak na tej aukcji
http://allegro.pl/asos-wieczorowa-satynowa-sukienka-38-40-uk-12-i1618236517.html
zamow oba rozmiary 10 i 12 i jedna odeslesz lub sprzedasz na allegro. i tak na niej nie stracisz, ceny tych kiecek na allegro sa ponad 2 razy wyzsze niz na asos

marax

ja wam mowie z tym brzuchem to nie na aerobik ale na chirurgię lol lol

fasolka1980

zosia2007 no to dobrze ze nie zamowilas większej :) na mnie tez 8 jest dobra  :highfive:

justynaaaa2

im więcej wklejacie tych sukienek tym większą ochotę mam sobie kupić coś na wesela które mam w tym roku ;D
ale kurde tak mi szkoda kasy na raz, skoro mam tą kieckę swojej świadkowej  :blush:
w przyszłym tygodniu jadę do galmoku, jak nic nie znajdę tzn. że miałam nic nie kupować :D
wtedy zrobię sobie różowe buty w zamian :)

marax

tylko ze 12 nie ma jest tylko 10 . Jak jest z ta wysylka jest za free / Jak jest z oddaniem tego ??Placic trzeba karta kredytową ?

zosia2007

Cytat: fasolka1980 w 17 Maj 2011, 21:48:12
zosia2007 no to dobrze ze nie zamowilas większej :) na mnie tez 8 jest dobra  :highfive:
no wlasnie jak sie czerwona pojawi w rozm. 10 to ja zamowie bo czarna dopasowana jest ok ale jednak czerwona bym chciala delikatnie luzniejsza :D

Dodany tekst: 17 Maj 2011, 21:52:22

jesczze mysle o tej: http://www.asos.com/Asos/Asos-Printed-Shift-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1198134&cid=8799&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=3&clr=Print
ale tez rozmiaru nie ma :(

marax

Ale wy jestescie bardzo szczuple to ja musze chyba duzo wiekszą

abkasia

no poogladalm sobie.... i musze powiedziec, ze bardzo podoba mi sie ten blog...
no moglabym miec takie ciuchy, taka figure...

wlasciwie to nawet bardzo podoba mi sie to jak sie kasia ubiera :)

justynaaaa2

abkasia

no ja sie pomerzylam i nie wiem, ale zdecydowanie za duzy mi ten rozmiar wyszedl  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mam gdzies nie kupie kiecki w rozmiarze 40! :D

Dodany tekst: 17 Maj 2011, 22:05:28

Cytat: golinda w 17 Maj 2011, 22:03:44
aaaa... ona mi się nie podoba, taka bez ikry jakaś ;)
z ikra, czy bez ikry. moglaby mnie ubierac :D

marax

Cytat: abkasia w 17 Maj 2011, 22:04:29
no ja sie pomerzylam i nie wiem, ale zdecydowanie za duzy mi ten rozmiar wyszedl  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
mam gdzies nie kupie kiecki w rozmiarze 40! :D

Dodany tekst: 17 Maj 2011, 21:05:28
z ikra, czy bez ikry. moglaby mnie ubierac :D
haha widze ze masz ten sam problem z rozmiare, zdecydowanei lepiej w tym temacie wypadam w simple :)

abkasia

aaaa no patrze, patrzew i strasznie mi sie jej chudosc podoba.....
co ja zrobie, ze ja lubie chudosc???
ja bym musiala nic nie jesc, albo cyckiem karmic, zeby byc taka szczupla.....

wrobelek0403

w sumie pierwszy raz trafilam na jej bloga i bardzo mi sie spodobał :D :D

musze troche poscigac pomysłów :D nie wszystkie sie da skopiowac, bo biustu nie ten ;) , ale sam styl super :thumbup:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

aniak1211

maraxela
Jak zamowilam raz sukienke wedlug tabeli rozmiarow to musialam ja odeslac:D
Zwykle nosze 10,czasem 8 a zamowlam 12:D
Mysle ze spokojnie moglabym tamta sukienke zamowic8:D

Jak zazwyczaj nosisz 10 to zamow 10;D

Na asos mozna placic pay palem jak ktos ma:)

abkasia

aaa pojde w sari :D

goga

Cytat: golinda w 17 Maj 2011, 22:03:44
aaaa... ona mi się nie podoba, taka bez ikry jakaś ;)

:beer:  :beer:  bo już myslałam, że tylko ja tak mam :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

suegro

Dla mnie jest spoko, ale to taki typ dziewczyny z sąsiedztwa a nie bogini. :)
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

szelma

Cytat: suegro w 18 Maj 2011, 12:45:10ale to taki typ dziewczyny z sąsiedztwa a nie bogini

Otóż to. I czasami pisze trochę nazbyt autorytatywnie - ale z drugiej strony nie zasługuje na niektóre z tych komentarzy, które dostaje.

I śmiesznie, że pisze, że sukienka przed kolano, a sama ma do pół uda - dla mnie to raczej krótsza niż dłuższa kiecka.

marax

Cytat: zuzia w 17 Maj 2011, 21:26:36
marax, jest 10! jeżeli golinda bierze 8 to może 10 na ciebie będzie dobra?
wlasnie chcialam sobie kupic ten rozmiar 10 a tutaj sa dostepne tylko 12 .................... teraz dopatrzylam ze 12 to ma 98 w biodrach a ja mam 90 ................... kuzwa moglam wczoraj zamowic jak bylo dostepne tylko 10

zosia2007

Cytat: maraxela w 18 Maj 2011, 12:17:15
wlasnie chcialam sobie kupic ten rozmiar 10 a tutaj sa dostepne tylko 12 .................... teraz dopatrzylam ze 12 to ma 98 w biodrach a ja mam 90 ................... kuzwa moglam wczoraj zamowic jak bylo dostepne tylko 10

jeszcze moze byc dostepne - trzeba obserwowac

ziuta

Alleluja! Zrobiłam wreszcie zdjęcie tej mojej z yoshe. Patrzcie i mówcie czy nie za krótka (zaraz mi powiecie, że za krótka i będę znowu w ciemnej dupie, a do imprezy 2 tygodnie  :rotfl:).

zwierzatko_mojej_mamy

ziuta PIEKNA!!! :bravo: :bravo: bardoz mi sie podoba ;) lachon jak ta lala ;D super ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

oczywiscie, ze nei za krotka :)
takie nogi trzeba pokazywac :D