sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

golninda mierzylam dzisiaj ta z zary i w S to ja nie weszlam . W M ok ale brzuch to trzeba ostro wciagac !!!

marax

Cytat: golinda w 17 Maj 2011, 19:15:20
którą? koralową? ja mam S

ale mam też dobre wieści - chyba doszłam do tego, jak zwalczyć ten brzuch
dam znać jak ogarnę całość
nie tą czerwoną

marax

Cytat: golinda w 17 Maj 2011, 19:31:14
niech będzie że ona jest czerwona
dla mnie koralowa :)

haha no moze i tak ta z odkrytymi plecami . Tej niebieskiej nie mierzylam bo jakos tak siebie w niej nie widze

inkageo

Imagine there is no hate

marax

Cytat: golinda w 17 Maj 2011, 20:08:45
ta :)
tylko brzuch trzeba cały czas wciągać :/

no ja bym dostala od niej niewydolności oddechowej lol lol

Dodany tekst: wto, 17 maj 2011, 16:15:16

http://allegro.pl/asos-wieczorowa-satynowa-sukienka-38-40-uk-12-i1618236517.html

Dodany tekst: wto, 17 maj 2011, 17:17:11

kurcze podoba mi sie kupilabym wszystko tak jak ma ta dziewczyna i nie musialabym nigdzie chodzic po galeriach genialne !!!:)

Dodany tekst: wto, 17 maj 2011, 18:27:33

dziwne na asos nie moge jej znaleść

Dodany tekst: wto, 17 maj 2011, 19:37:24

ja bym chciala ta kreacja obskoczyc tez taka uroczystość
http://nk.pl/profile/39132/gallery/album/26
Tam to widze szał ciał na maxa .kreacje rodem z teatru lol .Podziwiam wlaścicielkę galerii za precyzyjny opis osób  :headbang: :headbang:

abkasia

Cytat: maraxela w 17 Maj 2011, 21:10:36kurcze podoba mi sie kupilabym wszystko tak jak ma ta dziewczyna i nie musialabym nigdzie chodzic po galeriach genialne :)
mi tez sie podoba :)
ja znajdziesz miejsze rozmiary to daj znac :D
moze tez kupie :)D

marax

Cytat: abkasia w 17 Maj 2011, 20:39:15
mi tez sie podoba :)
ja znajdziesz miejsze rozmiary to daj znac :D
moze tez kupie :)D
tam sa wszystkie rozmiary na allegro wlasnie mysle miedzy 36/38 . Zamowilabym 36 ale boje sie ze bedzie za male :)

abkasia

wogle ladna z niej dziewczyna i bardzo fajnie sie ubiera!b bardzo :)
chyba bede sciagac :D

marax

tz ze juz jej wiecej nie bedzie . Cena tam byla nizsza

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

a mi się podobają teraz te kiecki z tymi widocznymi suwakami ;D

damka

jutro przymierze i będzie wszystko jasne :)

justynaaaa2

wg mnie marax coś ściemnia :D przecież ona jest strasznie szczupła, nie wiem jak to możliwe że nie zmieściła się w S w zarze  ;)

marax

Cytat: justynaaaa2 w 17 Maj 2011, 21:29:29
wg mnie marax coś ściemnia :D przecież ona jest strasznie szczupła, nie wiem jak to możliwe że nie zmieściła się w S w zarze  ;)
ja nigdy sie tam w S nie mieszcze lol . Ja mam nadmiernie upowietrznione pluca(tak zawsze sobie to tlumacze lol lol ) bo zamka na moich żebrach zapiąć nie moge .Na codzien nosze 38 zadziej 36 .Jak jest z tym asos ?? oni maja normalna rozmiarówkę ?

justynaaaa2

Cytat: maraxela w 17 Maj 2011, 21:35:40
ja nigdy sie tam w S nie mieszcze lol . Ja mam nadmiernie upowietrznione pluca(tak zawsze sobie to tlumacze lol lol ) bo zamka na moich żebrach zapiąć nie moge .Na codzien nosze 38 zadziej 36 .Jak jest z tym asos ?? oni maja normalna rozmiarówkę ?
:rotfl:

zosia2007

Cytat: maraxela w 17 Maj 2011, 21:35:40
normalna, zamowilam kiecke 8, golinda uwazala ze bedzie za duza a jest ok (ale brzuch musze wciagac :( )
norlamnie nosze ubrania 34, albo zadziej bardzo male 36

marax

w brzuchu mam za duzo pętli jelitowych no i coż poradzić lol lol

wrobelek0403

Cytat: maraxela w 17 Maj 2011, 21:40:57

aaaaaa, :rotfl: :rotfl:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

kurcze ja mam w biuscie 90 w tali 74chyba  wiec nawet powinnam 12 brac jak na tej aukcji
http://allegro.pl/asos-wieczorowa-satynowa-sukienka-38-40-uk-12-i1618236517.html

justynaaaa2

Cytat: maraxela w 17 Maj 2011, 21:40:57
:rotfl: może ja też :D