sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

olgaaa1

Cytat: szelma w 09 Maj 2011, 15:44:21Wolford
a gdzieś w necie? :)

ziuta

A ja w piątek wyciągnęłam męża do Krakowa (że też mu się chciało jeszcze po robocie jechać) i zakupiłam sukienkę. W yoshe.
zwierzątko_mojej_mamy niniejszym dziękuję za inspirację i przystępuję do polewania, a jak będę w domu i będę miała chwilę to się obfotografuję.

zwierzatko_mojej_mamy

ziuta no to super - czekamy na foty :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

Cytat: ziuta w 10 Maj 2011, 14:29:37W yoshe
ooo, to ja wielka oredowniczka Yoshe jestem (zwierz nie lubi bo jej cos tam nie pasuje ;) )
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ziuta

Cytat: salsa w 10 Maj 2011, 13:58:39
ooo, to ja wielka oredowniczka Yoshe jestem (zwierz nie lubi bo jej cos tam nie pasuje ;) )
Ooo, no to Tobie salsa też polewam :)
A zwierzakowi to za to, że wkleił mi w wątek sukienkowy linka, bo ja pierwszy raz od niej o tej firmie słyszałam.
Swoją drogą, fajne rzeczy tam mają. Nie tylko sukienki, ale i bluzki, tuniki. I ceny ok.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: salsa w 10 Maj 2011, 14:58:39zwierz nie lubi bo jej cos tam nie pasuj
helol!! ja bardzo lubie i wszystko mi pasuje i ciagle tam wracam z nadzieja, ze na mnie to bedzie wygladac tak jak mi sie marzy ;P

www.annawilk.pl

salsa

fajne fajne - ja bardzo lubie ;) mam od nich kilka sukienek i dobrze sie noszą, poza tym nie ejst to sieciówka tylko krotkie serie szyte chyba nawet w Krakowie ;)

Dodany tekst: 10 Maj 2011, 14:16:10

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 10 Maj 2011, 14:05:27
helol!! ja bardzo lubie i wszystko mi pasuje i ciagle tam wracam z nadzieja, ze na mnie to bedzie wygladac tak jak mi sie marzy ;P

ja sie musze z Toba tam wybrac i zobaczyc, bo mi sie wierzyc nie chce ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: salsa w 10 Maj 2011, 15:15:36ja sie musze z Toba tam wybrac i zobaczyc, bo mi sie wierzyc nie chce wink
prosze uprzejmie :D

www.annawilk.pl

salsa

uprzejmie dziękuje, wracam do POlszy za tydzien i bedziemy mierzyć :D

olgaaa1

to ja potrzebuje pomocy, bo wesele mam za 2tyg, a nie mam czasu latać po sklepach i się właśnie obudziłam że nie mam butów, dodatków, marynarki do tej kiecki. macie jakies pomysły?
coś jeszcze na łbie musze wykombinować.
Myśląłam o takich perłach :) 
ale co dalej jakaś marynarka, sweter...cholera na tym macierzyńskim mój gust sięgnął dna  :headbang:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

Chermelle

Cytat: ziuta w 10 Maj 2011, 14:29:37A ja w piątek wyciągnęłam męża do Krakowa (że też mu się chciało jeszcze po robocie jechać) i zakupiłam sukienkę. W yoshe.

którą wybrałaś?

ja wczoraj tam zawitałam i faktycznie mają fajne te stoje,

ale sukienka którą wybrałam źle sie układała na brzuchu znaczy tak bardzo mi nie przeszkadzało to ;) tylko że sis skomentowała " świetna i twój kolor, tylko wyglądasz jak w ciązy"  - więc zrezygnowałam ;D

ziuta

Cytat: Chermelle w 11 Maj 2011, 12:03:39

którą wybrałaś?
Kurcze, muszę zrobić zdjęcie, bo nie ma tej mojej sukienki na stronie, a nie mam kiedy no. Granatowo/zielonkawo/khaki/beżowa? Łooo, brzmi okropnie :D Dopasowana, przymarszczana, krótka (nie wiem czy nie za krótka...). No muszę zrobić fotkę, no.

Cytat: Chermelle w 11 Maj 2011, 12:03:39
ale sukienka którą wybrałam źle sie układała na brzuchu znaczy tak bardzo mi nie przeszkadzało to ;) tylko że sis skomentowała " świetna i twój kolor, tylko wyglądasz jak w ciązy"  - więc zrezygnowałam ;D
Taka z naszytą z boku jakby-falbaną, tworzącą z jednej strony rękawek? Taka mi się też podobała i w fajnych kolorach była, ale widziałam jak jedna babka mierzyła i właśnie wyglądała jak w ciąży.

Dodany tekst: 11 Maj 2011, 13:57:57

Aaa, mi się jeszcze podoba dość dużo rzeczy tutaj, ale ja nie umiem kupić sukienki bez mierzenia :(
http://www.pakamera.pl/sukienki-0-1895.htm
Ale może komus się przyda.

Chermelle

Cytat: ziuta w 11 Maj 2011, 14:50:20Taka z naszytą z boku jakby-falbaną, tworzącą z jednej strony rękawek? Taka mi się też podobała i w fajnych kolorach była, ale widziałam jak jedna babka mierzyła i właśnie wyglądała jak w ciąży.

nie

taka z falbankami coś na kształt kwiatka formowane na przodzie od dołu do biustu prawie

jak zrzuce zdjecia to wkleje :)

Dodany tekst: 11 Maj 2011, 14:15:02

cos na kształt wielkiego Ptaka z Sezamkowej ;)

chociaz właśnie takie osttanio za mna chodza  :headbang:

doł z piór  :dreaming:

no ale wygladam jak bombka ;D

ziuta

Cytat: Chermelle w 11 Maj 2011, 14:13:40
cos na kształt wielkiego Ptaka z Sezamkowej ;)
O łał! Takiej to ja tam nie widziałam... A brzmi dobrze... :D
A ja właśnie sobie zdałam sprawę, że złamałam wszystkie zasady jakie miałam przy wyborze tej sukienki, bo ani mnie nie pogrubia, ani nie jest dłuższa, ani nie jest w kwiaty. No masz Ci los... No może tylko tyle, że dekolt ma mały :)

damka

zwierzatko_mojej_mamy

i  na wesele w takiej? :> w sumie dlugosci nie widac dobrze, ale tak na pierwszy rzut oka to troche jak koszulka nocna ;)

www.annawilk.pl

damka

przy moim wzroście będzie za kolana  ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: damka w 13 Maj 2011, 11:10:19
przy moim wzroście będzie za kolana  ;)
no to juz nie taka frywolna ;) ciekawe czy tak samo ciekawie wyglada juz na czlowieku ;)

www.annawilk.pl

damka

jak sie skuszę , dam znać :)

justynaaaa2

bardzo fajna :) damka daj znać jak dojdzie :)
fajnie że luźna na brzuchu to zakryje co ma zakryć :D

zosia2007

mi tez sie ta kiecka podoba ale chyab lepsza by bya w wersji do kolan a nie za kolano, no lae jak ja damka zamowisz to chetnie zobacze jak wyglada w dluzszej wersji ;) ;D

justynaaaa2

ale ta część spódnicy ma tylko 33 cm to przecież krótka  :hmm: zmierzyłam się linijka to kończy się ok. 10 cm przed kolanem - bez tel falbany rzecz jasna ;)

damka

może trochę z tym wzrostem przesadziłam  ;) , dodatkowo na pewno z bardzo wysokimi butami :)