sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

Chermelle

Cytat: dragonfly w 06 Maj 2011, 11:49:18
to tak jak ja... ale chyba dam se spokoj i pojde w tej co ostatnio kupilam i "juz bylam".... normalnie nie mam nawet czasu na jakies zakupy sukienkowe....

no ale Ty masz ją, wytestowana, ocene Strefy pozytywna ;) - a tak serio to fajna ona i tobie w niej fajnie
a ja kurde nie mam nic, nawet awaryjnego, no dawno sie tak nie zapuściłam sukienkowo  :zly:

konwalia

ja nie tańczę i nie będę, jakbym musiała, to bym na takie wesele nie poszła
dlatego też zrobilismy obiad nie wesele typowe, bo my oboje tacy :D

salsa

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Maj 2011, 12:03:43
no bo napisalas o siedzeniu w kacie :D to jest Wasza sprawa kogo zapamitujecie, ale chyba nie zasada swiatowa, ze zapamietuje sie tylko te tanczace jak zostalo to wczesniej stwierdzone? moze jednak zalozymy, ze kazdy zapamietuje cos innego i niekonicznie trzeba bosko tanczyc, zeby wygladac jak milion dolcow i wywolac zazdrosc w mozgach ludzi??
pippa na slubie kate i williama nie tanczyla, a jednak polowa strefy i gazety plotkarskie ja uznaja za gwiazde ;) zapewne to przeypadek ;)

zwierzu ale nie zasada - ja mowie o sobie a nie o jakis zasadach i oczywiscie w kontekscie wczesniejszej rozmowy a nie bez jak tu usiłujesz wykazac
co do Pippy to wesela nie widziałam - za to widziałam nagranie idących do ołtarza gdzie na 1 planie był tyłek pippy - wniosek zapamietalismy tego, kto był "widoczy" w tamtym momencie
czyli - reasumując- na weselu zapamietujemy kogos kto sie czyms wyroznił - moja (nie mowie o zasadach podkreslam) uwagę zwracaja osoby. ktore sie fajnie bawią a nie ktore siedza za stołem - bo moze przy moim stoliku to jeszcze zauwazyłabym ale gdzies tam indziej to nydyrydy
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: salsa w 06 Maj 2011, 13:16:20czyli - reasumując- na weselu zapamietujemy kogos kto sie czyms wyroznił
camille parker bowles, ktora np ma lata nauki tanca ;) ja rozumiem, ze Ty piszesz o tanczacych, ze zapamietujesz, ale to nie znaczy, ze jakby byla laska jak pippa na slubie, potem inna na weselu to nie pamietalabys obu - ja bym pamietala w tym zalozonym nieprawdopodobnym przypadku jak wyzej - pippe jak boska dupe w super kiecce, a z wesela camille, ale w mozgu nie pokazywalaby mi sie jakbym myslala o najlepszej dupie wesela :D czyli kazda opcje mozna zauwazyc i zapamietac ;) czyz nie tak?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

na ostatnim weselu jakim byłam trudno było nie zwrócić uwagi na panią w suknie "rybia łuska" już w kościele, więc taniec nie jest dla mnie wyznacznikiem zauważalności :D

suegro

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Maj 2011, 13:03:43pippa na slubie kate i williama nie tanczyla, a jednak polowa strefy i gazety plotkarskie ja uznaja za gwiazde  zapewne to przeypadek

No, wtedy byłaby pipą.  :rotfl:
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: golinda w 06 Maj 2011, 12:20:59
a ktoś tam tańczył? :D

w kolejnym zdaniu przeciez napisalam ;D

www.annawilk.pl

dragonfly

coz, po prostu trzeba miec to cos, zeby byc zauwazona ;) experience talking  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

salsa

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 06 Maj 2011, 13:20:29czyli kazda opcje mozna zauwazyc i zapamietac  czyz nie tak?
Zwierzu - ja nigdzie nie napisałam ,ze wszyscy zapamietuja to czy tamto, to nie była moja wypowiedz i ja sie do niej nie odnosiłam - zaczeła sie moja dyskusja z toba od tego zdania o tanczących - i do tego sie odniosłam
natomiast ja po latach z wesel to pamietam głownie suknie PM, czy sie dobrze bawiłam i własnie jakies pojedyńcze perełki z samej imprezy , np: był fajny polonez, albo super 1. taniec . albo para wywijaaca tango, albo wszyscy sie stuli pasztetem, skoczyła sie wódka i kiepsko grali etc

to ze ktos wygąldał zajebiaszczo i widzialam to np w kosciele a potem juz mi sie w oczy nie rzucił bo za stołem siedział, albo wyglądał zajebiaszczo i tanczył jakos tam na parkiecie - to szczerze wylatuje mi z głowy przy 1. kieliszku wódki i juz nigdy do niej nie wraca :)

Chermelle

Cytat: dragonfly w 06 Maj 2011, 12:31:22
coz, po prostu trzeba miec to cos, zeby byc zauwazona ;) experience talking  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

może makijaż ???

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

feeling.good

ja idę na wesele 4 czerwca, ale sukienki nie kupuję. Mam trzy, które się nadają i coś z tego wybiorę. Zastanawiam się czy wypada wpleść we włosy żywy kwiat ??? Najbliżej jestem założenia granatowej sukienki i jedyne, czym mogłabym ożywić stylizację to kwiat we włosach i torebka. No chyba, że trafię na jakieś niedrogie buty w kolorze fuksji np.

Dodany tekst: 06 Maj 2011, 13:15:59

chermelle boskie lol

aja

myślałam,ze jakieś foty, kreacje sobie pooglądam a wy nic tylko jak zwykle gadacie i gadacie

salsa

aja ja bymdla Ciebie cos wstawiła, ale w rpacy nie mam fot z kieckami :D

zuzia

dragonfly
idziesz w tej z M&S?

zosia2007

Cytat: feeling.good w 06 Maj 2011, 13:15:33
ja idę na wesele 4 czerwca, ale sukienki nie kupuję. Mam trzy, które się nadają i coś z tego wybiorę. Zastanawiam się czy wypada wpleść we włosy żywy kwiat ??? Najbliżej jestem założenia granatowej sukienki i jedyne, czym mogłabym ożywić stylizację to kwiat we włosach i torebka. No chyba, że trafię na jakieś niedrogie buty w kolorze fuksji np.

Dodany tekst: 06 Maj 2011, 12:15:59

chermelle boskie lol
bardzo mi sie podobaja kwiaty we wlosach, wydaje mi sie ze bedziesz dobrze

Chermelle

dragonfly

Cytat: zuzia w 06 Maj 2011, 14:03:27
dragonfly
idziesz w tej z M&S?

chyba tak... nic innego mi nie przychodzi do glowy... jeszcze jakis pierdolnik na leb se musze zakupic ;D

aniak1211

feeling.good
Zywy kwiat we wlosach bedzie super!!!
Siostra na moim slubie miala czerwona roze we wlosach,wygladalo to syper:)

Ja w czerwcu ide na wesele w pożyczonej sukience;D
Mam za duzo wydatkow a kuzynka ma ladna,raz uzyta sukienke:)
Kupie buty i tyle;D

olgaaa1

wesele za 2tyg, nogi nieopalone, buty mam bez palców i tu mam pytanie widziałyście może kiedyś rajstopy, pończochy, ktore nie mają właśnie palców, tylko coś takiego na kształt japonek :)

szelma

Cytat: olgaaa1 w 09 Maj 2011, 15:40:57tu mam pytanie widziałyście może kiedyś rajstopy, pończochy, ktore nie mają właśnie palców, tylko coś takiego na kształt japonek

Widziałyśmy.

wrobelek0403

Cytat: dragonfly w 09 Maj 2011, 14:51:25
zakupione, w sumie to nawet wyglada na nietoperza troche  :mocking:

poka poka :pray: :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aja

Cytat: olgaaa1 w 09 Maj 2011, 15:40:57tu mam pytanie widziałyście może kiedyś rajstopy, pończochy, ktore nie mają właśnie palców, t
tak ja kiedyś kupowałam w Wolford
przez jakiś czas nie było ale teraz moze są ponownie - przy okazji sprawdze