sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Maj 2011, 16:33:12
abkasia a teraz oddasz ;) marax ma racje, ze splaszcza biust - wizualnie - bo ponad nim jest za szeroka i przez to nie uwypukla tego co masz nizej :)
no oddam, spoko :D
ciekawa czy XS nie bedzie za mala :knuje: :knuje: :knuje:
i czy wogle bedzie....

callja

Cytat: abkasia w 02 Maj 2011, 17:35:08ciekawa czy XS nie bedzie za mala

Sprawdzisz w realu ;)

Jak dla mnie sukienka byłaby ok, ale z szerokim paskiem w talii, może kontrastowym??? czerwony pasek, czerwone buty, kolczyki... tak sobie gdybam ;)

Tamta obcisła pstrokata, wybacz szczerość, ale nadal mi się nie podoba. Rozebrana jak licho, z wyglądu mocno dzianinowa i przez to taka... trywialna. Ale to tylko IMHO ;)
Może na przebranie po północy, gdy atmosfera imprezowa już się rozluźni?? ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

marax

oddaj ja w choinke nie jest dla ciebie ;) znajdziesz na pewno cos innego . Po co sie gorsetowac .

callja

Cytat: salsa w 02 Maj 2011, 14:22:19tzn ja chce kupic takie max 7 min 5 cm to jest dal mnie niski obcas...

Kupiłam sobie teraz 4cm (musiałam, przez problemy zdrowotne) i jakimś cudem trafiłam na (IMHO!) prześliczne. Kaczuszek nie naszam ;)

zwierzatko_mojej_mamy

nie gadac po proznicy tylko pokazywac - co mi z tego, ze callja ma but ? :D az taka altruistka nie jestem, zeby uznac, ze w zwiazku z tym ja juz nie musze kupowac ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

Ale w czym sie gorsetowac?

Callja, ja lubie sukienli, ktore pofkreslaja figure i dla mnie ona  jest odpowiednia

Nie ide wkoncu na pogrzeb, czy slub krolowej
;)

sonja

abkasia w kwiecistej mi się nadal podobasz i moim zdaniem na wesele się nadaje.
W szarej lepiej wyglądałaś w przymierzalni. Teraz faktycznie czyni Cię trochę bezkształtną :(

abkasia

I ona nie jest ani dzianinowa, ani trywialna jak dla mnie..
zabraklo jeszcze ze jest zdzirowata....
wiec nie jest, a ja nie jestem zakonnica... ;D

dragonfly

abkasia jak Ci sie podoba to zakladaj.... Jestes mloda, masz super figure, lubisz takie sukienki - idz w niej i niech innym szczena opada ;D

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Maj 2011, 18:20:11nie gadac po proznicy tylko pokazywac

se ne da ;) aparatu brak ;)

Cytat: abkasia w 02 Maj 2011, 18:26:36wiec nie jest, a ja nie jestem zakonnica...

abkasia, wygląda na to, że się obraziłaś... pisałam szczerze, z wyraźnym zastrzeżeniem, że to tylko MOJE zdanie. NIKT nie każe Ci się ubierać w zakonny worek. Finalnie i tak postąpisz według swojej koncepcji.

abkasia

Cytat: callja w 02 Maj 2011, 18:43:19abkasia, wygląda na to, że się obraziłaś... pisałam szczerze, z wyraźnym zastrzeżeniem, że to tylko MOJE zdanie. NIKT nie każe Ci się ubierać w zakonny worek. Finalnie i tak postąpisz według swojej koncepcji.

nie callja, nie obrazilam sie ani troche... ;)
tylko iwdzialm, ze Ci sie nie podoba, i ze chodzi Ci po glowie, ze dla CIBIE ta sukienka jest troche zdzirowata... ;)
WIEC cI ULATWILAM SPRAWE... :)

ale spokojnie nie obrazilam sie wcale... :)

callja

Cytat: abkasia w 02 Maj 2011, 18:55:03WIEC cI ULATWILAM SPRAWE...

Przede wszystkim - zrobiło mi się przykro.

Ok, koniec tematu.

Najważniejsze, byś postąpiła w zgodzie z sobą.

marax

EJ ja tam mijam 2 razy dziennie zdziry przydrożne i nie zaopartuja sie chyba w tym samym sklepie lol lol

zwierzatko_mojej_mamy

ojtam ojtam ;) dla mnie jest o tyle odwazna, ze moglabym zabic takiego lachona w takiej kiecce na moim slubie ;) z zazdrosci i tyle ;) szara byla super w przymierzalni i teraz juz ni ;)

Dodany tekst: 02 Maj 2011, 18:18:29

a i te znie widze dzianinowosci kiecy, sadzac po pasie i cycach to predzej cos a la niewiecaca tafta ;D cienki, ale sztywny len, czy jak to nazwac to nie wiem ;D

www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Maj 2011, 18:16:42
ojtam ojtam ;) dla mnie jest o tyle odwazna, ze moglabym zabic takiego lachona w takiej kiecce na moim slubie ;) z zazdrosci i tyle ;) szara byla super w przymierzalni i teraz juz ni ;)
no wlasnie :) slub ma byc latem mi sie tamta sukienka podoba . Na mdlosci mnie zbieraja te suknie z blyszczacyc materialow,gorsetowane plus kopce kreta na glowie z toną lakieru ...............

zwierzatko_mojej_mamy

ja juz z blyszczacego ni kupie nic jako zyje ;D

Dodany tekst: 02 Maj 2011, 18:20:41

znaczy poki zyje lol

www.annawilk.pl

abkasia

Cytat: maraxela w 02 Maj 2011, 18:19:03
no wlasnie :) slub ma byc latem mi sie tamta sukienka podoba . Na mdlosci mnie zbieraja te suknie z blyszczacyc materialow,gorsetowane plus kopce kreta na glowie z toną lakieru ...............
ja nie cierpie sukienek z tafty.. zreszta nigdy bym nie zalozyla

zwierzatko_mojej_mamy

nawet jedwabnej tafty od zienia? :>

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

www.annawilk.pl

sonja

Fu, ta sukienka od zienia...
taka ni pies ni wydra ;D

abkasia

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Maj 2011, 19:26:08nawet jedwabnej tafty od zienia?

Kurde, a ona mi przypomina... portmonetkę!!

Popełniłam na wesele brata nie taftę, ale półmatowy szantung, więc chyba się nie liczy :P

Taftowy mam jeden gorset, ale używam tylko na koncerty.

abkasia

Ta od zienoa brzyfka, jakas inna to moze 

zwierzatko_mojej_mamy

no ale chodzilo mi o tafte jedwabna bardziej niz o fason dokladnej sukienki ;D ale od zienia ;D lol lol

www.annawilk.pl

callja

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 02 Maj 2011, 19:56:27chodzilo mi o tafte jedwabna bardziej niz o fason dokladnej sukienki

Ino na tym zdjęciu to tkanina mało taftowo wygląda, mnie się kojarzy ze skórą, no i (prawo serii) całość - z portmonetką

salsa

Cytat: abkasia w 02 Maj 2011, 17:26:36
I ona nie jest ani dzianinowa, ani trywialna jak dla mnie..
zabraklo jeszcze ze jest zdzirowata....
wiec nie jest, a ja nie jestem zakonnica... ;D
Abkasia, ale chyba sie nie obraziłas? bo wiesz my tu sukienki oceniamy, nie Ciebie :)

ta koronkowa jest na Ciebie za duza chudzinko :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)