sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

damka, mnie się podoba (choć ja nie jestem najlepszym doradcą)
tyle że ja bym do tego czarną/brązową skórzaną kurtkę założyła, żeby nie było zbyt serio ;)

damka

akurat brązowa mam :)

Dodany tekst: 13 Wrz 2010, 21:08:30

akurat brązowa mam :)

zwierzatko_mojej_mamy

no ja nie wiem wlasnie co poradzic ;) opalona jestes ? :> bo wtedy nude look bedzie fajny w calosci chyba, ale na normalnym ciele to moze byc tak nudnawo ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

damka

coś mi komp  szaleje...przepraszam
najpierw dwa razy wysłało a teraz skasowało...

napisałam wcześniej że nie jestem przekonana co do tej akurat sukienki, ale z racji tego ze podobaja mi się głównie sukienki bez ramion a ja nie moge za bardzo wystąpić w staniku bez ramiączek  to wybór mam ograniczony...

szukam i szukam

abkasia

ddu a ta co ja ostatnio kupilam? choc nie wiem, czy ona jest weselna....

inkageo

Imagine there is no hate

ddu

Cytat: abkasia w 13 Wrz 2010, 22:13:17
ddu a ta co ja ostatnio kupilam? choc nie wiem, czy ona jest weselna....
to właściwie będzie kolacja sama, więc kiecka weselna nie jest niezbędna...ale - ja nie chcę teraz nic nowego kupować :( ewentualnie buty, bo ten rozmiar mi się nie zmienił ;)

konwalia

a mi się z wiekiem rozmiar zmienił  :padam:
nadal mam szczuplą stopę, ale przez ostatnie 5 lat urosła mi o rozmiar(znaczy rozklapciała z wiekiem :D )

salsa

jak nie w kolory to bym poszła w taki glamour - czyli długie błyszczące kolczyki i bransoleta z kamieniami do tego srebrna torebkę ale w formie takiego jakby mini pudełeczka
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

mayagaramond

1. Przedluz wlosy ;D

Na pewno zadna burza lokow, raczej prosto i skromnie ;)

2. Sama poszlabym bez bizu, ale moze taka bransoletka:

http://www.aventurina.de/bilder/produkte/gross/Edelstahlarmband_6.jpg

(to jest pilgrim)

Nie wiem, ale cos b. prostego. Ja mam w domu jeszcze inna, ale nie moge znalezc foty, jest tez ze stali, ok. 2, 3 cm szerokosci i sa na niej symbole troche przypominajace pismo hebrajskie ;D

3. Te ktore i ja mam? i Zuzia? ;D

Wg mnie too much. Tzn ja bym tak nie poszla. Zalozylabym cos takiego jak mam modelka albo cos w tym stylu:

http://www.asos.com/Nine-West/Nine-West-Evenly-Gold-Stud-Piercing-Peep-Toe-Shoe-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1280068&cid=4172&Rf900=1561&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Ja bym szukała kolczyków/bransoletki i resztę już do tego dopasowała, jak mi się coś spodoba. Raczej założyłabym tylko kolczyki.
Niestety nie wiem o jakich butach piszecie.
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: mayagaramond w 15 Wrz 2010, 13:52:53Wg mnie too much. Tzn ja bym tak nie poszla. Zalozylabym cos takiego jak mam modelka albo cos w tym stylu:

http://www.asos.com/Nine-West/Nine-West-Evenly-Gold-Stud-Piercing-Peep-Toe-Shoe-Boot/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1280068&cid=4172&Rf900=1561&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black
Maya te buty sa straszne :D

co do bransolety to ja mam taka w domu ale nie mam zdjecia niestety - taka płaska jak psek materiału srebrna z błyszczącymi kamieniami - ona jest prosta tyle ze się swieci :D

podoba mi sie 1. laska na tym zestawieniu

pod spodem propozycja fryzury (generalnie bym uczesała cos na gładko byle nie przylizane)

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 13:56:13mówisz, ze too much, ale tam będzie półmrok, będzie widać tylko ich zarys

no ale chyba beda robic jakies zdjecia na strone firmowa?

Mnie sie ta kiecka podoba, ale w polaczeniu z wezowymi szpilkami na platformie (jesli dobrze pamietam) bedziesz wygladala jak z Poznanskiej ;)

A ty nie masz takich "zimowych sandalow"? - pokazywals chyba kiedys.

inka - to sa czarne peep toe, ze skory, ale robionej na wezowa (bo chyba z prawdziwego weza nie sa lol). Nie mam foty pod reka.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

abkasia

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 14:11:54jakie zimowe sandały?

a nie masz takich wlasnie botkow z otwartymi palcami? Cos mi sie kojarzy.

mayagaramond

Cytat: salsa w 15 Wrz 2010, 14:04:58Maya te buty sa straszne

chodzi mi o to, zeby zalozyla bardziej zabudowane buty, tez bez dziur na boku i debilnej perelki, ale szybko znalazlam tylko te, bo inne sa albo z siatki albo z wyzsza cholewka.

salsa

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 14:11:54fryzura kamińskiej fajna!!
tez mi sie wydaje ze fajna i taka na kręcone włosy ale trochę prostowane ;)

mayagaramond

Cytat: salsa w 15 Wrz 2010, 14:04:58podoba mi sie 1. laska na tym zestawieniu

tak, tylko sukienka golindy jest asymetryczna na dole i na gorze i sie troche swieci.

salsa

strasznie mi sie nie podoba moda na te botki z otwartymi palcami albo pietami - a juz nie daj Boże na płaskiej podeszwie - wygląda jak noga w opatrunku, okropnie :D

salsa

Cytat: mayagaramond w 15 Wrz 2010, 13:19:28
tak, tylko sukienka golindy jest asymetryczna na dole i na gorze i sie troche swieci.

nie znalazłam z asymetrycznym dołem i górą ale moim zdaniem nie robi to az takiej różnicy bo Golinda wybiera sie na wieczór w tej sukience
tej laski kiecka tez się swieci
poza tym dodatki IMO na tej fotce nie są zbyt mocne, przesadzone
i sukienkę równoważy gładka fryzura

mayagaramond

salsa

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 13:21:15

koszmar! jak ja mogłam ulec tej modzie i wydac na to gówno 450zł?!?
nawet nie mow do mnie takich rzeczy :D
za kare idziesz na kolanach do Częstochowy !

Dodany tekst: śro, 15 wrz 2010, 12:25:46

Cytat: mayagaramond w 15 Wrz 2010, 13:24:22
Ja bym szla w tym kierunku:

http://www3.images.coolspotters.com/photos/79937/carlos-miele-fall-2009-light-gold-jersey-asymmetric-dress-profile.jpg

idac poprzednim tropem: ta sukienka sie nie błyszczy nie jest czarna i golinda nie ma pagonów na ramieniu lol lol lol

mayagaramond

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 14:21:15koszmar! jak ja mogłam ulec tej modzie i wydac na to gówno 450zł?!?

czyli dobrze pamietam, ze masz lol

Ja nie mam z powodow praktycznych w lato za goraco, jesienia i zima deszcz, wiec odpadaja.

konwalia

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 13:34:27czarne, wężowe asosy będą ok
czyli jednak ich nie sprzedałaś? bo coś mi się kojarzyło, ze chciałaś?

mayagaramond

Cytat: salsa w 15 Wrz 2010, 14:24:49idac poprzednim tropem: ta sukienka sie nie błyszczy nie jest czarna i golinda nie ma pagonów na ramieniu

Chyba jednak nie, bo chodzilo mi o styl sukienki, a nie to ze ma byc identyczna. Ta, ktora wkleilam jest i krotka i bardziej ekstrawagancka niz "mala czarna".

Moim zdaniem jesli ciuch jest ekstrawagancki to wybieram spokojniejsze dodatki, jesli nie, to moge zaszalec np. z butami.

Do mini nie zakladam duzych dekoltow, a do bluzki  z dekoltem, nie zakladam miniowy i szpilek w leopardzie cetki ;)

Dodany tekst: 15 Wrz 2010, 13:40:55

Cytat: golinda w 15 Wrz 2010, 14:27:31mam jeszcze czerwone

ale wtedy musisz sie zrobic na platynowa blondynke ;D