sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

salsa

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

konwalia

ddu mogę ci lakierowaną fuksjową kopertówkę pozyczyć jakby co ;)

martullek

no to ja :) pliz help

wesele w sobotę. jest kiecka - ogólnie granatowa, ale wpada w szafir. mam srebrne buty. wszystko na fotach - czy może być?

co na wierzch - mam białą marynarkę, albo trencz beżowy... czy torebka też może być srebrna?

aha, no i paznokcie - myślałam o takich ciemnofioletowych.

zdjęcia ciemne, ale takie duże lustro mam tylko w przedpokoju gdzie nie ma światła dziennego...

Dodany tekst: 13 Wrz 2010, 14:14:05

nie układa się pod lewą pachą, bo jest nadpruta przy suwaku, muszę zszyć. stanik też do wymiany na niewystający ;)

damka

Cytat: ddu w 13 Wrz 2010, 10:35:52
damka, ładna, ale ja nie wiem, na jaką okazję

na wesele przyjaciółki.
dziękuje i piwo

konwalia

martulek jak dla mnei trencz, poza tym ok

ale krzywisz głowę przez grzywkę chyba  :blush:

mayagaramond

martullek - trencz, torebka nie musi byc srebrna, moze byc czarna.

A moze ta kiecke troche skrocic? ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

martullek

Cytat: mayagaramond w 13 Wrz 2010, 14:20:17
martullek - trencz, torebka nie musi byc srebrna, moze byc czarna.

A moze ta kiecke troche skrocic? ;D

nie za bardzo, bo nie moja, tylko siostry. a ona wyższa ;) poza tym kolan swoich nie lubię, więc lepiej że nie widać  :P

dzięki  :beer:

mayagaramond

martullek  a niech wstawi zdjecie fryzury :D B. mi sie podoba.

martullek

wstawię zdjęcie po weselu ;) fryzury jako takiej, poza grzywką, to tam nie ma za bardzo, w rozpuszczonych w ogóle już nie chodzę, bo aż wstyd. muszę do fryzjera iść wreszcie obciąć.

mayagaramond

Cytat: martullek w 13 Wrz 2010, 15:25:57fryzury jako takiej, poza grzywką, to tam nie ma za bardzo

przynajmniej masz grzywke, ja mam tylko troche wlosow na glowie lol

elve

jestem zachwycona sukienką zosi i świadkowej justyny
musiałam się z wami tym podzielić

ddu

maya, bardzo mi się podoba wersja nr 2 - rajstopy, taka chyba najbardziej elegancka. ja do tej kiecki najczęściej nosiłam fuksjowe rajtki, ale - tak jak pisałam - wydawało mi się, że na ślub nie bardzo to pasuje
konwalia, chętnie bym pożyczyła kopertówkę, ale ode mnie już nikogo przed sobotą w poznaniu nie będzie....z torebkami u mnie bieda

proszę, proszę, doradźcie jeszcze jakie buty do tej sukienki, bo nie mam kompletnie pomysłu

mayagaramond

Cytat: ddu w 13 Wrz 2010, 16:05:56proszę, proszę, doradźcie jeszcze jakie buty do tej sukienki, bo nie mam kompletnie pomysłu

ja do takich sukienek lubie plaskie sandaly.

Moge byc tez sandaly na obcasie, zakryte nie pasuja.

konwalia

na przyszłość to ja mam chyba z 8 kopertówek ;)

ddu

Cytat: mayagaramond w 13 Wrz 2010, 15:11:15

ja do takich sukienek lubie plaskie sandaly.

Moge byc tez sandaly na obcasie, zakryte nie pasuja.

maya,  ale to ja wtedy muszę chyba cieliste rajstopy włożyć...

konwalia, będę pamiętała o kopertówkach :) ja nie mam żadnej

konwalia

ddu z czarną mniejszy problem dodatkowy

mi do tej turkusowej pasują tylko gladiatory beż/brąz

inkageo

Ddu wg mnie pasują szare, beżowe buty. Wcale nie muszą to być sandałki, zamarzniesz, mi już jest za zimno na sandałki.

Dodany tekst: 13 Wrz 2010, 15:41:53

A coś takiego?
http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-18380-Eksbut-29-1530.html
http://www.eobuwie.com.pl/product-pol-17939-Eksbut-19-1566.html
Imagine there is no hate

zosia2007

Cytat: elvelve w 13 Wrz 2010, 15:03:40
jestem zachwycona sukienką zosi i świadkowej justyny
musiałam się z wami tym podzielić
dziekuje  :blush:

martullek plaszcz bedzie ok. to ten co mialas na chrzcinach wojtusia?

mayagaramond

Cytat: ddu w 13 Wrz 2010, 16:15:49maya,  ale to ja wtedy muszę chyba cieliste rajstopy włożyć...

do sandalow cieliste rajstopy troche nie teges ;) Mozesz zalozyc peep toe.

zakryte buty do takiej sukienki imho nie pasuja.

ddu

straszny problem z takimi kreacjami, nie? ;)
może faktycznie zaszaleję i ruszę w poszukiwaniu peep toe, chyba jest taki sklep, jak pozała inka
a jak nie- złote sandały....bez rajstop :D

cherry

Cytat: elvelve w 13 Wrz 2010, 16:03:40jestem zachwycona sukienką zosi i świadkowej justyny
elvelve ja tez, strasznie mi sie zosi fryzuka podoba
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

martullek

Cytat: zosia2007 w 13 Wrz 2010, 15:45:59

martullek plaszcz bedzie ok. to ten co mialas na chrzcinach wojtusia?

tak - ten sam

aja

damka - mi się wydaje,że się wszystko zbyt "zleje" może w jakimś innym kolorze