sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

emcia

ta lepsza,ale jaka krótkaaa

siog

elve

golinda jak dla mnie bomba! a ze stanikiem to można pokombinować

inkageo

Mi stanik wyłaził, chociaż w domu jak mierzyłam to było ok. Powiedzmy, że do 22 poprawiałam, później było mi już wszystko jedno  :rotfl: Ta jest lepsza, ale cholernie krótka, modelka ma 177, więc nie jest bardzo wysoka..
Imagine there is no hate

elve

inkageo mam skórzaną kurtę, ale czerwoną
podobny krój jak ta z H&M, tylko bez bufek

inkageo

Cytat: elvelve w 03 Wrz 2010, 22:49:55
inkageo mam skórzaną kurtę, ale czerwoną
podobny krój jak ta z H&M, tylko bez bufek
Super :) To przymierz jak się czujesz w tym zestawieniu :)
Imagine there is no hate

justynaaaa2

Cytat: inkageo w 03 Wrz 2010, 22:44:06
Mi stanik wyłaził, chociaż w domu jak mierzyłam to było ok. Powiedzmy, że do 22 poprawiałam, później było mi już wszystko jedno  :rotfl: Ta jest lepsza, ale cholernie krótka, modelka ma 177, więc nie jest bardzo wysoka..
już gdzieś wcześniej pisałyście o tym wzroście modelki i rozmiarach ubrań jakie ma na sobie a ja nie wiedząc o co kaman myślałam "boże jakie wy jesteście niesamowite że po zdjęciu widzicie jakiego wzrostu jest modelka i jaki rozmiar ma na sobie"  :rotfl: dopiero przed chwilą weszłam tam popatrzeć i się dopatrzyłam, że wcale nie jesteście aż takie niesamowite jak mi się wydawało :D boszzzz jaka ja durna  :rotfl:

wrobelek0403

siog, znalazłam dla Ciebie kiecke na bal :D

http://vintagegirl.blox.pl/2010/08/Jesienne-trendy-w-stylu-retro.html

ostatnie zestawienie - pierwsza kiecka (czerwona) :dreaming:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

siog

Cytat: wrobelek0403 w 04 Wrz 2010, 00:40:55
siog, znalazłam dla Ciebie kiecke na bal :D

http://vintagegirl.blox.pl/2010/08/Jesienne-trendy-w-stylu-retro.html

ostatnie zestawienie - pierwsza kiecka (czerwona) :dreaming:

przepiekna! ach, chyba kosztuje fortune.

magoo

Cytat: justynaaaa2 w 03 Wrz 2010, 23:53:10
już gdzieś wcześniej pisałyście o tym wzroście modelki i rozmiarach ubrań jakie ma na sobie a ja nie wiedząc o co kaman myślałam "boże jakie wy jesteście niesamowite że po zdjęciu widzicie jakiego wzrostu jest modelka i jaki rozmiar ma na sobie"  :rotfl: dopiero przed chwilą weszłam tam popatrzeć i się dopatrzyłam, że wcale nie jesteście aż takie niesamowite jak mi się wydawało :D boszzzz jaka ja durna  :rotfl:
:rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

claridad

:rotfl:

ddu

w związku z tym, że w sobotę jestem świadkiem na ślubie mojej skiostry, a nie wchodzę w moje weselne ciuchy albo brzuch mi wystaje jak na zdjęciu nr 1, wykorzystuję to co mam.

jeśli będzie piękna pogoda, wkładam sukienkę 2 (aktualnie jest zwężana), ale nie wiem, jakie buty? co można włożyć w razie chłodu?

obawiam się, że jednak nie będzie ciepło, do kościoła zamierzam włożyć sukienkę nr 3, do niej buty nr 4. ale: jakie rajstopy? normalnie noszę do nich w kolorze fuksji albo szare, ale na ślub to chyba nie bardzo....

zdjęcia są kiepskie, bo się spieszyłam, ale sukienka nr 3 jest ciemnoszara, prawie grafitowa

ps. nie mogę przeginać z kreacjami, bo moja siostra panna młoda będzie miała zwykłą szarą (srebrną?) sukienkę

konwalia

ddu

na pulpicie :D jestem gamoniem, już wrzucam

martullek

ddu, nie widać trzeciej sukienki.

ja poczekam aż doradzicie ddu (nie chcę się wcinać ;) ) i wkleję swoje foty. w sobotę mam wesele.

konwalia

czarna za duza

a morskiej nie umiem sobie na chudzinie wyobrazić, bez brzucha znaczy się

damka

plis spójrzcie na moją propozycje...
:pray: :pray:

ddu

konwalia, ona nie jest za duża :) ledwo się w biuście zapinam
morską jutro odbiorę, to się sfotografuję. też sobie nie wyobrażam. jak wyjdzie niefajnie, to jej nie wezmę, jeszcze za nią nie płaciłam :P

szelma

damka, mnie się podoba, ale ciężko powiedzieć, jak będzie leżała - np. ja już wiem, że taki krój to nie dla mnie, bo wyglądam jak glista bez talii ;).

konwalia

damka jak dla mnie piękna i własnie na szczuplaka jak ddu, ale ona jest dla mnei za slubna, piękna np na cywilny

ddu

damka, ładna, ale ja nie wiem, na jaką okazję

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ddu w 13 Wrz 2010, 11:24:36konwalia, ona nie jest za duża Smiley ledwo się w biuście zapinam
no ale chyba widzisz te zwisy worowate w talii, ktorej nie ma, bo zwisy worowate robia wora?? :>
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

ddu

cholera, no są zwisy :D ale ona tak ma, taki krój
przynajmniej brzucha nie widać
mam ją już długo i zawsze słyszałam, że ładnie wyglądam w niej, więc mi tu nie mąćcie
jakie rajstopy lepiej mi napiszcie :P

zwierzatko_mojej_mamy

to pokaz inna fote, bo nie wierze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl