sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bozena.dp

siog ale w ogóle nic co uszu? ja mam krótkie włosy i uszy mam odsłonięte

goga

to może małe coś ? wkręcane ?
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

mayagaramond

Cytat: bozena.dp w 25 Sie 2010, 21:18:39to co proponujesz?

nie mam czarnej marynarki, mam tylko grafitową, ale i tak sie nie dopne - brzuch!
a taki czarny krótki sweterek byłby ok?

sweterek jest OK, ale nie za krotki, czyli raczej nie bolerko, taki do talii.

Duze, czerwone kolczyki jakos mnie nie przekonuja, sukienka jest we wzory i z czerwienia, bedziesz miala czerwony lakier. Do tego czerwone kolczyki bede jakos tak "katalogowo" wygladaly - wszystko perfekcyjnie dopasowane. Ja tak nie lubie.

Z tych wkleionych fajne sa te kulki, ktore inka wkleila.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

bozena.dp

Cytat: goga w 25 Sie 2010, 20:31:23
to może małe coś ? wkręcane ?

też teraz o tym pomyślałam ;)
ale w jakim kolorze - czerwonym?

siog

Cytat: bozena.dp w 25 Sie 2010, 20:29:44
siog ale w ogóle nic co uszu? ja mam krótkie włosy i uszy mam odsłonięte

nic. sukienka b przyciaga uwage. czerwony lakier wystarczy + kopertowka lub torebka na lancuchu

goga

Cytat: bozena.dp w 25 Sie 2010, 20:31:48
też teraz o tym pomyślałam ;)
ale w jakim kolorze - czerwonym?

raczej nie - stawiałabym na szlachetne metale, ale pytanie jak to w całości zagra

bozena.dp

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2010, 21:31:40Z tych wkleionych fajne sa te kulki, ktore inka wkleila.

takie kulki były by ok?
bo wybieram się na zakupy i musze wiedzieć czego szukać ;)

w sumie nie muszą być czerwone, ja tak wymyślałam, bo myślałam, że będzie ok ;D

Cytat: mayagaramond w 25 Sie 2010, 21:31:40sweterek jest OK, ale nie za krotki, czyli raczej nie bolerko, taki do talii.

a czy ty bierzesz pod uwagę mój brzuch ciążowy? :P

inkageo

Siog ale z widocznymi dziurkami w uszach i bez niczego w nich będzie ok?
Ja jak mam odsłonięte uszy i te dziurki to czuję się nieubrana :) Ale mam takie mikro kolczyki, tylko kropeczki jak mi nic nie pasuje.
Imagine there is no hate

goga

inkageo no właśnie o czymś takim myślałam - bo ja bez kolczyków też jak bez ubrania ;)

bozena.dp

Cytat: inkageo w 25 Sie 2010, 20:37:29
Siog ale z widocznymi dziurkami w uszach i bez niczego w nich będzie ok?
Ja jak mam odsłonięte uszy i te dziurki to czuję się nie ubrana :) Ale mam takie mikro kolczyki, tylko kropeczki jak mi nic nie pasuje.

no właśnie - o tym samym myśle, że te uszy będą "gołe" i będzie widać dziurki, uszy będą odsłonięte...
no to może jakies małe sztyfciki?

mayagaramond

Cytat: bozena.dp w 25 Sie 2010, 21:35:32a czy ty bierzesz pod uwagę mój brzuch ciążowy?

biore, dlatego nie idz w bolerku.

H&M ma sweterek (nie mowie, zebys go kupowala, bo kolorem i tak nie pasuje), ktory calkiem porzadnie wyglada, przynajmniej na zdjeciu.

http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=DAM_TRO_CAR&shoptype=S

(2. strona, trzeci od prawej, ten z perelkami)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

mayagaramond

Cytat: bozena.dp w 25 Sie 2010, 21:39:53no właśnie - o tym samym myśle, że te uszy będą "gołe" i będzie widać dziurki, uszy będą odsłonięte...
no to może jakies małe sztyfciki?

nigdy o tym nie myslalam, a czesto jestem bez kolczykow.

Jesli juz to cos naprawde malego. Te wiszace kulki jednak nie.

Dodany tekst: 25 Sie 2010, 20:48:27

Cytat: inkageo w 25 Sie 2010, 20:46:42
Maya który?

dopisalam.

bozena.dp

maya ja mam jeden czarny sweterek, zaraz zrobie fote, bo nie wiem czy sie nadaje

proszę - sukienka + sweterek jaki posiadam - odpięty, potem zapięty na 1 guzik - zdjęcia robione lekko od "dołu" wiec mogą mnie nieco w ramionach poszerzać ;D
od tego w prawo
http://picasaweb.google.pl/BozenaDP/SukienkaWesele?authkey=Gv1sRgCK7I7K3s5-7BhwE#5509424687948173202

effik

Bożenka, w razie gdybyś się zdecydowała na opcje klasyczne, to i srebrne sztyfty z cyrkonią, i wiszące kryształki mogę pożyczyć :)
ale klasyczne małe wkręcane kolczyki to i w Kruku za niewielkie pieniądze kupisz, a nie będą na jeden raz :)

bozena.dp

a o kolczykach wkretkach to myślałam o czymś w tym stylu, tylko w kolorze czerwonym?
http://img05.allegroimg.pl/photos/oryginal/11/95/26/79/1195267956
będą ok?

mayagaramond

bozena.dp - wg mnie sweterek jest OK.

bozena.dp

Cytat: effik w 25 Sie 2010, 21:16:35
Bożenka, w razie gdybyś się zdecydowała na opcje klasyczne, to i srebrne sztyfty z cyrkonią, i wiszące kryształki mogę pożyczyć :)
ale klasyczne małe wkręcane kolczyki to i w Kruku za niewielkie pieniądze kupisz, a nie będą na jeden raz :)

srebrne sztyfty z cyrkonią mam :) jakieś wiszące też, ale te pewnie za długie będą ;D
o takie mam

goga

didi_loczek

bozena.dp sukienka super!  :thumbup: właśnie obejrzałam zdjęcia.

Kolczyki dałabym malutkie, srebrne z cyrkonią - nie rzucające się za bardzo w oczy ;)

siog

bozena.dp

dzieki dziewczyny bighug
kocham was normalnie  iluvu

czyli jestem już ubrana :jejeje:

podsumowując

sukienka + buty
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sukienka + nakrycie wierzchnie w razie gdyby zimno było
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

lakier na pazury i kolczyki

zwierzatko_mojej_mamy

mi sie nie podobaju rozszerzane rekawy w sweterku, ale to juz pikus :) i znajac siebie do uszu bym wlozyla czarne sztyfty ;) ale i tak super ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

bozena.dp

zwierz ale wiesz, ten sweterek to tylko na wypadek gdyby... a po co mam kupować nowy ;)
co do sztyftów - mogę kupić czarne, to drogie nie jest i zobaczymy, które będą lepiej wyglądać ;)

mam jeszcze jedno pytanie - o torebkę, bo wczoraj zapomniałam...

inkageo

A może podwinąć te rękawy tak do połowy ręki?
Imagine there is no hate