sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

mayagaramond

Cytat: szelma w 11 Cze 2010, 12:52:17
a mnie w żółtym mało twarzowo :hmm:.

t torebka tego problemu nie bedziesz miala, chyba, ze nosisz ja w zebach ;D

Dodany tekst: 14 Cze 2010, 12:36:58

szelma - ta z piorami tez jest swietna!

Mnie podobalby sie bardziej jakos o wyraznym kolorze, bo buty sa neutralne.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

szelma

Cytat: mayagaramond w 14 Cze 2010, 13:35:06Mnie podobalby sie bardziej jakos o wyraznym kolorze, bo buty sa neutralne.

Czaję bazę, ale na asosie nie podoba mi się nic zdecydowanego :hmm:. A nie będę miała czasu na zakupy i szukanie po sklepach - zwłaszcza że ja zwykle nie znajduję tego, czego szukam :D. Więc wolę kupić na asosie w domowym zaciszu.

Tylko nie widzę nic sensownego na górę :hmm:.

mayagaramond

szelma - na gore albo prochowiec a jak chcesz cos na wesele to albo dopasowany sweterek albo marynarke. czarne
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

OlaFasola

szelma wooow!!! Bosko wyglądasz w tej fioletowej sukience!!!
Torebka z piórami świetna.

effik

a ja w sierpniu znów mam wesele. dwa wesela. muszę piptołów jakichś poszukać :)

Lwica

no to wklejam jak obiecałam końcową stylizację
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

jusia

dobra! sukienka kupiona :) co sądzicie ? nie chciałam, zeby była typowo weselna, ale teraz sie zastanawiam, czy nie wyglada na ciazowa  :crazy: :crazy: no i buty moga byc ?
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

malybob

Buty mnie sie podobaja, ale mam wrazenie,ze sukienka robi z Ciebie troche "posag".. Za to fajne kolory!

jo_miekka

piękna i zwiewna jak Jusia

brawurka

jusia jak dla mnie trochę babcino

szelma

jusia, kazałaś szczerze, więc szczerze - nie podoba mi się  :blush:. Robi z Ciebie kolumnę Zygmunta i wygląda trochę ekhm, staro-babowo. A Ty fajna laska jesteś! Na pewno możesz wyglądać superowiej :).

elve

jusia kurcze... nie bardzo :( za szeroka, zgubiła talię
ale nogi fiu fiu

inkageo

Jusia ja bym poszła w taki fason jak Szelma planuje, bo Ty masz do tego figurę!
Imagine there is no hate

jusia

Cytat: brawurka w 20 Cze 2010, 22:08:40
jusia jak dla mnie trochę babcino
ze starobabowa...stara jestem przeciez ;)

konwalia

jusia trzebaby talię wydobyć jakoś, więc albo pasek, albo oddaj ;) i szukaj innej

ishka82

jusia, szczerze, to ta kiecka Cie pogrubia i wygląda starobabowo...Ty masz super figurę, nie chowaj jej!

jusia

kurde ja mam wlasnie figure, brak figury, ani bioder, ani cyckow....no coz, musze sie szelmowej stylizacji przyjrzec, moze jeszcze uda mi sie znalezc cos lepszego (ale cholera trudno bedzie)

sonja

Długość fajna, choć mogłaby być jeszcze krótsza. Buty też mi się podobają.

I nie gadaj, że nie masz figury, bo masz! piękną :)

justynaaaa2

a mi się podoba :) ciężko mi sobie wyobrazić stara babę w takiej sukience ;)
jusia daj fotę z głową, wtedy proporcje będą lepsze :)

brawurka

Cytat: justynaaaa2 w 20 Cze 2010, 23:18:48jusia daj fotę z głową, wtedy proporcje będą lepsze
to tez fakt
ja juśke widziałabym w czyms bardziej przy ciele

zwierzatko_mojej_mamy

piekne kolory ma - a wrzuc jej pasek - bardzo sie pomarszczy?? bo to nie przystoi zebys sie tak zaworowywala ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

jusia

z paskiem??? ale ona ma ten szalik czy cos, to pasowac bedzie ?
zdjecie jest bez glowy (M. robil) musze sobie jutro glowe dorobic i pasek ;)
sonka ale pitolisz z ta figura ;)

sonja

jusia nie denerwuj mnie! Sądzę, że w swoim przekonaniu o braku figury jesteś tu osamotniona ;D

mayagaramond

jusia - sukienka jest b. ladna, tylko musialabys ja skrocic, tak z 10 cm. I zalozyc do niej jakies ostrzejsze buty, te absolutnie nie.

Cos na wysokim obcasie i platformie:
Np cos w tym stylu (tylko kolor inny):

http://www.asos.com/Dune/Dune-Liberty-Double-Buckle-Platform-Sandal/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1062746&cid=4172&Rf-100=Sandals+-+Heeled&Rf79=658,659&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=3&clr=Taupe