sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

aja

effik a gdzie fota? pokazywałaś już gdzieś?

salsa

Dorotka dobre te buty, 8  cm daje rade - to juz nie kaczuszka :)
pasują do sukienki
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

malybob

Mnie tez sie buty podobaja, ale bolerko... Nawet jakby bylo zimno - NIE... Ja bym predzej jakis prosty sweterek zalozyla. Bo tak to dla mnie za duzo blyszczenia satyny i to przy ostrym kontrascie kolorystycznym.
I fajnie wygladasz w prostych wloskach :) Masz teraz takie jak na tym zdjeciu?

Lwica

Cytat: malybob w 09 Cze 2010, 22:09:44Masz teraz takie jak na tym zdjeciu?

Długość mniej więcej ta sama ale bez takiej ząbkowanej grzywki..

Dzięki dziewczyny...mam nadzieje że mi jakoś podniesie je do góry zeby ich więcej było i gładko wyprostuje co by w ten upał się nie kreciły tu i ówdzie
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

malybob

Po co Ci wiecej? Chyba,zeby pozniej fryzjer musial przerzedzac! ladnie w takich wygladasz!

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Dorotka1981 w 09 Cze 2010, 22:14:22.mam nadzieje że mi jakoś podniesie je do góry zeby ich więcej było
tylko nie przesadz - jak moja mama czasami wraca od fryzjera to jej robi taka wielka glowe i sie smieje wtedy, ze wyglada "jak kwasniewsko" i zeby ptyska pokroila  lol lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Lwica

Zwierzu nie no spoko loko ja mam strasznie lliche włosy i mało ich. Na fotce w sukience też szliśmy na wesele ale się wtedy sama modelowałam i tez je troche natapirowałam...

Dodany tekst: czw, 10 cze 2010, 14:09:16

A czy te kolczyki moge założyć??? W sumie troche kolor inny niż sukienka, na otce jaśniejsze wyszły w realu to taka pod katem rózna ciemna zieleń.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym zakladala zwykle zlote ;)

www.annawilk.pl

mayagaramond

Dorotka1981 a zlotych nie masz?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Lwica

A mam złotych od holery i w razie co mogę mamę z czegoś oskubać.....

mayagaramond

Cytat: Dorotka1981 w 10 Cze 2010, 15:17:06
A mam złotych od holery i w razie co mogę mamę z czegoś oskubać.....

bylby lepsze, bo po 1. pasuja do butow, po 2 te zielone sa co prawda ladne, ale nie wygladaja na milion dolarow ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

zwierzatko_mojej_mamy

zielone zrobia raczej za bardzo plazowo-wesola stylizacje, a nie elegancko-slubna ;)

www.annawilk.pl

marlen_ka

ja tez nie dawałabym juz nic zielonego (no, moze kreske na oczach) kolczyki złote

effik

Cytat: aja w 09 Cze 2010, 20:30:54
effik a gdzie fota? pokazywałaś już gdzieś?

nie ma jeszcze ;D ze swoich mam tylko buźkę ;)

szelma

No to jeśli Dorotka prawie gotowa, to ja się włączam. Dostaliśmy zaproszenie i muszę wyglądać jak milion dolarów i już :D. Opcje są dwie - kieca w krateczkę, plisowana, niebiesko-brązowawa; kieca fioletowa. Z butami jest trochę problem - dobrze by było, gdyby te kremowe się nadały. Potem bym zmieniła na niższy obcas - mam takie niebieskawe, ujdą w tłoku, a potem już nikt na buty patrzeć nie będzie ;). Mam fioletową torebkę. I różowy szal - muszę mieć coś na wierzch też na wypadek mniej gorącej pogody. Ogólnie muszę wyglądać szałowo bez wielkich nakładów finansowych ;). Pomocy, słoniocy! :D

A, i buty wyglądają dziwnie, bo jest okrutnie gorąco i noga mi nie chciała do końca wejść, a nie chciało mi się iść po talk ;).

zwierzatko_mojej_mamy

o maryjo ale obcasy i nooogi!!

www.annawilk.pl

marlen_ka

fioletowa jest jak milion dolarów   :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
i w dodatku ta figura :bravo: :bravo:

malybob

Rowniez glosuje na fioletowa!

wrobelek0403

fioletowa boska,

szelma ale ty masz figure - jak milion dolców :padam: :padam:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Fioletowa, wow ale Ty wyglądasz! Dobrze, że nie spotkamy się na tym samym weselu  :rotfl: Ale torebkę bym dała jaśniejszą, ogólnie trochę rozjaśniła stylizację i dodała koloru. Buty fajowe!
Ja też będę się przebierać za milion dolarów na sierpniowe wesele :D
Imagine there is no hate

szelma

Cytat: inkageo w 10 Cze 2010, 20:43:45Ale torebkę bym dała jaśniejszą, ogólnie trochę rozjaśniła stylizację i dodała koloru

To jest dobra opcja :). Popatrzę na asosa.

I dzięki, dziewczyny  :blush:. Umiecie poprawić człowiekowi poczucie własnej wartości :).

effik

Cytat: marlen_ka w 10 Cze 2010, 20:16:13fioletowa jest jak milion dolarów   thumbup thumbup thumbup thumbup

dokładnie to samo chciałam napisać :) szelmidło, o jasna doopa, ale figura. u touch my tralala lol lol

didi_loczek

Cytat: szelma w 10 Cze 2010, 19:51:54

I dzięki, dziewczyny  :blush:. Umiecie poprawić człowiekowi poczucie własnej wartości :).

Ty nie musisz sobie nic poprawiać :D masz nogi stworzone do spódnic i obcasów!

Fioletowa sukienka super! No i te jasne buty  :thumbup: Może do tego jakąś jaśniejsza szeroką bransoletę? :hmm:

justynaaaa2

szelma wielkie WOW  :thumbup: ding ding dong :aaaa:
figura boska, nogi boskie, fioletowa kiecka boska - mówię szczerze że wyglądasz jak milion dolarów :)