sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

claridad

emcia

no i te pasują
ale ja się nie znam

effik

Cytat: emcia w 04 Cze 2010, 17:59:20
no i te pasują
ale ja się nie znam

ja też nie ;)
ale dzięki Bogu jest strefa lol lol :beer:

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bozena.dp

effik ja sie nie znam, ale buty mi sie bardzo podobaja :)

adrianna79

effik, buty sa bardzo ladne i swietnie beda wygldac z sukienka. plus swienie beda wygladac z jeansami wiec zakup naprawde jest udany!

effik

a tak a propos - czym się czyści satynowe buty ;)
mimo wysokiego obcasa okazały się całkiem wygodne :)

wrobelek0403

effik pokaz jakies zdjecie :D straszniem ciekawa efektu koncowego :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

effik

Cytat: wrobelek0403 w 07 Cze 2010, 09:55:52
effik pokaz jakies zdjecie :D straszniem ciekawa efektu koncowego :D

hmm nie wiem czy mam jakąś fotę całości. poszukam w domu, ale mogę nie mieć. może młodzi będą mieli foty :D

Lwica

No to teraz ja. Wesele w sobotę. Sukienkę mam, buty mam, torebkę mam mniej więcej wygląda to tak: daje stare zdjęcie jak w niej wyglądam mniej więcej ale to rok temu było.... pytanie jaka fryzura? W sobotę będę u mojej kosmetyczki się malować i jej córka ma mi od razu coś z włosami zrobić. Ja nie będe miała czasu bo jedziemy najpierw do Legnicy po rodzinke a potem do Bolesławca. Początkowo myślałam o wymodelowaniu co by się ich więcej wydawało i wyprostowaniu, teraz jakoś mnie kusi żeby moze zrobić nie loki (broń boze) tylko takie niechlujne lekkie ale nie wiem jak to nazwać.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mayagaramond

Z wlosami nie poradze, ale nie zakladaj tego bolerka.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

inkageo

Imagine there is no hate

szelma

Lwica

Cytat: mayagaramond w 09 Cze 2010, 17:22:55Z wlosami nie poradze, ale nie zakladaj tego bolerka.

To jest ostateczność w razie gdyby zimno było, ale się nie zapowiada.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

effik

kurde, babo, jak ja szukałam kiecki w takim kolorze!
włosy też jak dla mnie proste, gładkie. a jakie buty?

Lwica

Cytat: effik w 09 Cze 2010, 18:14:04kurde, babo, jak ja szukałam kiecki w takim kolorze!włosy też jak dla mnie proste, gładkie. a jakie buty?

Hehe ja też i tak na zdjęciu jest jasniejsza, a na żywo zieleń idealna!
Złote szpilki  i tak już są do wyrzucenia bo jest problem z obcasem i nie opłaca się tego naprawiać, a na weselach dawały rade i super się w nich tańczy, takze ostatnie wesele w nich.

salsa

Dorotka włosy proste
bolerko oddaj na czerwony krzyż :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Lwica

Cytat: salsa w 09 Cze 2010, 18:49:39bolerko oddaj na czerwony krzyż

Nie mogę bo jest pożyczone .....

Dodany tekst: 09 Cze 2010, 17:56:23

Ale na szczęście jest gorąc więc się nie przyda

mayagaramond

buty nie wzbudzaja mojego zachwytu, ale pewnie nie chcesz innych kupowac. Oprocz cielisty rajstop jestem uczulona ;) na pasek wokol kostki polaczony z niezbyt wysokim obsacem. No ale to moje osobiste skrzywienie ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Lwica

Cytat: mayagaramond w 09 Cze 2010, 18:59:04buty nie wzbudzaja mojego zachwytu, ale pewnie nie chcesz innych kupowac. Oprocz cielisty rajstop jestem uczulona  na pasek wokol kostki polaczony z niezbyt wysokim obsacem. No ale to moje osobiste skrzywienie

obcas jest średni 8,5 cm. butow nie mam teraz kasy żeby na szybko coś nowego kupować a te są wyjatkowo wygodne do tańca zresztą i tak pora się z nimi pożegnać. Na zdjeciu nie wyszły zbyt kusząco ale to na szybko znalazłam stare zdjęcie i wycięłam nogi.

zwierzatko_mojej_mamy

dla mnie buty ok ;) letnie i lekkie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mayagaramond

Cytat: Dorotka1981 w 09 Cze 2010, 19:07:56obcas jest średni 8,5 cm

to OK, na zdjeciu wygladal na duzo nizszy. A wygodne buty do tanca to podstawa na weselu :beer: :beer:

effik