Firma do sprzatania Gdynia

Zaczęty przez Nikkolino, 24 Cze 2026, 09:24:44

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Nikkolino

Czy macie możę pomoc do sprzątania w domu? Czy możecie polecić kogoś i czy jesteście zadowoleni?

Deremere

Mamy panią do sprzątania raz w tyg/raz na dwa tygodnie, w sobotę. To ogromne odciążenie i dla mnie i dla męża, ale my zawsze dzielimy się obowiązkami, nie wiem jak jest u Ciebie, jeżeli mąż się nie angażuje w życie domowe to może nie widzieć potrzeby. 🙁 Mamy czas dla dziecka/na zakupy na cały tydzień/spokojne ugotowanie obiadu/ogarnięcie ogródka w sezonie czy aktywność fizyczną. Oczywiście bieżące sprzątanie ogarniamy sami, nie zapuszczamy domu przez tydz, zmywarka, pralka i odkurzacz chodzą regularnie. 😉 Mamy połówkę bliźniaka 134 m, wcześniej oboje pracowaliśmy, w tym mąż bardzo dużo również popołudniami i wieczorami, teraz mąż pracuje jak wcześniej, ja natomiast jestem na L4 z powodu ciąży wysokiego ryzyka przez co nie mogę nadal przejąć tego cotygodniowego sprzątania. Rzadko gdzieś wychodzimy, nie jemy praktycznie na mieście, nie otaczamy się drogimi rzeczami, inwestujemy w nasz spokój i czas z dzieckiem. Uwierz - coraz więcej ludzi się na to decyduje i nie jest to już przejaw "burżujstwa". Wielu naszych znajomych żyje tak od lat i nie mają wygórowanych pensji. Co do firmy polecam kontaktz nimi https://luxusclean.pl/