suknia prawie wybrana- prośba o pomoc

Zaczęty przez french, 06 Mar 2008, 12:14:58

maroonbug

Sprawdzilam na szybko ta strone i jest srebrny tiul!!!!!!!!
http://www.welony.pl/
I rozne hafty i wykonczenia mozna wybrac! Mozesz miec przwie taki welon jak oryginalny za duuuuuuzo mniej.

french

Dziewczyny, Wy naprawdę jesteście niesamowite, stawiam Wam piwo:)

No i znowu chyba mnie przekonujecie. Tzn. srebrzysty tiul bardzo mi się widzi, nie widziała mi się przede wszystkim cena oryginału (przypuszczalna:p) a te przypuszczenia co do szarej firanki to tylko przypuszczenia:]

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

french

Cytat: Kasia w 25 Kwi 2008, 10:16:30
ta suknia tez do tanich nie należy :)

prawie 5tys więc 100zł za welon to przy tym pestka ;)

żartuję :)  pomyśł welony.com uważam za bardzo trafiony :)

haha, Kasiu gdyby welon kosztował 100 na pewno bym go wzięła:]

suknia kosztuje 4400, a welon pewnie 1/4 ceny sukni lub więcej. A suknia jak dla mnie i tak jest już z tej całkiem górnej półki, którą przeznaczaliśmy, ale czego się nie robi by pięknie wyglądać;)

Kasia

french może to przwpowiednia i zapłacisz o jedno zero mniej ;)

hehe

tachogti

Kasia moze Ty forumowa wrozka zostaniesz ?  :D buty koniecznie srebrne! a z tym welonem to ja juz nie wiem chyba bym musiala to zobaczyc bo wyobrazic sobie jakos nie umiem. kwiaty  biale albo ciemnoniebieskie mi sie widza  :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Kasia

tachogti chetnie bym wywróżyła i sobie i french welon za 100zł ;)

elizapj

czy tylko mi czy Wam rowniez welony.pl sie nie otwieraja :(?

maroonbug

mi teraz tez nie dziala. ale jeszcze po poludniu sobie przegladalam. i adres jest dobry, bo wzielam link bezposrednio z otwartej juz strony.

elizapj

czyli widac jest jakis wirus na polskie slubne strony...najpierw blikle sie zahaslowal, teraz welony si eni otwieraja....zwierzak ty lepiej zaszczep strefe, zeby jej ten slubno internetowy wirus nie zlapal...bo wtedy wszystkie panny mlode chyba zemdleja:)

french

Podoba mi się ta wróżba Kasi :D

Pisałam dzisiaj do salonu czy zamawiając suknię mogę liczyć na jakiś "gratis" (np. welon lub kolczyki, które mierzyłam). Miła Pani odpisała, że oczywiście :)

Szkoda, że te oryginalne welony nie mogą być gratisem:/
Wezmę zapewne kolczyki, są piękne :D Łezka, bądź winogrono (do wyboru) mieniących się kryształków, które do gołębiego koloru wyglądały czarująco.

a propos ciemnoniebieskich kwiatów obawiam się, że one nie dla mnie. Mam raczej ciepły typ urody, włosy blond, niebiesko-zielone oczy. Nie jest mi dobrze w niebieskim kolorze niestety.

cumberland

Cytat: french w 24 Kwi 2008, 19:36:17
Mierzona przeze mnie dzisiaj i ta, która mnie zauroczyła ma kolor jak na zdjęciu- jasne srebro. Wydaje mi się, że bardzo mi w niej ładnie natomiast zastanawiam się jednak nad bardziej tradycyjnym kolorem- kość słoniowa.
I nie mam na myśli tego, że srebro jest zbyt awangardowe a jedynie to przede wszystkim, że mam ciepły typ urody. Przypuszczam, że ładniej prezentowałabym się w kości słoniowej. Niestety takiej nie ma do przymierzenia:/

french, dziewczyny już prawie wszystko napisały ;) jeśli wciąż wahasz się nad kolorem to dodam tylko że kobitka na zdjęciu też raczej do zimnego typu urody nie należy, a w tym kolorze wygląd super !!, także nie bój się tego że jak ciepły typ urody to tylko ciepłe kolory się sprawdzają, a zimne to tylko dla królowej zimy zarezerwowane ;)

french

Dziewczyny, zapomniałam Wam zameldować, że byłam w salonie by zobaczyć tą w kości słoniowej. Skłoniło mnie to do decyzji- gołębia i żadna inna :D

Nie kupiłam jeszcze sukienki, więc nie mam fotek. Myślę, że zamówię w czerwcu, wtedy też zapewniam, że coś wkleję.

Jeśli chodzi o aplikacje na sukni- są perłowo- białe.

a teraz najlepsze...cena oryginalnego welonu, uwaga, uwaga : 2500 PLN  :o

nie ma go nawet w salonie.

Jak zapytałam Pana prowadzącego salon jaki kolor welonu biorą dziewczyny wybierające moją;) suknię w gołębim kolorze, powiedział, że każda biały...hm... dziwne ???

elizapj

hahah 2500 to przesada...chyba ze sie zakochalas w tym welonie... poszukaj czy moze jakas panna mloda nie sprzedaje swojego (identycznego ) na allegro czy ebayu

w koncu tradycja nakazuje miec cos starego;)

elizapj

French, macie ta sama sukienke, ulala28 i Ty, wiec proponuje pogladac swoje watki, moze cos podpatrzycie:)
http://strefaslubna.pl/forum/index.php/topic,2188.new.html#new

tachogti

Cytat: french w 04 Maj 2008, 18:51:08, uwaga, uwaga : 2500 PLN  :o
dla kogo oni te welony robia??? i z czego skoro one tyle kosztuja?? cala pensje na welon... no coz  ;D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P