Fototerapia w Warszawie

Zaczęty przez Deremere, 05 Sie 2025, 08:04:35

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Deremere

Dziewczyny, szukam naprawdę dobrego gabinetu w Warszawie, który robi zabiegi światłem. Mam problem z cerą naczynkową i lekkimi przebarwieniami, ale bardzo zależy mi na tym, żeby to było robione profesjonalnie. Wiem, że teraz pełno jest tanich lamp z Chin, które nie robią żadnej różnicy, więc chciałabym uniknąć rozczarowania. Może macie coś sprawdzonego?

Gornika

Znam ten ból... Też się naczytałam o tych wszystkich ,,lampach cud" z Chin, które w teorii robią wszystko, a w praktyce nic. Dlatego właśnie bardzo długo szukałam miejsca, gdzie faktycznie przykładają wagę do sprzętu i wiedzą, co robią. Zorientuj się tutaj : https://estebelle.com.pl/zabiegi/fototerapia-i-laser-tulowy/ – mają porządny sprzęt (a nie jakieś chińskie podróbki) i bardzo dobrze podchodzą do fototerapii i zabiegów laserem tulowym. Sprzęt ma naprawdę znaczenie, bo to on w dużej mierze odpowiada za efekty, a nie tylko sama procedura.

Możesz do nich napisać albo zadzwonić i zapytać o dostępne terminy – z tego co wiem, są dość elastyczni, ale wiadomo, że lepiej się wcześniej umówić.