Odkurzacz myjący

Zaczęty przez Deremere, 24 Kwi 2025, 11:37:39

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Deremere

Poszukuję odkurzacza myjącego (mopa odkurzającego? Nie wiem jak to różnica). Coś w stylu rozchwytywane go Hizero, za sensowną cenę i dobrej jakości.
Bardzo mi zależy, żeby:
- dobrze odkurzał - idealnie by było wszystko, płatki śniadaniowe, rozsypany ryż, liście z fikusa. Ale jesli cuda nie istnieją to chociaż grube okruchy i piach, na stanie mam małe dziecko, drugie w drodze, w domu robi się piaskownica, często błotna 🙈 na zdjęciu przykład ganku po 1 dniu bez odkurzania dla zobrazowania problemu
- mył a nie tylko odświeżał podłogę przejeżdżając mokrą szmatką. Do odświeżenia mam samojezdnego Xiaomi, odkurzy i przetrze z kurzy podłogi, ale brak mi czegoś do zadań specjalnych np. zaschnięte plamy po jedzeniu.
- robił to wszystko za jednym przejazdem. Nie mam czasu odkurzać,  potem drugi raz myć, bo między jednym procesem a drugim już jest od nowa naniesione 🙈
Mam wrażenie, że każdy sprzęt, który oglądam albo odkurza, ale myje tylko powierzchownie, albo myje super, ale odkurzanie zdaje egzamin tylko w sterylnych domach, gdzie ma do zebrania dwa włoski i pył z garnituru 🙈

Nikkolino

Odkurzacze Bissell.
Wersja na kablu i bez. Niestety trochę głośny, ale daje radę płatkom z mlekiem i innym pozostałościom po jedzeniu. Piasek tez bez problemu. Osobny zbiornik na brudną wodę. Minusy nie dojeżdża do listwy, zostawia ok. cm rantu

Dobrze jest poszukać promcoji na sprzęty do domu na stronie:
https://shopngo.pl/

Zobacz sobie w jakich sklepach z wyposażeniem do domu są zniżki obecnie ;)