wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angie

Marax mutsy to fajny wózek ale nie tego szukasz lol

marax

Jestem zawiedziona spacerówka cameleona . Pochyla sie to siedzisko cieżko Mobka tez na to narzekała .

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 17 Kwi 2015, 11:28:19
Jestem zawiedziona spacerówka cameleona . Pochyla sie to siedzisko cieżko Mobka tez na to narzekała .
serio? nigdy nie odczulam problemu - chodzi o te 3 opcje ustawienia siedzenia?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marax

Moze masz silniejsza ręce mi to nie chce równocześnie zaskakiwać . Jak z jednej str sie odblokuje to z drugiej jeszcze trzyma i potrzebuje 3 ręki zeby to równocześnie pochylać

zwierzatko_mojej_mamy

ja naciskalam rownoczesnie z obu stron i od razu machalam rama ;)

www.annawilk.pl

marax

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 17 Kwi 2015, 12:21:09
ja naciskalam rownoczesnie z obu stron i od razu machalam rama ;)
ale puszczalas wtedy te przyciski czy ppchylalas przy wcisnietych ?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 17 Kwi 2015, 12:27:10
ale puszczalas wtedy te przyciski czy ppchylalas przy wcisnietych ?

yy, nie pamietam, podejrzewam, ze pochylalam przy wcisnietych, bo zajmowalo mi to 2 sekundy ;) wciskanie wczesniej i pochylanie pozniej by zajelo dluzej chyba ;)

www.annawilk.pl

marax

No to mi sie nie chcą odblokować równocześnie

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 17 Kwi 2015, 12:29:01
No to mi sie nie chcą odblokować równocześnie
bede przejezdac obok CIebie chyba 8 maja, moge wpasci i sprawdzic :D

www.annawilk.pl

marax

Gdzie jedziesz ? Mozesz u mnie spać jak masz potrzebę

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 17 Kwi 2015, 12:41:46
Gdzie jedziesz ? Mozesz u mnie spać jak masz potrzebę
dziekuje, kiedys skorzystam :D a jade w okolice karpacza i juz mam plan zajechac w plener i otworzyc wino w piatek, bo w sobote juz tak milo nie bedzie, jak w niedziele trza jechac nazad :D

www.annawilk.pl

Kasia

Cytat: marax w 17 Kwi 2015, 12:18:25
Moze masz silniejsza ręce mi to nie chce równocześnie zaskakiwać . Jak z jednej str sie odblokuje to z drugiej jeszcze trzyma i potrzebuje 3 ręki zeby to równocześnie pochylać
ja tak miałam w poprzednim stokke z podnóżkiem
chodziło to lekko ale trzeba było z  dwóch stron jednoczesnie odblokować wajchy a podnóżek popchnąć kolenem ;)
wkurzalo mnie to i postrzegałam to jako poważna wade wózka
na szczęscie w obecnym modelu zostało to poprawione, zamiast trzema kończynami podnóżek obsługuje teraz jedną ręką :)

mobka

Marax dobrze pamięta. Narzekalam. Ale ja mam małe i słabe dłonie ;)
A do celów samochodowych polecam baby jogerry, on się składa jedna ręką i podobnie rozkłada. I się koła da ściągnąć jak trzeba.
Nadal mam swój na sprzedaż ;)

marax

cholera dostałam tego mutsy aaaaaaaaaaaaaa przepraszam wszystkimi członkami jakie mam bugaboo. aaaaa to jest czołg . Zanim go rozebrałam do prania namachałam się aż się zmęczyłam ( i tak budki nie dałam rady zdjąć). Wiozłam go w 3 częściach w samochodzie .................. Ciocia tak zachwalała że mały i skład się na pół.........
Kurde nie wypadało go nie wziąć i teraz nie wiem gdzie ja go będę trzymać. Na pewno nie w samochodzie chyba że kupie dżipa.

mobka

Ale ja nie rozumiem po co ci on? Ty chciałaś spacerówkę, bo masz przecież bboo.
Sprzedaj :D

marax

Oni mi mówiła ze to spacerówka lekka składana na pol lol . Ona ma duży samochod wiec moze inne wyobrażenia lekkiego wozka składanego na pol;) no jest bardzo wygodny moje pola . Wielkie pompowane koła . Bugaboo szkoda na ten okres gdzie droga jest błotnista . Schow go na strych na jesień sie przyda . Będę miała 3 wózki . Co do baby joggera to ja sie mentalnie zawiesiłam na kolorze czarnym . Żaden inny mo sie nie podoba .

Kasia

MARAX bo mutsy to całkiem przyzwoity wozek :)
Jest przyzwoicie lekki i przyzwoicie latwo sie składa. Jak na ten wozek wielofunkcyjny.

Wiesz, moj stokke tez jest jednym z lżejszych wózków a mi tez go cieżko sie wkłada do auta. Wózków lekkich jak piórko nie ma, za dużo oczekujesz ;) ciesz sie ze roana juz nie masz :)

marax

Nie będę sprzedawać tego oddam jej pózniej :) ten wozek woził juz 2 dzieci a materiał ma jak nowy .

marax

Poprosiłam sąsiadkę zeby mi dała wypróbować baby  joggera i idealnie pasuje do bagażnika . Rozkłada sie jednym ruchem . Boje sie tylko ze te kolka mi sie zjada po tych kAmieniach polnych na drodze (w bugaboo używam tylko tych terenowych ) . Zastanawiam sie wiec nad ta wersja gt z pompowanymi kołami ale to juz 1449 zł a zwykły 999 wiec nie wiem czy jest sens przepłacać .

golinda

Cytat: marax w 19 Kwi 2015, 08:50:27Boje sie tylko ze te kolka mi sie zjada

ale ty masz problemy stara

ja moim baby joggerem jeżdżę wszędzie - po lesie, korzeniach, kamieniach, drogach szutrowych - kółkom nic nie jest
bardziej w d.. dostają pompowane koła w tym drugim, już kilka razy trzeba było dętki wymieniać

ddu

ja moim bj jeżdżę po rozkopanym torowisku tramwajowym i rozrytej ulicy z koleinami jak po wulkanie
jest najlepszy!
choć dość się męczę, żeby go wrzucić do bagażnika

marax

Potraktowałam bugaboo środkiem smarujacym zawiasy i pochyla juz normalnie . Pewnie nie było smarowania i ten przycisk nie odbijał . Z bugaboo mam jeszcze problem na nieruwnych chodnikach . Potrafi to przednie małe kółko wskoczyć w dziurę a wozek wtedy leci do przydu razem z dzieckiem . Przy kołach terenowych nigdy ten problem nie występował .