wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marax

Fajny ! I ten dach tak nisko chyba schodzi ze parasolka nie potrzebna .

justynaaaa2

Ten espiro co tiliam wkleiła ma budkę dość sporą
Jak się ją poszerzy suwakiem i rozprostuje to przezroczyste na przodzie to całkiem porządnie zakrywa
Nie mam porównania do maklarena a nie wiem czy mam akurat jakieś zdjęcie

A tego mini city ma też ddu, też chyba 3  kołowego

marax

Ten espiro ma za małe kolka z tego co widzę

justynaaaa2

No specjalnie duże nie są, zależy gdzie chcesz go używać
ja na wakacjach jeździłam nim po różnym terenie i dawał radę, zresztą głównie kupiłam go na wyjazdy a jak wiadomo warunki są różne, po lesie, na grzybach też jechał i to nie po ścieżkach ;)
City mini ma te kółka trochę większe, przednie na pewno

marax

Bb jest ok ale troche denerwuje mnie to kubełkowe siedzenie i ciezko faktycznie sie je pochyla w spacerowce . Jak na taka cenę nowego powinni to inaczej rozwiązać . Chciałabym cos pochylajace sie normalnie na płasko do spania . Ja mam drogę wiecie jaka .... Wiec malutkie kolka odpadają . U nas chodniki sa rożne wiec wolałabym co najmniej 20 cm koła . Ten droższy gt ma pompowane to byłoby idealne ale cena prawie 1500 zł to za duzo .

tiliam

justynaaaa2,

Jestem bardzo zadowolona z tego wózka - dzieki raz jeszcze!
Nawet mąż chwali ;)
Ja doceniam przede wszystkim to ze jest lekki i ma jedna rączkę do prowadzenia, a nie jak inne dwie osobne - ja często gadam przez telefon na spacerze, wiec prowadzę go tylko jedna ręka.
Jeździ ze mną na stałe w bagażniku a kolka mimo ze małe dały rade na śniegu zima ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

marax

Sniegu jak śniegu ale błoto z gliną jest najgorsze. Szkoda że ten z pompowanymi kołami drogi jest,

golinda

Cytat: marax w 25 Mar 2015, 21:44:49
Jeszcze cos polecaciscie jakiś taki do biegania ? Golinda cos takiego miała ? Moze to parasolka nie była . W nazwie miało city mini ?

baby jogger citi mini
on nie jest do biegania, ale ja z kazdym umiem biegac :D

i kocham ten wozek, jest wspanialy
a budke ma bardzom gleboka, deszcz moze lac, a dzieci suche

a skladanie to w ogole bajka
nawet moj podwojny miesci sie wszedzie

marax

Golinda ale ktora ty nasz wersje bo napalilam sie na gt ta droga z pompowanymi kołami ale nie wiem czy ma to sens i nie lepiej kupić ten zwykły za 1000 zł z 3 kołami ?

marax

Ja biegam z bb w wersji z kołami terenowymi . Nie używam praktycznie tych małych .

marax

Boje sie ze te piAnkowa koła sie na mojej drodze szybko zniszczą ?

Kasia

Marax a co na stan wozka sprzedawca z Allegro? Napisalas jakis opr?

marax

To było ja tablicy nie odpowiedział na mojego meila tel nie podał . Napisał tylko ze kupiłam towar używany i zwrotu nie przyjmuje . Cwaniak jeden .

Kasia

marax

Koła przerobione jakieś ściśnięte ze środkiem od innego wozka .... Never ever kupuje nowy więcej sie nie dam nabrać

Kasia

mobka

Marax, ja mam City mini fioletowy z 3 kołami i mogę sprzedać. Za 70% ceny ;) ma trochę ponad rok i od listopada stoi nieużywany.

golinda

Cytat: marax w 26 Mar 2015, 16:28:41Golinda ale ktora ty nasz wersje bo napalilam sie na gt ta droga z pompowanymi kołami ale nie wiem czy ma to sens i nie lepiej kupić ten zwykły za 1000 zł z 3 kołami ?

ten:

http://www.tomi.pl/baby-jogger-city-mini-double.html?gclid=Cj0KEQjw3M6oBRDnnIywo5i287ABEiQAXRm7S2_VKYRhhVcyVRrIwMBb-qBa53AMsGw8NrxjcN4SAYwaApj28P8HAQ

mobka

Ja mam taki, bez podnózka, ale za to z oryginalną barierką, która jest w tym sklepie za 129zł.
http://www.tomi.pl/baby-jogger-city-mini.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Kupiony 17.01.2014.
Za 700zł oddam.

mobka

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

marax

Tak przekazałem kolezance ale ona juz w izbie była i poza pismami z ubolewaniem to nic więcej nie zrobili

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/