wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marax

Poluje na maclarena. Waham sie miedzy xlr i xt . Podoba mi sie kolor ten perski róż ala czerwony xt ale xlr z kolei chyba wygodniejszy ? No i xt chyba nie ma tego stroler pad i osłony na nóżki . Kurczę 1400 xlr .... Ciekawe czy w angli nie można taniej ?

Norka

Marax, w tej cenie mamas&papas ma nową spacerówkę armadillo city, waga 7kg, dobre prowadzenie.

aniak1211

feeling.good

A to już dobry czas żeby wystawiać wózek na sprzedaż?

marax

Cytat: feeling.good w 16 Lut 2015, 18:25:53
A to już dobry czas żeby wystawiać wózek na sprzedaż?
czyj wozek ?

aniak1211

Cytat: marax w 16 Lut 2015, 18:35:15te ceny są nawet wyższe niż u nas niestety
O kurde:D
Nie mam pojecia na jakich stronach szukac,moze sa gdzies taniej czy wiekszy wybor.

aniak1211

niewiemjaka

Cytat: marax w 16 Lut 2015, 15:23:30Poluje na maclarena. Waham sie miedzy xlr i xt
ja chetnie odkupię jak ktoś ma używany i chce sie pozbyc, tyle, że bez różu ;)

feeling.good

ja planuję sprzedawać taki

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Cytat: marax w 17 Lut 2015, 15:59:09
Feeling a w jakim jest stanie

Z tego, co pamiętam w dobrym/bardzo dobrym. Muszę go wyciągnąć i obejrzeć. Moje dzieci nie bardzo wózkowe, więc nie był za wiele używany.

marax

No o kupiłam używany xlr miał być jak nowy . Wyszło jak zwykle tz gruchot z naprawianymi  przez kogoś kołami,  startami na maxa kolami , rozwalonym hamulcem itp kwiatki .brudby cały w sierści psa . Zupełnie inny niz na foto .  Sprzedałam go za polowe ceny panu ktory mówił ze sobie to naprawi .... Masakra never ever . Poza tym nie chce mi wejść do bagażnika szok ! Mam teraz większe auto niz poprzednio a on nie wchodź .... Znacie jakaś jeszcze fajna parasolke która nie jest tak długa ?

tiliam

marax,

Ja kupiłam z polecenia justynyyyy parasolkę która składa sie w kwadrat, czyli nie jak typowa parasolka
Polecam bardzo, swietnie sie prowadzi:
Espiro magic
http://www.sklep-tosia.eu/espiro-magic_p859

marax

Fajny mi zależy na takiej opuszczonej budce jak ma maclAren bo nie lubię parasolek słonecznych . No zirytował mnie ten bagażnik bo xlr jest bardzo wygodny . Mogłabym go wozić na przednim siedzenie ale no zzzzz wkurzyłam sie .

justynaaaa2

tiliam, właśnie się ostatnio zastanawiałam czy jesteś zadowolona :) cieszę się, że tak, bo już myślałam że może bubla ci poleciłam ;)
u nas aktualnie w ogóle wózek poszedł w odstawkę, ostatni raz używałam stokke ze 3 tyg. temu jak musiałam szybko załatwić 2 sprawy bez auta, parasolka stoi w piwnicy już ze 3 miesiące, chyba dopiero na majówkę ją zabierzemy na wszelki wypadek, głównie do wożenia bambetli ;)
ale to chyba ten wiek, że dziecko jara się chodzeniem i nie chce jeździć w wózku, pewnie jeszcze mu się spodoba  :mysli:

marax

Jeszcze cos polecaciscie jakiś taki do biegania ? Golinda cos takiego miała ? Moze to parasolka nie była . W nazwie miało city mini ?

Angie

marax

O właśnie to ten . On chyba sie składa do przodu i nie miałabym problemu z bagażnikiem . Juz mniej mi miejsca zajmuje bb niz maclaren . Koła mu wylądowały na białym suficie .... A seat altea przecież tak wizyjne jest duży za to bagażnik beznadzieja.

Angie

marax taki minus parasolek że są długie

takie składanie jak ma baby jogger jest  jednak dużo lepsze

justynaaaa2

marax

Ktoś z was ma ten wozek czym poza ilością kół sie różnią ? Zadowolone jesteście ?

Angie

mobka miała. O ile dobrze pamiętam w wersji czterokołowej.