wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

MOBKA, no niby tak ale na nim tego granatu to za bardzo nie widać. Czarny jest, moze jakbym obok czarnego postawiła to bym różnice widziała, tak to nie.

Tak jsk pisałam, w promocji był tylko ten jeden wózek, nie będę dopłacali za kolor tysiąc złotych, tyle taniej zapłaciłam :)
A i tak nie miałam typów co do koloru :)

Zawsze moge dokupić summer kita za 500zl i juz bedzie inaczej :) chociaż nie wiem czy kupie ;)

mobka

Kasia, no jasne. Wiem, że są też zwolennicy czarnych wózków.
Ja teraz drugiego trip trapa szukam ;)

Kasia

Myślałam ze tego "mojego" drugiego kupiłaś lol bo ktos chyba po mnie drugie krzesełko kupił :)

mobka

Nie. Mam tylko jedno nowe dla Szymona. Kubie pewnie nikt nie kupi, wiec rozglądam się za używanym.

ddu

a nie chcesz od tej "mojej" laski?

co do wózków, ja mam czarny z kremową budą. ani na czarnym, ani na kremie brudu nie widać. widać tylko na brzegach, na tym pokrowcu - od wożenia hulajnogi...

Kasia

Ładny zielony tripp trapp ale za 500zl jest na olx, chyba tez z barierka i poduchami.

mobka

Patrzyłam dzisiaj i zielonego nie widziałam.
Ddu musze napisać do twojej laski, ale to pewnie już jesienią, jak do domu wrócimy. A tak to będę szukać okazji jak Kasia ;)

Kasia

MOBKA, ja czuje niedosyt lol lol bo tam były DWA krzesełka a ja sie jakoś złe dogadałem i kupiłam jedno ;) a jak dopytalam jeszcze mailowo czy na pewno było jedno to babka napisała dopiero wieczorem "szkoda ze pani wcześniej nie zapytała" ;) a ja pytałam tylko chyba ona mnie nie zrozumiała.

Dodany tekst: wto, 17 cze 2014, 19:39:14

MOBKA zielone z poduchą
Krzeselko Tripp Trapp swietny stan! http://olx.pl/oferta/krzeselko-tripp-trapp-swietny-stan-CID88-ID5IVYN.html

ddu

Kasia, a Ty za ile kupiłaś? gdzie?
ja za moje dałam ok 300 zł za jedno

Kasia

200zl za krzesełko z barierka i poduchami, stan idealny, kolor natural.
Nowe w tym zestawie ponad 1100 chyba kosztuje :)

Dodany tekst: 17 Cze 2014, 19:41:51

Znalaxlam na gumtree, babka wiedziała co sprzedaje i ile to warte. Nie wiem czemu tylko za 200 zł wystawiła, moze ze wzgledu na wyprowadzke, możliwe ze zagraniczna.

Dodany tekst: 17 Cze 2014, 20:42:17

Pierwszy raz na gumtree wpisałas cos w wyszukiwarkę i taki złoty strzał :)

mobka

Kasia, to rano tego zielonego nie było. Ale i tak szukam większej okazji na razie ;)

Kasia

On od jakiegoś czasu juz jest tylko nie ma w tytule stokke ;)

mobka

ddu

Kasia

Ddu ale tylko polowiczną lol
Drugi raz takiej okazji nie trafię ;) chociaż ..... kto wie ;) wózek teraz dwa razy znalazłam w dobrej cenie, tylko za pierwszym razem za długo sie zastanawiałam ;)

Ddu a ty 300zl płaciłas z tym kubelkiem dla niemowlaka?

ddu

nie nie, za kubełek... hm 250 zł chyba
z pokrowcem i takim czymś na zabawki, ale bez zabawek. na szczęście daje się na tym powiesić cokolwiek
jestem baaaaardzo zadowolona, stef spędza na tym naprawdę dużo czasu,
codziennie, kiedy wraca Helena, sadzam go, robię jedzenie, jemy, gadamy, a on sobie patrzy i słucha, Helcia go czasem pogłaszcze, przytuli, wszyscy zadowoleni, rodzina w komplecie przy stole :)

Kasia

No właśnie mi by sie bardzo przydało drugie krzesełko. To kupione jest dla Michała. Dostał je i pokochał :) dla drugiego dziecka nie mam i pewnie nie trafię w akceptowalnej cenie.

nionczka

Cytat: Kasia w 17 Cze 2014, 22:28:25
No właśnie mi by sie bardzo przydało drugie krzesełko. To kupione jest dla Michała. Dostał je i pokochał :) dla drugiego dziecka nie mam i pewnie nie trafię w akceptowalnej cenie.

może trafisz, raz trafiłaś, ale jak zawsze powtarzam, to nie jest produkt, którego ludzie się wyzbywają
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

Cytat: nionczka w 18 Cze 2014, 16:19:28
może trafisz, raz trafiłaś, ale jak zawsze powtarzam, to nie jest produkt, którego ludzie się wyzbywają

Trafiłam lol ale do zakupu nie doszło bo sprzedający sie rozmyślił (lub ktos szybciej kupił, przelicytował.)
Tym razem ciemnobrązowe za 100zl :D

No nic, szukam dalej :)

marcheewka

Cytat: mobka w 17 Cze 2014, 20:23:58
Nie. Mam tylko jedno nowe dla Szymona. Kubie pewnie nikt nie kupi, wiec rozglądam się za używanym.

zastanawiam sie, po co wam dla starszych dzieci takie krzesełka?
Ola już od ponad roku siedzi normalnie na zwykłym krześle przy stole...
Wiem, że o gustach sie nie dyskutuje, ale to krzesło DLA MNIE ani ładne, ani praktyczne

konwalia

Bo wymusza prawidłową postawę i nie rozbujasz go, ja bym chciała w przyszłości do biurka takie

marcheewka

Cytat: konwalia w 19 Cze 2014, 22:47:24
Bo wymusza prawidłową postawę i nie rozbujasz go, ja bym chciała w przyszłości do biurka takie

hmm, no może

ale jak dla mnie paskudne ;)

marcheewka

Cytat: dragonfly w 19 Cze 2014, 22:56:27
marcheewka no ale nie podoba ci sie, nie kupujesz lol lol

no nie kupuję.

napisałam, że w moim odczuciu dla starszych dzieci jest zbędne  i według mnie nie ładne.
Chciałam tylko wiedzieć, co powoduje, że ludzie je kupują?

Bo mobka chciała dla Kuby, który jest nieco starszy od mojego dziecka

dragonfly

ja sie zastanawiam, jak male dzieci siedza na "doroslych" krzeslach, bo np Ingrid zle sie siedzi, przewaznie na podkurczonych nogach, bo jednak blat stolu jest za wysoki dla niej