wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

abkasia

Ogolnie psikanie pomaga bardzo.. Ja w sezonie psikam bardzo czesto.. Ale mi skrzypia glownie kola.
Stelaz to nawet nie wiem..
Nie ma porownania do innych parasolek,ale znajoma ktora go kiedys prowadzila a miala kilka innych parasolek duzo tanszych mowila ze maclaren to ameryka..
No ale ja sie nie wypowiem bo nie mam osobiscie porownania..

mobka

Dlatego mowie, ze jako wozek jest swietny, ma spore kola, prowadzi i podbija sie lekko, dobrze skada/rozklada. Ale sama konstrukcja parasolki jako takiej jest srednia. U mnie jeszcze cos hamulec szwankuje, ale za leniwa jestem, zeby tam zajrzec ;) Za rzadko uzywam.
Ogolnie jestem zadowolona, ale ma swoje wady ;)

golinda

mi się podoba quinny moodd, ale co mam zrobić? dwa kupić? ;)

cumberland

dziewczyny, a czy ten dodatkowy kosz w 4riderze da się umieścić jak spacerówka jest wsadzona przodem do mnie? bo jakoś mam kłopoty  :hmm:

abkasia

Szkoda ze nie ma wozkow idealnych bez wad...

golinda

Cytat: abkasia w 03 Sty 2013, 14:36:59
Szkoda ze nie ma wozkow idealnych bez wad...

są. mają 400-konne silniki i sportowe sylwetki :D

Angie

Cytat: cumberland w 03 Sty 2013, 12:46:19
dziewczyny, a czy ten dodatkowy kosz w 4riderze da się umieścić jak spacerówka jest wsadzona przodem do mnie? bo jakoś mam kłopoty  :hmm:

ja jakoś zakładałam, ale dostęp był utrudniony  :hmm:  nie pamiętam już dobrze  :hmm:

jestynka

czas kupić wozek :D
czy ktos coś słyszał o tym ?
http://www.wozki-foteliki.pl/go/_info/?id=4245

oferta wyglada bardzo przyzwoicie ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

fasolka1980

Fajnie wyglada. Nie przekonuje mnie co prawda ta miekka gondola, zwlaszcza zimową porą. Spacerowka fajna.

aniak1211

Cytat: fasolka1980 w 18 Sty 2013, 20:08:28Nie przekonuje mnie co prawda ta miekka gondola
lepsza miekka gondola niz zwykla spacerowka (parasolka) bez niczego,rozlozona prawie na plasko:D
Bardzo czesto widze takie;D
A wozek jak dla mnie bardzo fajny,nawet z ta gondola:)
No i cena bardzo fajna:)

zuzia

fajnie wygląda
i cenowo jak na malcarena super!

jestynka

cena super a ja jakoś nie widzę tych spacerów zimową porą  ;)
nie mam ciśnienia.

tyko nasz bok projekotwał ten wspaniały architekt co windę wstawił,ale potem trzeba pokonać 9 schodów :crazy: i czy 14 kg wózka +dziecko nie okaże się szybko za cieżkie,
chcę kupić tylko jeden wózek, więc ewentualnie ten ma być docelowy

Kasia

Jestynka ja nigdy żadnego wózka nie znosilam. Tzn na pocZatku zanim nauczyłam sie zjeżdżać to znosilam osobno stelaz i osobno gondole. Potem i na czwarte piętro wjezdzalam i zjezdzalam. Nie wyobrażam sobie wnoszenia, nieraz ktoś chciał mi pomoc i wnieść ze mną wózek, z reguły dziekowalam i wyciagalam go po schodach, schodek po schodku sama.

Dodany tekst: sob, 19 sty 2013, 09:41:48

A wózek ok. Cena super. Chociaż nie jestem zwolenniczką spacerowek jako pierwszego wózka.

jestynka

Cytat: Kasia w 19 Sty 2013, 09:39:57Potem i na czwarte piętro wjezdzalam i zjezdzalam. Nie wyobrażam sobie wnoszenia, nieraz ktoś chciał mi pomoc i wnieść ze mną wózek, z reguły dziekowalam i wyciagalam go po schodach, schodek po schodku sama.

pamiętasz ile ważył stokke? do ilu kilogramów woziłaś w nim Miska?

po Filipie jak go przerzuciłam w 3 miesiącu do spacerówki bo w gondoli krzyczał, to nie chcę kupować specjalnie gondolowego,tym bardziej ,że możemy pożyczyć emmaljunga od brata P.
Tylko dla mnie ten wózek jest za wielki/cięzki itp,
ale jak bysmy szli na spacer z P. to bedziemy używać.
Póki co w taka pogode jak dziś bym nie wyszła na spacer z noworodkiem ,a nawet sama ze sobą .

Kasia

Nie pamietam. Pewnie gdzieś na stronach jest info. Ale on lekki nie był tzn dla mnie każdy wózek jest za ciężki na dzwiganie ;)
I nie pamietam ile Michała w nim wozilam. W każdym razie to był nasz "jedyny"wózek. Co prawda spacerowki miałam ale na wakacje i ostatnio pipi zostawilam ale w zasadzie juz jej nie używalismy bo Michał w ogóle juz wózka nie chciał. Tylko wakacje i jeszcze moja mama go używała - i ona wolała pipi od stokka ze względu na te schody, kiepsko radziła sobie ze stokkiem na nich.

jestynka

czyli się udało jednym wożkiem dziecko przewozić :)
chociaz jak zobaczyłam jak zjeżdzasz w autobusie to byłam pod wrażeniem ,nie wiem czy bym się tak odważyła

Kasia

Normalnie to szukałam niskopodlogowych kursów ale wtedy sie spoxnilam na niego i musialysmy ikarusem jechac.

jestynka

Cytat: Kasia w 19 Sty 2013, 10:51:48
Normalnie to szukałam niskopodlogowych kursów ale wtedy sie spoxnilam na niego i musialysmy ikarusem jechac.

też tak robiłam ;)

nionczka

jestynka dla mnie ten wozek jest OK.  Nie wiem jaki problem jest w miekkiej gondoli. Moim zdaniem wlasnie sa fajne, i miekkie i skladane. Krotko sie tego uzywa,a  potem tylko zawala.

golinda

tylko on ma chyba kółka piankowe, a nie dmuchane

abkasia

Ja mialam kola piankowe i dmuchane i dla mnie to nie ma znaczenia..licza sie raczej amortyzatory

konwalia

Cytat: abkasia w 20 Sty 2013, 11:27:48
Ja mialam kola piankowe i dmuchane i dla mnie to nie ma znaczenia..licza sie raczej amortyzatory
uważam tak samo
A najlepsze koła jakie miałam to wiecznie pompowane czyli jakiś patent gumowych

jestynka

jutro bedę ogladać ten wózek,zobaczymy.
a i ja jakoś nie mam "mentalnego" problemu dziecko od pocztku w spacerówce ,czy,że gondola jest miękka.
W Anglii to chyba normalne i jakoś żyją ;)

fasolka1980

jestynka tylko tam jest troche łagodniejszy klimat jednak.

Ja lubilam mlodą wozić w gondoli. Szkoda, ze juz wyrosła :D