wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Angie

Cytat: abkasia w 24 Lis 2012, 14:37:44
Ale to jest piekny wozek. :) ja ja rozumiem :)
Niech kupuje :) ale moze nie zielony... :blush:

też najmniej podoba mi się zielony  :blush:
pozostałe kolory są piękne

justynaaaa2

golinda prowadziłam u Kasi :) tak jak Angie napisała, znam wady i zalety tego wózka, każdy ma jakieś wady, zawsze trzeba z czegoś zrezygnować ;)
ja mieszkam w mieście, mam tutaj niezłe chodniki, u rodziców wszystkie uliczki są już wyłożone kostką lub ubite, nie ma piachu, wertepów, lasu
na działce jak będę to nie sądzę abym chodziła po lesie z wózkiem, wystawiam dziecko na trawę i tyle
jasne że jak się gdzieś wyjedzie to okolica może być różna, ale to tylko wyjazdy na kilka dni, weekend, zdecydowana większość życia i spacerów toczy się jednak w najbliższej okolicy
no i polegam na opinii dziewczyn strefowych które miały ten wózek, że jednak sprawdza się w różnym terenie :)

Angie no fioletowy jest piękny, ale jakoś tak dla chłopaka fiolet to kiepski pomysł chyba ;) jeszcze ten szary melanż fajny, beżowy też ale nie wiem czy nie smutne takie ;D jakoś tak wolałam coś w kolorze, naprawdę taki zły ten zielony  :knuje:

Angie

justynaaaa2 moim zdaniem fioletowy jest uniwersalny i może być dla chłopaka.
Zielony mi sie nie podoba. Jakby to była żywa zieleń to byłby ładny, a tak wydaje się wyblakły  :blush:

Chcesz już kupić ? Może poczekaj aż poznasz płeć.

Dodany tekst: sob, 24 lis 2012, 15:46:39

Szary albo te beżowe są ładniejsze niż ten zielony ;D
I czerwień jest super.

abkasia

Ten stalowy jest piekny :) i dla kobity i faceta :)
Fiolet dla laseczki :)

mobka

Nie wiem co wy macie z tym, że fioletowy nie dla chłopaka ;D

wrobelek0403

Cytat: mobka w 24 Lis 2012, 15:51:37
Nie wiem co wy macie z tym, że fioletowy nie dla chłopaka ;D

tez tego nie rozumiem ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

nie no wstrzymam się jeszcze, promocja jest do końca grudnia więc luz, tylko kolorów może ubywać ;)
abkasia stalowy to który?
ej kurde no byłam zdecydowana na zielony, nadal mi się podoba, chyba muszę go na żywo zobaczyć ;) co ta strefa robi z człowieka :D

no mi ten fioletowy wybitnie kojarzy się z dziewczynką, nie wiem czemu ;)

aniak1211

Cytat: golinda w 13 Lis 2012, 14:23:06
wiem, że to trochę za wcześnie, ale marzy mi się taki (właśnie w tej wersji kolorystycznej):

http://quinny.com/strollers-buggy/moodd/
Ogladalam sie za wozkami:D
Widzialam w wersji rozowej,taki ciemny roz-piekny :dreaming:
w tej wersji co pokazalas tez widzialam,ale tylko sekunde,ogolnie piekny:)

Dodany tekst: 24 Lis 2012, 16:21:46

co do stokke to szary tez jest fajny i uniwersalny;)
http://www.stokke.com/stroller/customize-your-stokke-xplory.aspx
Choc kolorowe bardziej mi sie podobaja;)

mika

Justa do tego bezowego czy melanzu dorzucisz kolorowy kocyk i smutno nie bedzie, a te kolory piekne. Ja miala purple i moim zdaniem on jest zdecydowanie dla dziewczynki, te wozki maja dwa odcienie tapicerki i w purple ten jasniejszy ma nute rozu w sobie.

justynaaaa2

M. obejrzał i on ma jeszcze inne typy  :rotfl: nr 1 czerwony, nr 2 melanż
zielony ocenił na zbyt wyblakły więc chyba odpada ;)

konwalia

justa  melanż zdecydowanie! do tego piękny kocyk, kolorowa kurtka/zabawka i ci nie będzie smutno

Dodany tekst: 24 Lis 2012, 20:48:38

i ja mam jeszcze uwagę, bierz to co Tobie podpowiada serce ;)

ja się zbytnio sugerowałam opiniami i P. i potem klęłam, dopiero 4ty wózek, który od początku kusił(ale 3 koła....tak myślałam wtedy) to bajka

justynaaaa2

oglądam je dzisiaj i oglądam i chyba stanie na tym szarym faktycznie ;D
boszzzz jakie durne dylematy  :headbang:

konwalia

justa ja miałam same czarne i nie żałuję ;) i też miałam dylematy :D

abkasia

feeling.good

Kasia

Mi stokke sie super sprawdził, nawet drugiego wózka kupować nie musiałam. Patasolke kupiłam tylko na wakacje aby stokka mi nie zniszczyli w samolocie.
Mial swoje wady ale nowa wersja ma ich juz mniej. Dalej uważam ze to świetny wózek. Pewnie bym go kupiła ponownie, ten w nowej budzie.

golinda

abkasia

Podoba mi sie ze jest taki wysoki. Bb moglby byc wyzszy.. Bylby wtedy duzo ladniejszy... Ale cos za cos.. Pewnie wtedy bylby duzi ciezszy

justynaaaa2

abkasia a właśnie jak twój bb się sprawdza? zadowolona jesteś? :)

abkasia

Super jest. Bardzo lekki, zwrotny, super sie sklada.
Jedyny minus to ciezki dostep do kosza na zakupy. Gdybe wozek byl wyzszy byloby wygodniej z niej korzystac..

adrianna79

Dziewczyny, czytam te wszystkie Wasze wpisy na temat tych wozkow. Czy naprawde warto placic tyle pieniedzy za wozek? U mnie stokke zaczyna sie od 1,100 dolarow, bagaboo od okolu 900, albo Bob tez w tej granicy. Nie mowiac juz o tym ze trzeba dokupic siedzienie do samochodu... Na ile taki wozek w ogole starcza? Czy to tylko wydatek na rok czy na pare lat? Te powyzsze wozki uwazane sa z bardzo wysokiej polki i zwykle zarezerwowane sa dla bogatych housewives. Czy tansze wozki nie sa tak dobre? Na przyklad u mnie mozna kupic dobry wozek w okolicach 300 dolarow. Poza tym patrzac sie na zarobki w Polsce, wydatek 3000 zlotych jest dosc spory.

Nie zrozumcie mnie zle, te wszytkie stokke i bugaboo sa pieknie i przez strefe nawet zaczelam za nimi sie rozgladac... ale troche mi szkoda kasy bo wolalabym zaczac fundusz edukacyjny nie wyrzucic tyle kasy na wozek ktorego bede mogla uzywac przez krotki okres. 

mika

Juz nie raz byla dyskusja na ten temat, kazdy kupuje taki na jaki go stac i jaki chce. Ktos woli wydac 5000na suknie slubna na jedna noc a ktos inny na wozek za taka cene ktory bedzie uzywany np 2lata. To tak jakby dyskutowac dlaczego czesc ludzi jezdzi maluchami a czesc mercedesami - przeciez i to i to jezdzi.

konwalia

z amerykańskich w dobrej cenie to super są baby joggery, ale to nie 300dol za 3w1

co do kasy, przelicz przez czas używania i sama rozważ, mi nie chciało się męczyć z czymś, co mi nie odpowiada, zwykle też osoby, które kupują tanio, używają wózka krotko "bo niewygodny" co samo o czymś mówi

ps. bo jakby się uprzeć, to wózka mieć nie trzeba w sumie, można nosić w chuście np i np wystawiać w kojcu na taras/balkon

mika

Dodam jeszcze tle, ze podliczajac po sprzedazy stokke z dodatkami ktore dokupilam w trakcie uzytkowania kosztowal mnie on 800 zl, moim zdaniem to niewiele jak na 2lata uzywania intensywnego, a wozek sprzedalam pierwszego dnia wystawienia go na tablica.pl i nowa wlascicielka po rozpakowaniu paczki od kuriera dzwonila i mowila ze jej nowy wozek wyslalam bo tak wyglada, tylko metek brakuje.

konwalia

no właśnie jakość wykonania, nie tani mutsy reklamowałam, bo dostałam z krzywo zszytą budą, polski to było w ogóle dno(ale tak trafiłam widać)