wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

abkasia

U nas w sklepie sprzedaja jeden z zeszlek kolekcji w kolirze mobkowym ( zielono-niebieski) o tys zl mniej..

mobka

Akurat kolory w bugaboo mi sie nie podobaja w zasadzie w ogole... Choc jakbym brala dla siebie, to nie wiem, czy nie wzielabym brazowo-pomaranczowego. Czy tam bezowo-pomaranczowego. Nie wiem jak sie ten jasny odcien brazu nazywa ;)

abkasia

Serio Ci sie nie podobaja?? Ale tam jest tyle kombinacji.. Ze chyba kazdy cod znajdzie..

mobka

No ale odcienie mi sie nie podobaja ;D Niezly jest ten fiolet z limitowanej. Zwierzowe zestawienie jest ok. Czarny z czerwonym tez ujdzie. Ale zielen, niebieski, roz jakos...no tak nie  moje odcienie.

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 21:08:06

O, te wkladkisa ladne. Ale to tez limitowana http://www.bugaboo.pl/produkt/opis/218

abkasia

mobka

No niebieski petrolmoze byc. Ale bazy nie potrafie do niego dobrac. Chyba tylko ciemny braz. A takie zestawienie juzu mnei bylo. Takze jakbym sama kupowala, to chyba sand/orange.

abkasia

No moj bedzie yen niebieski z rozem.. ;D

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 21:13:12

Ten royal..

mobka

Cytat: abkasia w 10 Wrz 2012, 21:11:58
No moj bedzie yen niebieski z rozem.. ;D

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 20:13:12

Ten royal..
A da sie? Bo wg tego co wkleilas w 3 ma byc baza w 4 kolorach i wkladki do wyboru...

abkasia

Wiesz ze nie wiem jeszcze dokladnie.. Zobacze przy zamawianiu..

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 20:52:13

No chyba masz racje... Hmm
Najwyzej bedzie czarno- rozowy lub dark-grey-pink

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 22:42:19

Mój mąż chce ten
http://www.bugaboo.pl/produkt/opis/266

mobka

Ogólnie jest fajny, ale ja wciąż mam wątpliwości jaj czarny wózek się latem sprawdza. Nie wierzę, że się nie nagrzewa. Dotknąć takiej nagrzanej tkaniny gołym ciałem nie jest za przyjemne.

abkasia

wiec bylam w sklepie :)
musze sie zdecydowac do jutra..

moge miec bugaboo cameleon2 za 4 tys w zestawie z :

kolami zimowymi przednimi (230)
spiworkiem (ok 450 zl)
letnia budka, (180)
wkladka oddychajaca do spacerowki  ( ok 220)

kolor moglby byc np ;
baza dark grey, zimowa budka rozowa, letnia budka kremowa, spiwor jeszcze nie wiem jaki kolor, wkaldka oddychajaca chyba tez dark grey

ogolnie kolorow sporo do wyboru...

patrzylam na baze w kolorze royal blue.. i nie podoba mi sie jest oczojebna, wiec schodze z teo koloru...

ub moge miec cameleona3 za ok 3800 ale lysego, bez dodatkow...

zwierzatko_mojej_mamy

ciekawa oferta - co do roznic, ktore pokazalas w linku, to niektorych nie rozumiem, bo mm wrazenie, ze to zadna roznica :D

podpunkt 2 z linka - aktualnie zeby rozlozyc wystarczy kopnac, ale nie trzeba zwalniac przyciskow - nie wiem, czy to zaleta, czy wada
ad 4 - ilosc przypadkow, kiedy musialam zdjac PRZEDNIE kolka mozna policzyc na palcach jednej reki, z czego 2 razy, zeby umyc
ad 5 - no skladanie gondoli tez zawsze bylo do plaskiego, za pomoca machniecia reka,nie wiem, co jest teraz nowoczsnego w tym
ad 6 - opis wyglada na identyczny z tym, jaki byl w starym ;) nie wiem jak zwolnienie przyciskow z jednej i drugiej mozna nazwac "jedna reka" ;) bo do gory sie zawsze podnosilo jedna ;)
ad 7 - teraz tez sa 5punktowe, tylko zapiecie nie w kolku - pewnie to jest takie jak w maclarenie
ad 8 - regulacja raczki byla, bezskokowa, tez nie wiem, czy to wielki plus, czy nie
ad 9 - koszyk spoko, ale minusem jesli mialabym sie przyczepiac jego nie byl rozmiar, ile mozliwosc dotarcia do niego - tego akurat nie lubilam

takze jak uwazasz ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

wlasnei facet w sklepie nam wszystko pokazal i tez mowil podobnie jak ty... ze niektore rzeczy wcale nei sa lepsze,
napewno koszyk na zakupy jest lepszy, wiekszy sporo..
i ladniejsze sa te czarne elementy bo nie sa blyszczace tylko matowe..
no ale to jest drobnostka..
a ten stary  ma w tejsamej cenie bardzo duzo dodatkow...

i w tym sklepie moglam wszystkie kolory na oczy zobczyc i wiem, ze nie chce chyba juz poloczenia rozu z niebieskim... no wali po oczach za mocno...

Dodany tekst: 11 Wrz 2012, 11:26:49

gondole wezme taka

Dodany tekst: 11 Wrz 2012, 12:27:34

http://www.3kiwi.pl/product-pol-12963-BUGABOO-CAMELEON-GRAFITOWO-ROZOWY.html

Dodany tekst: 11 Wrz 2012, 13:27:34

http://www.3kiwi.pl/product-pol-12963-BUGABOO-CAMELEON-GRAFITOWO-ROZOWY.html

zwierzatko_mojej_mamy

jakbym ja mialam zmieniac cos w obecnym to podstawowa rzecza bylaby regulacja pasow - zeby o gory nie byly przyszyte na mur i takie same dla polrocziaka prawie przy uszach, a takie same dla 1,5 roku, wtedy w pozadanym polozeniu - jaki to kuzwa problem wyciac 3 czy 4 dziury na regulacje wyzej/nizej?? to jedyne, przy czym moge ich nazwac debilami ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Ten rozowy nie jest zly, tylko przy odsprzedazy krag kupujacych sie zaweza ;)

Zwierzatko, jak juz sie zorientujesz co do cen, to daj znac, bo nie wiem czy allegro mam pilnie sledzic, czy oodpuszczac ;)

abkasia

no tak..
chyba wezme ten stary, bo tyle rzeczy daja do neigo...
tylko mam problem z kolorami :D
nie moge sie zdecydowac :D

Dodany tekst: 11 Wrz 2012, 13:01:57

mi sie ten roz podoba, jaest bardzo ladny :)

zwierzu a mam pytanie, co do spacerowki, na zdj w necie w spacerowce pod pleckami jest czesto kolor wlasnei taki jak w budce.
a ten pan w skepie mowil, ze ta baza jest dark grey..
i ja sie nie dopylatalm, czy ona bedzie rozowa, czy w kolorze bazy..
czy to jest ta wkladka oddychajaca dodatkowa?

Dodany tekst: 11 Wrz 2012, 14:08:29

aaa to chyab jest z 3 czesci...
http://www.bugaboo.pl/produkt/opis/177

mignon

abkasia, bierz różowy, jak następną będę miała dziewczynkę to od Ciebie odkupię ;)
a to w spacerówce na plecy jest w kolorze budki, to się nakłada na spacerówkową bazę

aniak1211

abkasia
Piekny jest ten rozowy:)
Bierz i sie nie zastanawiaj,
tobie ma sie podobac;)

abkasia

A budke letnia wezme chyba ta kremowa.. Tylko nie wiem jaki kolor spiworka i tej wkladki oddychajacej letniej..

abkasia

Ja widzialam ta 3 i pan nam wszysyko pokazywal..  zmiany sa, ale za to ten staty w opcji wypadionej moge miec w cenie golego nowego..

konwalia

ja bym pewnie wzięła dwójkę, akcesoria będą pasować te same jakbyś potem jeszcze coś chciała

Kasia

Zwierzu jak planujesz sprzedawać wózek to chyba teraz najlepszy moment, bo zaraz ten stary model zacznie tracić na cenie :knuje: i będziesz w plecy :( sklepy zaczną nowe 2 wysprzedawac za pól ceny :hmm:

abkasia

kasia za pol ceny nie wyprzedaja.. ;)
raczej nie ma mozliwosci zeby ten wozek kupic za 2 tys nowy.. ;D

Kasia

No za przYslowiowe pól ceny. Pamietam jak było ze stokke, ja sprzedalam chyba w ostatnim momencie. A wystarczyło dołożyć tylko 400-500zl i mieć nowy (ten Moj model). A teraz uzywane za 1500zl leza i kwicza na allegro ;) za tysiaka juz kupisz ;)

Z boogaboo może być podobnie, stare modele są wypierane przez nowe i cena spada.

Tak mi tylko przyszło do głowy, do sprzadazy nie zmuszam.