wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

konwalia

tak jest w mutsy

Dodany tekst: 27 Sie 2012, 09:23:02

przyszedł elite i jest absolutnie boski  :dreaming:
popołudniu zrobie zdjęcia

Angie

cumberland u mnie tak było. Trochę mnie to wkurzało, bo czasem Lena mi zjeżdżała.

mignon

abkasia, ratuj swoje małżeństwo, nie kupuj bugaboo :D mąż mi się właśnie przyznał, że jak był dziś z Wojtkiem na spacerze, to go jakaś kobita zaczepiła, że ma super wózek  :rotfl: :rotfl:

konwalia

:D

a ja po spacerze potwierdzam, ze elite jest boski

nawet napisałam mignon, że z camem byłby zestaw idealny :D

abkasia

Cytat: mignon w 27 Sie 2012, 20:52:51
abkasia, ratuj swoje małżeństwo, nie kupuj bugaboo :D mąż mi się właśnie przyznał, że jak był dziś z Wojtkiem na spacerze, to go jakaś kobita zaczepiła, że ma super wózek  :rotfl: :rotfl:
:D ale ja muuusze :D

mobka

Ktoś coś wie na temat tych wózków? http://www.tosia.pl/sklep/product/p/1564/kees-k-art.html#
Wydaje sie składać do małych rozmiarów i jest tani...

Choć jak wiadomo bugaboo kusi, ale dobrą używkę trafić w rozsądnej cenie nie tak łatwo (choć za 1825 ostatnio dość przyzwoita sztuka poszła... ale to jedna na kilkanaście, reszta od handlarzy...)

konwalia

mobka keesa ma jedna dziewczyna z wózkomanii, ale podwójnego i jest zadowolona

ale dla mnie on nie jest tani, bo potem cięzko będzie ci go sprzedać ;)

a jak szwagierka z evo? zadowolona? bo oglądałam i wg mnie spacerówka jest kiepska, małe siedzsko i budka jest tylko daszkiem, a nie budą ;)

a nie chcesz mini i dokupić gondoli do niego?

Dodany tekst: 08 Wrz 2012, 08:18:33

mobka a nie chcesz cama od zwierza?

mobka

No mam niby cama zarezerwowanego, ale jeszcze co do ceny sie nie dogadalysmy ;) I tak rozwazam caly czas co wziac.

Szwagierka Evo jeszcze nie uzyla (mlode ma 9dni), spacerowka rzeczywiscie jest srednia, ale zwrocilam im na to uwage. Co prawda moj Kuba sie miesci do niej, daszek ma tuz nad glowa, ale ja daszka nei uzywam prawie w ogole. No chyba, ze nas deszcz zlapie. Z reszta wyszla z zalozenia, ze albo kupi cos lekkiego, albo dziecko w ogole po roku malo juz ze spacerowki korzystac bedzie. Mnei Evo wlasnie do konca nie przekonuje, ale i tak bardziej niz transpoerter (siedzisko w spacerowce do pionu sie nie podnosi i nie odwracalne jest).

A w mini mi sie te gondole na zdjeciach srendio podobaja. Musialabym na zywo obejrzec, a nei bardzo jest gdzie... i nei wiem, czy fotelik MC do nich da sie zamontowac? Bo info tez (o ile dobrze pamietam) nei znalazlam.

konwalia

mc zamontujesz
jak ci się z gondolą średnio podoba, to rozważ mini 4

Dodany tekst: 08 Wrz 2012, 08:29:09

obejrzyj sobie jeszcze joolza, ma fajny kubełek i amortyzację

btw oglądałam ostatnio kubełek jakiejś taniej polskiej firmy i to była porażka, już wiem skąd negatywne opinie nt kubełków

mobka

Tak gadam, gadam, a pewnie i tak bugaboo kupie, bo mnei ten maly stelaz przekonuje. A nam do kombiaka juz w trojke jest sie ciezko spakowac....

konwalia

mobka ja bym już "taniego" wózka drugi raz nie kupiła, chyba że używkę za 600zł
patrząc na moją karierę wózkową, opłaca się kupić dobry, no ale ja dużo jeżdżę wózkiem i lubię jak się lekko prowadzi

na zimę zamówiłam sobie mufkę z teutonii :D

Dodany tekst: 08 Wrz 2012, 08:32:19

Cytat: mobka w 08 Wrz 2012, 08:31:12
Tak gadam, gadam, a pewnie i tak bugaboo kupie, bo mnei ten maly stelaz przekonuje. A nam do kombiaka juz w trojke jest sie ciezko spakowac....
i kup, będziesz zadowolona

noelka84

powoli zaczynam obserwowac wozki na ulicach:) i zauwarzylam, ze duzo dziewczyn ma tutaj Quinny.
Fajnie wygladaja, ale czy sa wygodne i sprawne? Macie jakies doswiadczenie na ich temat?

mobka

Noelka, ja przy Kubie rozwazalam Quinny Buzza, ale jak zoabczylam jak gondola sie na mocowaniach kiwa. I jeszcze jak mi powiedziano, ze to celem amortyzacji, bo innej nie ma, to odpuscilam. I teraz juz mi sie nie podobaja ;) Ale Buzza miala nionczka i Golinda, obie raczej zadowolone byly. Abkasia miala Speedi SX, byla zadowolona, ale teraz kupuje bugaboo ;)

aniak1211

noelka84
Przejdz sie do mothercare i poogladaj na zywo wozki:)

malybob

Ja mam Seediego i mieszane uczucia. Tz gondola mala, ale nie wiem czy z tego czy innego powodu moje dziecko jej nie tolerowalo. Spacerowka wyglada fajnie i mam nadzieje, ze sie sprawdzi.. ale jeszcze nie teraz. Jednak nie zdecydowalam sie posadzic Malej tylem do siebie.
Na plus lekki, dobrze prowadzacy sie i latwo skladajacy stelaz i mozliwosc wpinanania fotelika MC.
A psioczylam na 3 kola na podjazdach dla dwusladowcow. Ale nieslusznie, bo i dwusladowcem trzeba trafic na odpowiedni rozstaw kol, co przegapilam :D

zwierzatko_mojej_mamy

mobka jak to zarezerwowany?? chamstwo - mialas ode mnie brac, ale stwierdzilas, ze hohoho ile to jeszcze bedzie ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

E no jak. Mówiłam,, żebyś o mnie pamietala jak zdecydujesz się sprzedawać. Bo ja chętna jestem, tylko ceny nie znam. No i Fran chyba w nim jeszcze jeździ. No chyba, że masz innych chętnych.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 10 Wrz 2012, 08:49:27
E no jak. Mówiłam,, żebyś o mnie pamietala jak zdecydujesz się sprzedawać. Bo ja chętna jestem, tylko ceny nie znam. No i Fran chyba w nim jeszcze jeździ. No chyba, że masz innych chętnych.
no od 1,5 miesiaca, kiedy to zostal rozlozony na czesci pierwsze do prania nie zostal poskladany - fran do przedszkola popyla na rowerku trojkolowym, takze bardzo powaznie rozwazam sprzedaz wlasciwie juz

www.annawilk.pl

mobka

To zbadaj rynek co do tego cen i biorę. a fotelik?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mobka w 10 Wrz 2012, 09:16:11
To zbadaj rynek co do tego cen i biorę. a fotelik?
a fotelik to juz kata sto lat temu mi opylila ;)

www.annawilk.pl

mobka

A to lipa. W takim razie czekam na propozycje cenowa.

abkasia

A ja juz wkrotce zamawiam wozek :D

Dodany tekst: 10 Wrz 2012, 18:01:28

i to jeszcze z 3 generacji :D

mobka

mobka

I, az takiej potrzeby nie mam :D I tak najchetniej kupilabym stary w wersji z malpkami... jedna babka u mnei na osiedlu ma i jest zachwycajacy ;D