wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 02 Kwi 2012, 13:56:18nieeee, dokładnie do takiej:

eee, no mam taka sama :D znaczy sie, navigator wiekszy ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mignon

Cytat: wrobelek0403 w 03 Kwi 2012, 13:36:03
eee, no mam taka sama :D znaczy sie, navigator wiekszy ;)

znaczy się będziesz musiała sobie kupić bugaboo w razie czego ;)

wrobelek0403

Cytat: mignon w 03 Kwi 2012, 14:36:41
znaczy się będziesz musiała sobie kupić bugaboo w razie czego ;)

:P :P
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

olcia

konwalie a myślisz, że ten dalszek przeciwsłoneczny, który masz pasowałby do espiro magic lub malaclarena. Mam zamiar go dokupić do mojej teutonii a że w niedługim czasie chciałabym też jakąś parasolkę kupić to fajnie by było wiedzieć czy będzie pasować.

feeling.good

9olcia maclaren ma wielka budę (przynajmniej ten xlr), więc raczej przedłużki nie będziesz potrzebowała

ziuta

espiro magic, przynajmniej ta nowa wersja, też ma taką budę, że imo nie trzeba nic więcej

konwalia

ten daszek da radę dopiąć do prawie każdego wózka i jest super wg mnie-ale np w scoonerze z długą budą już go nie zakładam

abkasia

Chce sprzedac quinny.. ale gondole mam u mamy, nie wiem gdzie sa adaptery..aaaa musze to wszystko odnalezc... i to szybko ;)

zosia2007

Cytat: abkasia w 14 Maj 2012, 08:30:44
Chce sprzedac quinny.. ale gondole mam u mamy, nie wiem gdzie sa adaptery..aaaa musze to wszystko odnalezc... i to szybko ;)
ooo namowilas meza? :D

abkasia

Chyba tak ;) nawet trudno nie bylo;) musE tylko sprzedac quinny.. jejku pol nocy myskalam gdzie ja mam te adaptery wszystkie ;)

zosia2007

abkasia

Wlasnie ogladam ceny uzywanego quinny na allegro.. no szalu nie ma.. :(
Myslalm ze z 1000 zl dostane ale to raczej nieosiagalne..

abkasia

Zwierzakowe cudo ;)
Jak nie kupie to zostaje stary ;)

golinda

wybacz, ale nie znam wózków wszystkich strefowych dzieci lol i pojęcia nie mam z jakim wózkiem popyla zwierzak :D

abkasia

Bugaboo

Dodany tekst: 14 Maj 2012, 09:20:13

Ja tez nie znam wszystkich ale zwierzakowy tak :D

golinda

już nie jesteś przeciwna kubełkom? ;)

abkasia

Jestem ale co tam ;) mam jeszcze maclarena z rozkladanym siedziskiem, wiec jakby co... ;)

Kasia

Cytat: abkasia w 14 Maj 2012, 09:05:32
Wlasnie ogladam ceny uzywanego quinny na allegro.. no szalu nie ma.. :(
Myslalm ze z 1000 zl dostane ale to raczej nieosiagalne..

fajnie że męza przekonałaś :D
z tymi cenami to naprawdę różnie :knuje:
nieraz drożesze się sprzedają a tanie dalej wiszą na allegro :knuje:
jak masz zadbany to napisz to, wstaw zdjęcia producenta + twoje i może pójdzie za wiecej :D
może się uda :D

tym bardziej że w miescie mieszkacie sporym to i klientów na odbiór osobisty tez moze być więcej :D

feeling.good

abkasia, trzymam kciuki za owocną sprzedaż  :thumbup: :thumbup: :thumbup:

mignon

abkasia, kupuj, kupuj, mój już stoi i czeka :D
też byłam przeciwna kubełkom, ale co mi tam ;)

golinda

Cytat: mignon w 14 Maj 2012, 11:28:03też byłam przeciwna kubełkom, ale co mi tam wink

kubełki są super! i właśnie zdrowo jest (nie tylko dla dzieci) spać z nóżkami uniesionymi ponad poziom głowy, a w kubełkach tak właśnie jest (przynajmniej w buzzie)
poza tym podobno dzieci lepiej w tym śpią, bo przypomina im to pozycje z brzucha ;)

abkasia

mignon

dół - grafitowy, a te wymienne wkładki mam dwie: czerwoną i off white, marzy mi się jeszcze granatowa  :blush:

abkasia