wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

abkasia

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 30 Mar 2012, 15:14:18
jak jeszcze troche poczekasz to moj bedzie do opylenia :D
a kiedy? i za ile i jaki masz kolor? :D
choc ostatnio mowilam mezowi, ze mozna na allegro uzywke kupic, to powiedzilam, j=ze jak bedzie kupowal to nowy ;)

zwierzatko_mojej_mamy

taki:

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

no nie wiem kiedy :D jeszcze jezdzi ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

ale franek to jeszcze z rok pojezdzi?

mignon

abkasia, ale mąż rozważa, czyli dobry znak ;)

ja też gdybym miała nie kupować od tej osoby, od której mam kupić, to brałabym nowy ;) zresztą mój M. się strasznie napalił na ten wózek, a myślałam, że mu się w ogóle nie spodoba

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: abkasia w 30 Mar 2012, 15:19:14
ale franek to jeszcze z rok pojezdzi?

zapytam go dzisiaj - moze odpowie :D:D strzelam, ze powie "koćka" - takze mozesz juz zaczac myslec, co chce przez to powiedziec :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

sprzedaj speediego, nawet w tajemnicy
mój też mówił po co, a teraz chce jeździć tylko najnowszym nabytkiem

rubin04

a ja to się ciesze że miałam tę gondolkę Per Pergo (12 letnią!)  bo ona duża i Mila do dziś u mojej mamy w nim śpi na drzemce - a jak prababcia ją jeszcze przy tym buja to i ponad 3 h śpi :D

Ciekawe jaki wózek bym wybra jakbym musiała kupować :crazy:

abkasia

konwalia

ja bym teraz kupiła baby joggera city elite albo bbo cameleona

a spacerówkę aktualna-navingtona scoonera moge polecic baaardzo, mutsy prowadzi się przy nim jak czołg

mignon

Cytat: rubin04 w 30 Mar 2012, 18:27:37Ciekawe jaki wózek bym wybra jakbym musiała kupować

kiedyś mnie śmieszył ten wątek, ale tu się nie ma z czego śmiać, wybór zaiste trudny ;D

mary

Cytat: konwalia w 30 Mar 2012, 18:34:24a spacerówkę aktualna-navingtona scoonera moge polecic baaardzo, mutsy prowadzi się przy nim jak czołg

Konwalia, mając scoonera widzisz potrzebę posiadania parasolki? Ja już mam parasolkę mamas&papas cruise, kosztowała więcej niż s. Szkoda, że jak szukałam wózka nie miałaś jeszcze scoonera, może bym się zasugerowała.
Ja teraz też bym chyba kupiła BJ, ale koniecznie z odwracanym siedziskiem, więc czekam na BJ Versa.

wrobelek0403

Cytat: mary_popins w 30 Mar 2012, 22:54:40Konwalia, mając scoonera widzisz potrzebę posiadania parasolki?

scooner nie miesci sie do corsy lol lol a parasolka tak ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

errata

Cytat: wrobelek0403 w 30 Mar 2012, 22:03:58
scooner nie miesci sie do corsy lol lol a parasolka tak ;)

:rotfl: :rotfl: od kogo, jak od kogo, ale po Tobie takiego wpisu bym się tutaj nie spodziewała :D

konwalia

mary nie widzę potrzeby, parasolkę mam już tylko w razie w i trzymam w aucie

scooner jest super, choć słychać pracę ramy minimalnie jak to w navingtonach, prowadzi się leciutko lewa ręką-parasolka nie, jest lekki(mam 10schodów), czarna rama ładnie się prezentuje

wrobelek0403

Cytat: errata w 30 Mar 2012, 23:10:08
:rotfl: :rotfl: od kogo, jak od kogo, ale po Tobie takiego wpisu bym się tutaj nie spodziewała :D

no co, byłam z Konwalią na zakupach moim  autem :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

ale jakbyśmy się uparły to pionowo by wszedł tylko w szybie byś nic nie widziała ;)

errata

Cytat: wrobelek0403 w 31 Mar 2012, 08:59:40
no co, byłam z Konwalią na zakupach moim  autem :D :D

domyśliłam się :D

wrobelek0403

Cytat: errata w 31 Mar 2012, 11:57:14
domyśliłam się :D

zreszta  parasolka tez sie ledwo zmiesciła, musiałam zdjac pokrywe bagaznika z tylnej szyby ;) wniosek jest prosty, mam za małe auto na posiadanie dziecka lol lol

mary

Cytat: wrobelek0403 w 30 Mar 2012, 23:03:58scooner nie miesci sie do corsy LOL LOL a parasolka tak wink
o, to akurat dla mnie no problem, bo mam kombi zamiast corsy ;)
Eh, szkoda, że za późno usłyszałam o tym scoonerze!

ziuta

a ja kupiłam espiro magic 4 i pokochałam go miłością wielką ;D baaaaardzo żałuję, że nie kupiłam go wcześniej i zmarnowałam tyle czasu z pipi m&p

errata

Cytat: wrobelek0403 w 31 Mar 2012, 12:29:43
mam za małe auto na posiadanie dziecka lol lol

zdecydowanie :D

A swoją drogą, ciekawe czy bagażnik corsy i clio się różnią?

ziuta

to też zależy od modelu, bo do mojej corsy C mieścił się nawet mutsy z pompowanymi kołami ;D

wrobelek0403

Cytat: ziuta w 02 Kwi 2012, 12:35:39
to też zależy od modelu, bo do mojej corsy C mieścił się nawet mutsy z pompowanymi kołami ;D

co???? ciekawe jakim cudem :D moze do corsy D?? tej nowej?

errata

A do clio to bez problemu mi się mieści teutonia z gondolą, a teraz ze spacerówką ;D

My będziemy kupować tego maclerena xlr, mam nadzieję, że gdzieś do auta mi się zmieści ;D