wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

ziuta

Cytat: marcheewka w 06 Mar 2012, 13:55:30
ej, no bez przesady. sama usypiając Olę przejezdzałam kołem po listwie łączącej płytki z panelami, bo wózek kołysało.
zależy jaki ten próg wysoki...
jak widać to rzecz subiektywna, co kto uważa za przesadę ;D

Kasia

Cytat: feeling.good w 06 Mar 2012, 13:59:52a mi się chyba trafił drugi egzemplarz dziecka, które w wózku Nie lubi jeździć. Przy każdym wyjściu krzyczy jak szalona i zazwyczaj jeszcze szybciej niż wyszłam, muszę wracać do domu
michał tez nie lubił, gondoli jak sie potem okazało ;)
w spacerówce cudowne dziecko ;)

errata

Ania jak miała miesiąc to mało co jej przeszkadzało w spaniu ;D

problem pojawił się później, gdzieś jak miała 3 i 4 miesiące, każdy najmniejszy wertep ją budził ;D

konwalia

kupiłam daszek teutoni i mogę polecić zamiast parasolki, suuper

olcia

Fajnie, że się sprawdza. Ja na pewno dokupię go do swojej teutonii. A wystarczy sam daszek czy parasolki też potrzebujesz jeszcze??

konwalia

starczy sam daszek
i ja go nie dopinam do teutoni, do innych też pasuje, jak w budzie nie ma grubej rurki

mary

Konwalia, możesz pokazać ten daszek albo linka do niego? My mamy parasolkę mamas&papas cruise i ona za dużej budy nie ma, chętnie bym ją przedłużyła.

konwalia

mary

Dzięki! kupowałaś w sklepie teutonii czy na all? Kolor jest tylko szary? Ja mam ten wózek w kol. purple, nie wiem czy by to dobrze wyglądało.

konwalia

to jest czarny
kupowałam z ogłoszenia na tablicy, bo w sklepie zaproponowali mi zamówienie na MAJ

mary

elve

Właścicielki x-landerów
Prałyście może pokrycie wózka? W pralce?

kotabma

Cytat: elvelve w 16 Mar 2012, 14:30:40Prałyście może pokrycie wózka? W pralce?
nie
szorowalam gąbką

napisze ze musielismy sie przeprosic z szelkami w wozku - od soboty Zosia jest zapinana (śpiwór zimowy wyjęty). jak jest grzeczna to mozna jej nie przypiac ale jak ma inny pomysl na spedzenie czasu niz jazda w wozku przypiecie jest niezbedne.
a w zeszlym roku byla taka grzeczna :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

feeling.good

Cytat: elvelve w 16 Mar 2012, 14:30:40
Właścicielki x-landerów
ja pralam. Wszystko było ok poza podnóżkiem w którym zrobił się mały zaciek. Tylko że w mojej wersji limitowanej ten podnóżek był jakby pod folią i był jasny

elve

feeling.good dzięki! ja narazie tylko przykrycie gondoli chcę wyprać
a materacyk jak prałaś (o ile prałaś) ?

feeling.good

materac Tylko na mokro czyściłam. Mój był pokryty takim misiem i bałam się, że Nie przeżyje prania:)

elve

aaa bo ja mam pokryty bawełną, no to chyba dalej będę medytować nad tematem

didi_loczek

Dwa lata jeździmy po naszej wiosce wózkiem a ludzie do tej pory nas zaczepiają, pytając czy z tym wózkiem wszystko jest w porządku, czy bezpieczny że dziecko tak wysoko, itd. lol lol lol

cumberland

mignon i jak tam poszukiwania?

bo my już mamy :D

a z nowinek widziałam dziś wreszcie na żywo Xmovea
I jest całkiem przyjemny, ładnie się prezentuje, ma duże skrętne przednie kółka, fajny duży daszek w spacerówce, przekładane siedzisko spacerówki, miły materiał
minusy jednak też ma; koszyk jest zupełnie niefunkcjonalny, nie wiem jak tam można coś włożyć bez klnięcia, kółka są robione na platikowej feldze i rama trochę chybotliwa jak dla mnie

ale generalnie pod rozwagę

jusia

Cytat: elvelve w 16 Mar 2012, 14:30:40
Właścicielki x-landerów
tak ja pralam, wszystko co sie dalo zdjac
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

errata

mignon

Cytat: cumberland w 27 Mar 2012, 22:31:57mignon i jak tam poszukiwania?

no właśnie, co macie? mutsy?

a my idziemy dziś oglądać u znajomej znajomej używane bugaboo w bardzo przyjemnej cenie, bo waga wózka jest dla mnie kluczowa jednak

mam nadzieję, że będzie jak z samochodami kombi, póki sama nie miałam, wydawały mi się brzydkie, a teraz mam, kocham, doceniam funkcjonalność i życia sobie bez niego nie wyobrażam ;)

no ale nie wiem, jak nam się ten dziś nie spodoba, to będziemy znowu w czarnej dupie, bo używki z Allegro nie chcę, od kogoś znajomego już prędzej

mignon

Cytat: cumberland w 28 Mar 2012, 14:32:32

aha dołączyłam do klubu 4riderowek ;)

super, bardzo mi się te wózki podobają :) ze wszystkich mutsy chyba najbardziej :)

a jaki kolor?

Angie