wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

mary

a, i żeby nie było - ja nikogo nie podejrzewam o szastanie, nieznanie realiów i nierozumienie reszty. Pokój i dobro ;)

zwierzatko_mojej_mamy

jasne, ale nic na to nie poradze i nie zamierzam przepraszac za to, ze mi sie fuksnelo i ze mam przekladana raczke i kola taranujace snieg i w ogole wszystko w 1 za kazdym razem kiedy tu wchodze i widze kolejne problemy innych wozkow, mowiac, ze moj takiego nie ma i za kazdym razem slysze, ze za drogo - sama przez pol roku szukalam uzywki, ktore chodzily w cenie wlasnie 2 tysie, bo z podziemia nie bylo jak ukopac
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mary

ale chyba nikt przeprosin za to nie o0czekuje? Ja gdybym miała na zbyciu z 5tys. to bym może na żywo stokka obejrzała ;)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: cumberland w 01 Mar 2012, 15:34:37
zwierzatko_mojej_mamy i po co się tłumaczy? :D :D :D

nie wiem cholera, wkurzylam sie, czlowiek proponuje bugaboo minjonowi, po czym obrywa od mary za to, ze drogi ;D nie rozumiem

www.annawilk.pl

mary

o matko! Jakie obrywa? Powiedziałam tylko, że nie każdy może dać 4 tys. na wózek. Więc nie każdemu go można proponować - ale nie w sensie, że minjon (?) nie stać, tylko, że są tacy, których nie stać - z różnych względów. Rany, nie rozumiem kompletnie tych zarzutów. Serio.

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: mary_popins w 01 Mar 2012, 15:45:02
ale chyba nikt przeprosin za to nie o0czekuje? Ja gdybym miała na zbyciu z 5tys. to bym może na żywo stokka obejrzała ;)
nie mialam na zbyciu 5 tysi, nie pierdnelam i nie wylecialy na lade, nie zycze sobie sugerowania, ze mialam na zyciu 5 tysi i dlatego mam taki wozek

www.annawilk.pl

mary

ja nic takiego nie sugeruję! I nie życzę sobie wmawiania mi, że próbuję Tobie coś wmówić. Nie napisałam, "gdybym miała 5 tys." bo to by znaczyło, że nie mam - mam ale nie mogę na wózek tyle wydać, więc napisałam "na zbyciu" - nie w sensie, że Ty masz na zbyciu czy co tam, tylko że gdybym ja miała na zbyciu to bym obejrzała stokke.

cumberland

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Mar 2012, 15:48:58mialam na zbyciu 5 tysi, nie pierdnelam i nie wylecialy na lade, nie zycze sobie sugerowania, ze mialam na zyciu 5 tysi i dlatego mam taki wozek

zwierzu powiem Ci, że mnie już tak przekonałaś, że gdyby ino mi się podobał to bym nawet i pierdnęła, może i by co wyleciało  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

dobrze to ja jeszcze do użytkowniczek 4ridera:
poproszę o listę wad ;)

Kata

U nas Mała przesiadła się do spacerówki pod koniec grudnia, bo już nie chciała jeździć w gondoli.

cumberland Ja tylko jedną rzecz w tym wózku uważam za wadę (poza ceną, ale jak kupiłam używkę jak funkiel nówka była :) ) - sposób składania, do dzisiaj mam z tym mega problemy.
Pozdrawiam

Kata

fasolka1980

ale o co chodzi z tym bugaboo? to super zajebisty wózek.

To zupełnie inna półka niż xlander więc nie ma co porównywać. Kosztuje, fakt, ale jakoś pierwsza klasa

Jakby się O. zgodził to tez bym teraz bugoboo kupiła...

zwierzatko_mojej_mamy

mi chodzi o to, ze chyba przestane polecac juz tutaj bugaboo, bo pomimo tego, ze chyba wszyscy znaja cene bugaboo i stokke, to za kazdym razem jak sie odezwe, to musze wysluchac ile kosztuje, drogo, tyle za wozek itp

www.annawilk.pl

salsa

dobrze, ze ja sie nie znam na wózkach bo jeszcze bym sie przez przypadek włączyła :D :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ddu

mignon, kochana
ja mam wózek z mothercare, mychoice4
helena nadal nim jeździ
tzn mam boską parasolkę pipi , ale ona na takie pogody się nie nadaje
i MOIM ZDANIEM najlepiej odwiedzić dzieciate koleżanki i pochodzić z nimi na spacery
ja sobie mój wózek chwalę, ale jest jednak dość ciężki (choć w porównaniu do innych niby nie), ma beznadziejny śpiworek, kt. zjeżdża i mnie wkurzają mniejsze koła z przodu, ponieważ polskie podjazdy nie są do nich przystosowane.
mój model ma możliwość przełożenia gondoli w kierunku do świata i prowadzącego
wygodniej byłoby pewnie  z przekładaną rączką

w każdym razie - polecam uwadze ten wózek
ja kupiłam na allegro, od ludzi z poznania :)

Dodany tekst: 01 Mar 2012, 16:24:19

a! i co mi się podoba jeszcze - on ma gondolę, kt. się "przekształca" w spacerówkę, więc nie ma kolejnego grata, kt. gdzieś trzeba przechować

errata

Na razie nie posiadam parasolki i wszędzie biorę teutonie, ale wydaje mi się, że z parasolką łatwiej gdzieś do CH niż z teutonią, gdzie kół nie muszę odczepiać tylko siedzisko od stelaża ;D W tej chwili tak mi się tylko wydaje, bo nadal nie posiadam żadnej parasolki ;D

ddu

no parasolki mieszczą się np. w przejściach,w  drzwiach, w alejkach sklepowych
to dość duży atut :)

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ddu w 01 Mar 2012, 16:23:15on ma gondolę, kt. się "przekształca" w spacerówkę, więc nie ma kolejnego grata, kt. gdzieś trzeba przechować
bugaboo tez lol lol

Cytat: ddu w 01 Mar 2012, 16:32:47no parasolki mieszczą się np. w przejściach,w  drzwiach, w alejkach sklepowych

bugaboo tez lol lol

www.annawilk.pl

ddu

właśnie obejrzałam na zdjęciach te boogacuda i one są wizualnie bardzo podobne do mychoice
więc widzę, że gondola przekształcalna :D

a co do mieszczenia, to w krakowie macie szersze przejścia :P

zwierzatko_mojej_mamy

dla pieszych?? :> jakie przejscia? :>

www.annawilk.pl

fasolka1980

ddu

no takie przejścia, żeby się przecisnąć: drzwi, wejścia, schody, podjazdy, alejki sklepowe...no takie różne no
ale ja wcale nie twierdzę, że to tylko dlatego, ze macie szersze, wcale nie!
to zasługa boogacudu! weszłam na stronę i oniemiałam z zachwytu nad takim w zygzaki

konwalia

ja już pisałam, ze teraz wzięłabym inny wózek-jako "jedyny" baby joggera city elite, zresztą choruję na spacerówkę od niego(ale kasa) i pewnie skończę ze scoonerem

moim zdaniem lepiej kupić używkę lepszą niż np x-landera

stokke czy cameleon + parasolka to super zestaw

poza tym taki stokke czy bboo trzyma cenę i spokojnie się sprzeda za 2,5 przy zakupie za 4
czyli 1500 w plecy, podbnie stracę na moim mutsy czyli średniej półce-warto przemyśleć zamrożenie kasy na rzecz wygody(albo używkę)

ale dla mnie parasolka nie nadaje się na jeden wózek, nawet wypasiona, w galerii wolę spory kosz i prowadzenie jednym palcem

a może któraś się skusi na stokka z promocji z zestawem letnim w 4kids-wózek z takim bajerem potem łatwo zejdzie http://4kids.com.pl/produkt/opis/7331/promocja_wzek_stokke_xplory_summer_kit_torba

Dodany tekst: czw, 1 mar 2012, 17:40:41

a mam transportera
plusy-ładny, niezła cena, materiał łatwo się czyści, maly po złożeniu, pojemny kosz, ceplutki śpiwór w zestawie
wady-słaba amortyzacja, za nisko buda spacerówki, za nisko kosz na zakupy

no i wg mnie za wąski, choć obiektywnie mało wózków jest szerszych(większość węższa, a już wszytskie te co mają przekładane siedzisko)

Dodany tekst: czw, 1 mar 2012, 17:43:48

i wg mnie idealnie mieć przez czas wózkowania:
emma lub coś z super amortyzacją gondoli
stokke/bboo
city elite/urban jungle/nipper czyli trójkołową terenówkę
parasolkę lub nune/zappa

żeby się wyżyć wózkowo musiałabym mieć jeszcze z czwórkę dzieci lol
:D

Kasia

Cytat: konwalia w 01 Mar 2012, 17:35:59poza tym taki stokke czy bboo trzyma cenę i spokojnie się sprzeda za 2,5 przy zakupie za 4
czyli 1500 w plecy, podbnie stracę na moim mutsy czyli średniej półce-warto przemyśleć zamrożenie kasy na rzecz wygody(albo używkę)
Moj stokke był kupiony chyba za 3800 (w necie były jeszcze taniej) a sprzedałam za 2500 :). Gdy ja sprzedałam za 2500 ten model był już po 3200 do kupienia ;) niexle cenę trzymał.
Ja go w zasadzie na próbę za takie pieniądze wystawilam, nie sadzialam ze za tyle pójdzie ;) chętnych było kilku, szybko sie sprzedał.

mika

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 01 Mar 2012, 16:14:19
mi chodzi o to, ze chyba przestane polecac juz tutaj bugaboo, bo pomimo tego, ze chyba wszyscy znaja cene bugaboo i stokke, to za kazdym razem jak sie odezwe, to musze wysluchac ile kosztuje, drogo, tyle za wozek itp
:rotfl: :rotfl:
Cytat: konwalia w 01 Mar 2012, 17:35:59żeby się wyżyć wózkowo musiałabym mieć jeszcze z czwórkę dzieci
ja też

chociaż mojego stokke strasznie mi szkoda, właśnie wystawilam go na sprzedaż, nie wiem czy znajdę lepszy wózek, teraz jeżdzę P&T Vibe i jest ok...no ale jednak to nie to samo ;)

konwalia