wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

aniak1211

Cytat: zuzia w 17 Paź 2011, 11:55:44
to ja! to ja!
chociaż i tak najczęściej "wisiałam" obok gondoli :)
wisiałaś ale nie wypadłaś:D
Ja pewnie tez takie posiadalam:D
Teraz kojarzę ze zdjęć:)

Cytat: golinda w 17 Paź 2011, 12:01:57
tak, były takie szelki - skórzane :)
Dokladnie:)
Pamietam brazowe-to musza byc szelki mlodszego kuzynostwa,
a moze mlodszego brata :hmm:
Pamietam dokladnie:)

kotabma

ale teraz tez mozna doczepic do glebokiego wozka takie szelki - te do chodzenia co sa. tylko trzeba pomyslec jak to zrobic. widzialalm na wlasne oczy jak dziecko jechalo w nich przypiete. gondola Z miala w zestawie szelki bo teraz robi jako spacerowka ;)
takie szelki do chodzenia doczepialam do krzeselka do karmienia ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

konwalia

u mnie pod materacykiem w gondoli były takie zaczepy po bokach, pewnie do szleek właśnie

zuzia

Cytat: aniak1211 w 17 Paź 2011, 13:19:09wisiałaś ale nie wypadłaś:D
wypadłam, wypadłam
bo dziadek stwierdził, że to nieludzkie dawać dziecku smycz :D

nionczka

Cytat: ziuta w 17 Paź 2011, 08:55:35A ja nie wiem czemu Was tak dziwią kilkumiesięczne dzieci w gondolach. Mój młody spacerówkę poznał dopiero mając 10 miesięcy. Zima była, więc mi się nie spieszyło, jeździł w gondoli do końca lutego, nie protestował, więc przeniosłam dopiero jak przestał się mieścić
moja sie miescila, ale w wieku 5 mcy musialam ja przesadzic, bo z tej gondoli by mi wypadla. Podrzucala tylek do gory, wystawiala nogi na zewnatrz. nie siedziala jeszcze, ale ja i tak sie balam. U  nas 5 mcy na przesiadke to bylo calkiem pozno.

abkasia

ja tez wypadlam :)

mam 2 blizny na czole ;)

Justynna

Cytat: aniak1211 w 17 Paź 2011, 11:49:19
Pamietam ze dawno,dawno temu byly takie szelki dla dzieci ktore przypinalo sie do gondoli:)
dzieciaki siedzialy w gondolach bezpiecznie;)

o mam nawet zdjęcie jak siedzę w wózku z przypiętymi szelkami :D

konwalia

wymienili mi budkę od spacerówki w mutsy  :aaaa: :aaaa:
wiem, ze to głupie, ale była krzywo wszyta, a ze uzywałam gondoli wczesniej, to niedawno na to zwróciłam uwagę i mnie denerwowało
zadzwoniłam, podjechałam do serwisu i dali mi nową :D

konwalia

w połowie 2012 ma wejść transporter z odwracanym siedziskiem

magdarynka

Aaaaaa, oszaleje w tym temacie! Jak nie pomozecie to bede dziecko wozic w wozku sklepowym ;) Szukamy czegos lekkiego ( drugie pietro, bez windy ), i czegos co nie kosztuje co podreczny statek kosmiczny. Zeby dobrze sie prowadzilo i w miare wygladalo. Macie jakies propozycje?

mobka

Nawington cadet, ten co feeling planuje? Nie wiem jak u nich z jakoscia, ale mi sie te wozki b. podobaja, skladaja sie do malych rozmiarow i za ciezkie chyba tez nei sa. Choc dla mnei wszystkie sa ciezkie ;D

feeling.good

magdarynka, własnie o navingtonie miałam Ci pisać: http://www.navington.com/produkty/wozek-cadet#adriatic Na razie niestety nie z własnego doświadczenie bo jeszcze go nie mamy. Jest w miarę lekki, świetnie się składa, jest ładnie wykonany, niedrogi (za spacerówkę z gondolą + adapterami do fotelika płacimy niespełna 1400 pln). Podobno jest też mało awaryjny.

magdarynka

Fajny. Zamawialiscie stacjonarnie czy przez internet?

Dodany tekst: 22 Lis 2011, 20:14:04

Dzisiaj ogladalismy wozki w sosno, i podobal sie nam tylko ten http://www.bebebeni.pl/index.php?go=4runner Tylko ze super lekki to on chyba nie jest...

mary

Cytat: feeling.good w 22 Lis 2011, 20:02:16Jest w miarę lekki, świetnie się składa, jest ładnie wykonany, niedrogi (za spacerówkę z gondolą + adapterami do fotelika płacimy niespełna 1400 pln).
bardzo dobra cena! To mniej niż za x-landera dla Stasia, prawda Feeling? Bardzo jestem ciekawa tego Waszego wózka.

magdarynka

Cytat: mary_popins w 22 Lis 2011, 20:19:57
bardzo dobra cena!
Wlasnie, z cennika wyszla mi zupelnie inne kwota. I dlatego pytam gdzie zamawialiscie.

feeling.good

Cytat: magdarynka w 22 Lis 2011, 20:22:25
Wlasnie, z cennika wyszla mi zupelnie inne kwota. I dlatego pytam gdzie zamawialiscie.

z cennika wychodzi 1498 (spacerówka 1102+ gondola 396). Zamawialiśmy w sklepie stacjonarnym, ale nie we Wro. We Wrocławiu był za 1580.

Cytat: mary_popins w 22 Lis 2011, 20:19:57
bardzo dobra cena! To mniej niż za x-landera dla Stasia, prawda Feeling? Bardzo jestem ciekawa tego Waszego wózka.

za x-landera płaciliśmy 2200 z fotelikiem i różnymi gadżetami (torba, spiworek, parasolka). Tu niestety wszystkie akcesoria trzeba osobno kupować (jeśli ktoś potrzebuje), ale to raczej częsta praktyka producentów.

konwalia

ja bym aktualnie kupila chyba bj city elite, widziałam go w przychodni, wieelka buda i siedzisko i w miare lekki(11 z hakiem)
w trasnporterze właśnie mnie to niskie zamocowanie budy wkurza, bo co wyjmuję małą, to zahaczam jej główką

co do wnoszenia na drugie piętro, to na dłuższą metę żaden się nie nadaje-patrz czy gondola ma uchwyt do noszenia i się łatwo wpina i wnoś na 2x

ishka82

Cytat: konwalia w 22 Lis 2011, 21:43:45co do wnoszenia na drugie piętro, to na dłuższą metę żaden się nie nadaje-patrz czy gondola ma uchwyt do noszenia i się łatwo wpina i wnoś na 2x
ja bym wzieła taki z pompowanymi tylnymi kołami i wjeżdżała i zjeżdżała (bez dziecka w środku)...ja co prawda na niskie pierwsze piętro, ale tak właśnie wjeżdżałam jumperem ;)

Kasia

z dzieckiem w srodku te z się da :D
ja tak na 4 pietro wjeżdzałam :D

ishka82

Kasia, ja się z Młodą w gondoli nie odważyłam, w spacerówce kilka razy jechała po schodach ;)

magdarynka

Czyli pompowane kolka musza byc :) A znacie ten wozek ktory wczoraj pokazywalam?

kotabma

Cytat: Kasia w 23 Lis 2011, 08:37:41z dzieckiem w srodku te z się da Cheesy
ja tak na 4 pietro wjeżdzałam Cheesy
ja tak u konwalii musialam wjezdzac zeby dostac sie do windy, na zjazd z dzieckiem sie nie odwazylam :D

mary

Cytat: konwalia w 11 Lis 2011, 21:40:03
w połowie 2012 ma wejść transporter z odwracanym siedziskiem
ciekawe o ile wzrośnie cena? Ja jestem zachwycona odwracanym siedziskiem i na pewno nie kupiłabym wózka bez.

malybob

Kupilam, w koncu kupilam  :jupi: Quinny speedi, na razie tylko spacerowka, wiec czeka mnie jeszcze polowanie na gondole :) Mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Zaluje, ze nie ma odwracanego siedziska, ale wzorem Scarlett O'Harry "pomysle o tym pozniej".

mary

Malybob, to teraz pora na jazdę próbną, póki co, bez lokatora ;)