wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

feeling.good

Cytat: elvelve w 11 Paź 2011, 07:59:03
feeling.good i jak sie sprawdzał na śniegu, w błocie, terenie?
Jak duży jest po złożeniu?

w terenie był naprawdę super. Wszędzie sobie radził, i na naszych polach, i w lesie, i na plaży.

Dla mnie minusem było składanie stelaża. Składa się na "płasko" (wymiary: http://www.x-lander.pl/porownaj_modele) i przez to zajmował większą część bagażnika. Mi bywało też ciężko go przez to chwycić. Plusem jest na pewno spacerówka, bo siedzisko składa się razem ze stelażem. W wielu wózkach trzeba odpinać. Mi brakowało jeszcze przekładanej spacerówki, ale nie wiem czy Ty potrzebujesz tej funkcji.
Jako plus zaliczam tez koła bez bieżnika. Dużo mniej syfu się łapie, zwłaszcza w terenie

elve

sąsiadka też ma x-landera i bardzo mi się podobał, ale chcialam jeszcze zasięgnąć opinii
znalazłam na allegro ledwo używany z 2011 na gwarancji jeszcze, nie jakiś super tani, ale zastanawiam się :hmm:
mogłabym w zimie Ankę do żłobka wozić

konwalia

:bra: :bra:
zamontowałam spacerówkę transportera, do czego są takie dwa paski co tam na dole wiszą od strony kosza??

zosia2007

Cytat: konwalia w 12 Paź 2011, 12:55:11
zamontowałam spacerówkę transportera, do czego są takie dwa paski co tam na dole wiszą od strony kosza??
nie mam pojecia, u mnie tez wisialy i nie wiedzialam do czego sa :D

konwalia

zosia i tak polewam  :beer:

moze ktos jeszcze??

mary

Konwalia, Ty już wozisz dziecko w spacerówce?
Mój N. nadal w gondoli ;)

konwalia

właśnie zaczęłam-dziś będzie pierwszy spacer spacerówką transportera, w nd była na próbnym w tempo i był wreszcie spokój(marudziła w gondoli z braku widoku)
w gondoli jeszcze się miesciła, ale co z tego, nie będę ją męczyć dla zasady

mary

mój się w gondoli nie męczy wcale. A ja się cieszę, że może się wygodnie wyspać na spacerze - nasza spacerówka nie rozkłada się na całkiem płasko, tylko tak na prawie. Nawet się jej nie przyjrzałam dokładnie od chwili zakupu.

martullek

Cytat: konwalia w 12 Paź 2011, 12:55:11

nie wiem czy dobrze rozumiem...

jak kupowałam wózek to dostałam go w formie spacerówki. te dwa paski były po prostu zaczepione o tę belkę pod siedziskiem. tak trochę zwisały podwinięte.

errata

moja Ania też nadal w gondoli i dzisiaj się zastanawiałam, kiedy ją przełożyć do spacerówki. Jednak Ania ani nie siedzi jeszcze, a w gondoli nie narzeka

konwalia

martullek, tak o to mi chodziło  bighug
:beer: :beer:

ishka82

errata, jak Ania się mieści w gondoli i nie narzeka, to nie ma co się spieszyć ;)

konwalia

Cytat: ishka82 w 13 Paź 2011, 10:16:03
errata, jak Ania się mieści w gondoli i nie narzeka, to nie ma co się spieszyć ;)
tez tak uwazam, moja sie miesciła, ale marudziła, a w spacerówce spokój

errata

no tak właśnie myślę, ale już się chyba sama niecierpliwię :D

annka-cygannka

moje dziecię też jeszcze w gondoli, ku zdziwieniu wszystkich sąsiadek  ;)

ziuta

A ja nie wiem czemu Was tak dziwią kilkumiesięczne dzieci w gondolach. Mój młody spacerówkę poznał dopiero mając 10 miesięcy. Zima była, więc mi się nie spieszyło, jeździł w gondoli do końca lutego, nie protestował, więc przeniosłam dopiero jak przestał się mieścić ;D

konwalia

ziuta, mnie dziwi tylko, ze tyle wytrzymują, moja sie wkurzała, a teraz spi

ziuta

Cytat: konwalia w 17 Paź 2011, 08:08:42
ziuta, mnie dziwi tylko, ze tyle wytrzymują, moja sie wkurzała, a teraz spi
widać zależy od egzemplarza, mój w gondoli spał, a w spacerówce przestał, bo za dużo ciekawych rzeczy się działo ;D teraz trzeba się sporo nachodzić, zanim zdecyduje się olać podziwianie widoków i zdrzemnąć ;)

Kasia

oj zależy ;) michał buntował się od poczarku na gondolę, w ogóle na płaskie lezenie ;) nic nie widział i sie wkurzał
plan był aby jeździł w gondolce 6 m-cy a tu zonk, przenieśliśmy go do spacerówy jak miał 2,5 :D i dopiero wtedy spacery stały się przyjemnoscią ;)

errata

Ania ma takie dwa maleńkie okienka w budce i sobie przez nie świat ogląda. Teraz jak jest chłodniej to Ania śpi na spacerach przez lato praktycznie nie spała tylko leżała i drzewa oglądała ;D

Angie

ja przesadziłam jak Lena miała jakieś 5 miesięcy :D Nie marudziła w gondoli, ale siedziała w niej, więc
bałam się, że wypadnie ;D 

Kasia

Cytat: Angie w 17 Paź 2011, 12:46:08Nie marudziła w gondoli, ale siedziała w niej,
pamietam jak o tym pisałaś lol

aniak1211

Cytat: Angie w 17 Paź 2011, 12:46:08siedziała w niej, więc
bałam się, że wypadnie Grin
Pamietam ze dawno,dawno temu byly takie szelki dla dzieci ktore przypinalo sie do gondoli:)
dzieciaki siedzialy w gondolach bezpiecznie;)

kotabma

Cytat: konwalia w 17 Paź 2011, 09:08:42ziuta, mnie dziwi tylko, ze tyle wytrzymują, moja sie wkurzała, a teraz spi
ej no, widzialas jak Zosia ladnie i dlugo jezdzila w gondoli. zaczela marudzic kolo maja dopiero jak babcia przywiozla ja do mnie do pracy w parasolce :D
no i ja z checia bym ja znow wsadzila do gondoli ne te zime ale to juz nie realne :D :D :D
Nie bedzie juz 3-godzinnych spacerow bo zmarznie w spacerowce :( wogole jak byla mniejsza prosciej ja bylo zabrac na dlugi spacer. po prostu lezala i spala :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Cytat: aniak1211 w 17 Paź 2011, 11:49:19
Pamietam ze dawno,dawno temu byly takie szelki dla dzieci ktore przypinalo sie do gondoli:)
dzieciaki siedzialy w gondolach bezpiecznie;)

to ja! to ja!
chociaż i tak najczęściej "wisiałam" obok gondoli :)