wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

goga

w porównaniu  z tymi co ostatnio widziałam jest ok

tamte były jakieś mikro, że nawet mój chłop to zauważył, a on na wózki to nie patrzy juz od dawna - czyli musiały byc malenkie - te człowieczki ledwo się miesciły - nastepnym razem jak zobacze, to się podkradnę i zobaczę jak sie te wózki nazywają ;)

a ten sie mi podoba !!!
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lis 2010, 11:48:11
szczegoly sa takie, ze moge nim jedna reka karuzele krecic, jest lekki, sam jezdzi, sam staje, sam sie podbija i w ogole lol lol lol

a wdawałoby sie ze takie rzeczy tylko w erze lol lol lol
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

goga to chyba jeden z mniejszych wózków :D

natka

Cytat: goga w 08 Lis 2010, 12:33:08tamte były jakieś mikro, że nawet mój chłop to zauważył, a on na wózki to nie patrzy juz od dawna - czyli musiały byc malenkie - te człowieczki ledwo się miesciły - nastepnym razem jak zobacze, to się podkradnę i zobaczę jak sie te wózki nazywają wink
mnie sie zdaje ze chodzi o quinny buzz...tez mialam wrazenie ze dziecko jest za duze na ten wozek ;)
zwierzatko, gratuluje wozka :) nie moja bajka ale najwazniejsze ze jestes zadowolona :)

goga

Cytat: Angelos w 08 Lis 2010, 12:36:55
goga to chyba jeden z mniejszych wózków :D

no to widzisz jak się znam lol
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

aniak1211

zwierzatko_mojej_mamy
Jak zaczynalam rozgladac sie za wozkami to pierwszy jaki zucil mi sie oko to ten :)
wlasnie dlatego ze maly i zgrabny:)
Wczoraj macalam taki wozek:D
Podoba mi sie bardzo :)
Gratuluje i zazdroszcze zakupu ;)

zwierzatko_mojej_mamy

no niedlugo wyjde z pracy i znow go zobacze obok piekarnika ;D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

mijałam dziś wózek "enzo"
a to espiro enzo

Justynna

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lis 2010, 12:30:40
goga no on jest malutki.. ;) takze moze Ci sie nie spodobac jednak :D

ale super tu wygląda :)

Kata

zwierzatko Toś poszalała z nową bryką,  :beer: coby Ci się nią dobrze jeździło :D
Pozdrawiam

Kata

Justynna

A mam jeszcze pytanie do doświadczonych mam, ile miesięcy miało Wasze dziecko, kiedy przesadzałyście je do spacerówki?

fasolka1980

feeling.good

Cytat: Justynna w 08 Lis 2010, 18:30:54
A mam jeszcze pytanie do doświadczonych mam, ile miesięcy miało Wasze dziecko, kiedy przesadzałyście je do spacerówki?

mój 4

aniak1211

Justynna
Dominika miala 5 miesiecy z hakiem ;)

zosia2007

ok 6

kasiad

moje miało 3,5  ;) ale moje było duuuże więc Mu już za ciasno było w gondoli  ;)

ishka82

Justynna, ok. 6 miesiąca, nie pamiętam już dokładnie ;D

vobi

zwierzowemu Frankowi gratuluje nowej fury, sie bedzie lansowal chlopak! ;D

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Lis 2010, 16:08:52
no niedlugo wyjde z pracy i znow go zobacze obok piekarnika ;D

zwierzu, w zyciu bym nie pomyslala ze tak sie podjarasz wozkiem dla dziecka :rotfl: :P

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: vobi w 09 Lis 2010, 09:19:26zwierzu, w zyciu bym nie pomyslala ze tak sie podjarasz wozkiem dla dziecka rotfl Tongue
no bo mnie jara czesc dla mnie, dziecku przeciez wszystko jedno, jak sie podbija, jak sie prowadzi, ile wazy i ile zajmuje miejsca ;) jak juz bede musiala zachrzaniac na spacery, ktorych samej istoty nie trawie i uwazam za strate czasu - w sensie lazenia bez celu nie otwierajac geby do nikogo i podziwiajac liscie? :> , to trzeba zminimalizowac ilosc rzeczy, ktore moga mnie dodatkowo zniechecac lol lol

www.annawilk.pl

zosia2007

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Lis 2010, 09:23:36jak juz bede musiala zachrzaniac na spacery, ktorych samej istoty nie trawie i uwazam za strate czasu - w sensie lazenia bez celu nie otwierajac geby do nikogo i podziwiajac liscie?
jak posiedzisz kilka dni w domu sama z dzieckiem to zaczniesz lubic te spacery. to jest takie oderwanie od rzeczywistosci, mozna sie ladnie ubrac, pomalowac, taki maly lans ;)

zwierzatko_mojej_mamy

zosia2007 no no, w czape i kozuch i przez zaspy lol lol sie okaze ;D

www.annawilk.pl

Justynna

Dzięki dziewczyny :)
To chyba się przeniesiemy do spacerówki, Misiek już nie bardzo lubi leżeć w gondoli, chyba, że uśnie, to wtedy mogę pospacerować, no a poza tym miejsca już mu tam brakuje :) Tylko pora roku mało sprzyja na przenosiny, gondola lepiej chroni przed wiatrem i deszczem.

rilla

prawie 5 miesiecy ale w spacerowce jezdzic cąlkiem na płasko jak w gondoli

nionczka

Cytat: Justynna w 08 Lis 2010, 18:30:54A mam jeszcze pytanie do doświadczonych mam, ile miesięcy miało Wasze dziecko, kiedy przesadzałyście je do spacerówki?
5 i pół bo nie chciała leżeć w gondoli i był ryk

Kasia

Cytat: nionczka w 12 Lis 2010, 09:08:145 i pół bo nie chciała leżeć w gondoli i był ryk

u nas podobnie było niestety ale od samego poczatku ;) młody nigdzie nie chciał leżeć ;)
dlatego tez do spacerówki przenieśliśmy go jak miał 2,5 miesiąca
mimo iż planowałam do 6 go powozić ale nie było jak ;)