wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Angie

Ja też zawsze zapinam. Bałabym się, że wypadnie. 

magdalinska

Rilla - ale nagle moze sie odwrocic, przekrecic i wysunac, nawet nie zauwazysz kiedy, bo budka przesłoni, popatrzysz gdzies, nie zauwazysz, to naprawde jest moment....
Ja zawsze zapinam, nawet na poczatku prezlozenia do spacerówki, gdzie plackiem lezał, nie ruszał sie w ogole, do głowy mi nie przyszło nie zapiac..... zreszta po tym, jak mało brakowało a wypadłby mi z gondoli a ja mało zawału wtedy nie  dostalam - zapinam i zawsze bede zapinac

rilla

nie przecze, ale moj wozek jest zabudowany, raczej gleboki (jak jak espiro magic, bo wsadzalam w niego P.) ma palak ktory blokuje P w dodatku ma na nim kierownice. Na razie tylko lezy i ma osłonke, a jezdzi przodem do mnie.
Zreszta co ja sie tłumacze:)

fasolka1980

ja tez zapinam, inaczej mlody by juz dawno uciekł

ishka82

Ja nigdzie nie napisałam, że zapinanie pasów jest bez sensu, wystarczyło przeczytać mój poprzedni post, a wiedziałybyście dlaczego zapinanie Niuśce pasów w naszym wózku jest bez sensu ;)
Pasy w jumperowej spacerówce są po prostu hujowe i tyle, producent chyba wyszedł z założenie, ze do spacerówki przesiadają się duże dzieci, a nie małe półroczniaki ;) Po prostu nie da się ich tak wyregulować, żeby i porządnie trzymały i nie przeszkadzały. Na Niusi one po prostu wiszą, a ona dostaje wścieku :( I wcale mi się nie podoba, ze jeździ nie zapięta :thumbdown: Ale ma ten pałąk, więc dołem się nie przeciśnie, góra jest dość zabudowana, do tego jeździ zawsze przodem do mnie, więc non stop widzę dokładnie co robi i reaguję jak za mocno się kręci. Muszę znów spróbować ją zapiąć, bo i już trochę urosła i jest grubiej ubrana, więc może wreszcie dadzą radę ;D

natka

Cytat: OlaFasola w 30 Paź 2010, 21:24:34Dzisiaj kółko transportera urwało się znowu :/
ech...hmm chyba jeszcze przemysle planowany zakup...a tak swoja droga to gdzie kupowalas wozek??

OlaFasola

Tu http://www.askot.pl/, w sumie to nie jest jakaś poważna awaria, bo M je jeszcze na spacerze przykręcił, ale spędziliśmy pół godziny na poszukiwaniu śrubki, która je trzymała.

Uważam, że przednie koła są kiepsko zrobione w tym wózku, może w tym roku coś zmienili, ale one nam się też kilka razy "zacinały" już na wiosnę.

niewiemjaka

Cytat: OlaFasola w 29 Paź 2010, 21:36:54czy ja dobrze zrozumiałam, ze nie zapinacie pasów w wózku?
ja juz nie zapinam, tylko jest ten pałąk a do tego posrodku jakby zapimanm ta czesc od pasow, czyli de facto nogi wchodza w dwie dziury i siedzenie jest glebokie, aczkolwiek jak W. "postanowi" wstawac to i tak go musze wyjac bo sie poskreca :crazy: ale to bez znaczenia czy byl spasowany czy nie

konwalia

Justynna

Cytat: ishka82 w 30 Paź 2010, 18:12:17
Ja nigdzie nie napisałam, że zapinanie pasów jest bez sensu, wystarczyło przeczytać mój poprzedni post, a wiedziałybyście dlaczego zapinanie Niuśce pasów w naszym wózku jest bez sensu ;)
Pasy w jumperowej spacerówce są po prostu hujowe i tyle, producent chyba wyszedł z założenie, ze do spacerówki przesiadają się duże dzieci, a nie małe półroczniaki ;) Po prostu nie da się ich tak wyregulować, żeby i porządnie trzymały i nie przeszkadzały. Na Niusi one po prostu wiszą, a ona dostaje wścieku :( I wcale mi się nie podoba, ze jeździ nie zapięta :thumbdown: Ale ma ten pałąk, więc dołem się nie przeciśnie, góra jest dość zabudowana, do tego jeździ zawsze przodem do mnie, więc non stop widzę dokładnie co robi i reaguję jak za mocno się kręci. Muszę znów spróbować ją zapiąć, bo i już trochę urosła i jest grubiej ubrana, więc może wreszcie dadzą radę ;D
o rany :( to mnie zmartwiłaś. Nie oglądałam dokładnie jeszcze spacerówki. Myślałam, że będę z niej równie zadowolona jak z gondoli...  :hmm:

zwierzatko_mojej_mamy

konwalia nie, ale wlasnie jedziemy do sklepu z papierowa kopia podlogi windy zobaczyc, co sie miesci i czy moze przesadzam z tymi jej wymiarami ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mobka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Paź 2010, 13:29:36
konwalia nie, ale wlasnie jedziemy do sklepu z papierowa kopia podlogi windy zobaczyc, co sie miesci i czy moze przesadzam z tymi jej wymiarami ;)

Jaki system :D Daj znac co przeszlo test :D

zwierzatko_mojej_mamy

no to jestesmy ;) wygrywa bezapelacyjnie bugaboo, ktorego od poczatku spisalam na straty lol lol lol

www.annawilk.pl

OlaFasola

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Paź 2010, 15:50:16wygrywa bezapelacyjnie bugaboo,
A ten wózek nie ma jakoś strasznie nisko zainstalowanej gondoli?

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: OlaFasola w 31 Paź 2010, 15:53:37A ten wózek nie ma jakoś strasznie nisko zainstalowanej gondoli?
ma strasznie nisko ;) ale dzieki temu raczka od gondoli jest strasznie nisko i moge se go podniesc i wlozyc do tej cholernej windy jak i gdzie indziej bez wysilku jak torbe, bo podobny w wadze ale wyzszy z 10 cm graco cos tam ma raczke do chwytania na wysokosci mojej podpachy i wtedy juz nie ta dzwignia dziala i wydaje sie 2x ciezszy i gorzej sie nim majta ;) poza tym te wysokosci gondoli juz mi wisza i powiewaja, skoro nawet moj maz wyzszy o 20 cm nie czul problemu ze schylaniem sie ;) wiadomo, ze duzo rzedziej to bedzie robil, ale jakos mnie to teraz nie przeraza tak bardzo jak gabaryty pozostalych wozkow, ten jest mikroskopijny z porownaniu z reszta ;) i wazy tyle co mucha ;D

www.annawilk.pl

mobka

A cena cie nie przeraza? Mnie w nim sie jeszcze male kolka z przodu nie podobaja - nie wiem jak to na sniegu sie sprawowac bedzie...

Dodany tekst: 31 Paź 2010, 16:10:21

A czekaj, raczka sie przeklada, wiec kolka powinny dac rade. To oprocz brzydkiej gondoli i wysokiej ceny jest niezly ;)

zwierzatko_mojej_mamy

mobka no wlasnie znalazlam na tym watku wypowiedz miki, ze zapieprzala nim po sniegu, takze najwidoczniej dziala ;) cena powala na kolana, wlasnie przeszukuje allegro, ale bardziej powala na kolana mnie wizja wciagania innego wielkiego na 3 pietro po schodach, bo do windy nie wjedzie lol lol

www.annawilk.pl

aniak1211

A mi sie tam podoba bugaboo :)
Nie mialam okazji nim manewrowac ale w mothercare zawsze na niego spogladam ;)
Ostatnio zwrocilam na oryginalna,skorzana torbe za jedyne 150 funtow :D

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: aniak1211 w 31 Paź 2010, 19:24:45Nie mialam okazji nim manewrowac ale w mothercare zawsze na niego spogladam wink
Ostatnio zwrocilam na oryginalna,skorzana torbe za jedyne 150 funtow Cheesy
manewrowanie to jest bajka ;) sam jedzie ;D a torba tez nam sie spodobala lol lol najbardziej mezowi - u nas jedyne 1029 zl lol lol

www.annawilk.pl

fasolka1980

zwierzatko_mojej_mamy czy ty chcesz powiedziec ,ze kupujesz najbardziej lanserski wózek ever?  :D  koniec świata :D

a tak serio to myślę ze będziesz zadowolona

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: fasolka1980 w 31 Paź 2010, 20:52:07,ze kupujesz najbardziej lanserski wózek ever?
lol lol no koniec swiata by byl ;) kurcze, najchetniej to bym wydala 500 zl a nie tyle, ale druga opcja jest sprzedaz mieszkania i kupno innego z inna winda - troszke drozsza opcja lol lol

www.annawilk.pl

aniak1211

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 31 Paź 2010, 20:48:30
manewrowanie to jest bajka ;) sam jedzie ;D a torba tez nam sie spodobala lol lol najbardziej mezowi - u nas jedyne 1029 zl lol lol
A wybieram sie do mothercare bo zabawki maja przecenione;)
Popatrze sobie dokladnie :)
Jak cos to moge kupic dla was torbe-zawsze taniej u nas :D
Za tydzien bede w PL to wysle :D