wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

marax

Mi oba maclareny uciakaja jak prowadze jedna reka. Tz ja nie mam utwardzonej drogi tylko polna i to tez na pewno tego wina spora.

Lwica

Czy któraś właścicielka X-landera albo Tako nie będzie się w ciągu najbliższych kilku miesięcy pozbywać swojego pojazdu??
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

rilla

Dorotka ja w sumie chce na wiosnę pozbyć sie mojego tako, ale może to być dla Ciebie za późno:/

Lwica

Cytat: rilla w 26 Wrz 2010, 20:19:28Dorotka ja w sumie chce na wiosnę pozbyć sie mojego tako, ale może to być dla Ciebie za późno:/

No do lutego powinnam mieć wózek dlatego za wczasu pisze.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

natka

Cytat: martullek w 26 Wrz 2010, 13:50:29niestety nasz transporter też się popsuł. pękł nam stelaż... jutro dzwonię do sklepu.
hmm....to juz druga usterka  w tym modelu....kurcze, moglby ktos wybrac za mnie wozek ;)

zosia2007

Cytat: natka w 27 Wrz 2010, 11:57:06
hmm....to juz druga usterka  w tym modelu....kurcze, moglby ktos wybrac za mnie wozek ;)
nie ma chyba takiego co sie wogole nie psuje ;)wazne zeby sklep w ktorym chcesz kupic wozek mial w razie potrzeby dla ciebie wozek zastepczy

OlaFasola

Cytat: natka w 27 Wrz 2010, 12:57:06hmm....to juz druga usterka  w tym modelu....kurcze
Trzecia, bo u nas zacinało się przednie koło. M je rozłożył nasmarował i śmiga.

natka

hmm...a czy ktos z was kupowal wozek w necie?? ceny sa zachęcające...

mobka

Ja kupowalam. Ale odbieralam osobiscie, bo dosc blisko mialam. No i kupilam w sklepi, ktory byl na stronie producenta wymieniony jako przedstawiciel.
Ale jak mialam zamiar Buzza kupowac, to tylko allegro bralam pod uwage.

martullek

kupowałam przez net ze sklepu z Łodzi. jestem bardzo zadowolona z obsługi. po zepsuty wózek przyszedł kurier - nie musiałam nic płacić.

Kata

Ja wózek kupiłam na Allegro i jestem zadowolona. W ogóle dużo rzeczy dla małej przez net nabyłam :)
Pozdrawiam

Kata

aniak1211

Moj wozek z allegro byl :)
Cena niby ta sama co w sklepie ale dostalam folie przeciw deszczowa,torbe i cos tam jeszcze gratis:)

zosia2007

Cytat: martullek w 29 Wrz 2010, 19:24:31
kupowałam przez net ze sklepu z Łodzi. jestem bardzo zadowolona z obsługi. po zepsuty wózek przyszedł kurier - nie musiałam nic płacić.
martulek a dostalas lub mialas mzliwosc wziecia wozka zastepczego? bo mi w sumie na tym zalezalo przy zakupie wozka dlatego z netu nie zamawialam

nionczka

Ja tez kupilam w necie wozek. I w ogole wszystko co nie bylo z Ikei bylo ze sklepów internetowych. Najbardziej sie denerwowalismy wanienko-przewijakiem bo na zywo nigdzie nie widzielismy, tylko na 2 malych i beznadziejnych zdjeciach w necie a jednak 149 euro kosztowala. Na szczescie przyniesli mi ja baaardzo szybko i byla piekna. Ale troche sie denerwowalismy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

martullek

Cytat: zosia2007 w 29 Wrz 2010, 22:49:14
martulek a dostalas lub mialas mzliwosc wziecia wozka zastepczego? bo mi w sumie na tym zalezalo przy zakupie wozka dlatego z netu nie zamawialam

nie pytałam - mam maclarena i jakoś przeżyję. kazali mi odesłać całą spacerówkę ze wszystkimi akcesoriami, bo jak się nie da naprawić to mi dadzą nowy stelaż - model 2010, czyli z regulowanym podnóżkiem. mam nadzieję, że tak będzie ;)

zosia2007

Cytat: martullek w 29 Wrz 2010, 23:14:56
nie pytałam - mam maclarena i jakoś przeżyję. kazali mi odesłać całą spacerówkę ze wszystkimi akcesoriami, bo jak się nie da naprawić to mi dadzą nowy stelaż - model 2010, czyli z regulowanym podnóżkiem. mam nadzieję, że tak będzie ;)
moj naprawili a liczylam na nowy stelaz ;)

natka

Cytat: mobka w 29 Wrz 2010, 17:29:44Ale jak mialam zamiar Buzza kupowac, to tylko allegro bralam pod uwage.
ja wciaz nie zdecydowana co do wozka jestem...mobka, dlaczego chcialas buzza no i co spowodowalo ze jednak zmienilas zdanie??

mobka

Chcialam Buzza, bo podobal mi sie wizualnie, fajnie sie skladal, mial ladne kolory. Zrezygnowalam, poniewaz zarowno gondola jak i spacerowka gibaly sie na stelazu, mial mala torbe na zakupy, niewielki daszek w spacerowce, ktory od wiatru w ogole by nie chronil. Ale glownie o to gibanie poszlo ;)

natka

Cytat: mobka w 30 Wrz 2010, 12:40:11Ale glownie o to gibanie poszlo wink
pod oknem ma sklep gdzie stoi buzz ale chyba jakis starszy model...sprawdze. no wlasnie wizualnie to on mi sie tez bardzo podoba. A takie gibanie to ja zauwazylam w xlanderze xa ;)

zosia2007

Cytat: natka w 30 Wrz 2010, 11:47:28
pod oknem ma sklep gdzie stoi buzz ale chyba jakis starszy model...sprawdze. no wlasnie wizualnie to on mi sie tez bardzo podoba. A takie gibanie to ja zauwazylam w xlanderze xa ;)
chicco tez sie giba ;)

mobka

Bo to gibanie niby za amortyzacje robi w wozkach, ktore przy kolach amortyzacji nie maja ;)

marcheewka

ja też kupiłam wózek przez net, ze strony producenta. Darmowa przesyłka kurierem mnie zachęciła :-)

zosia2007

Cytat: mobka w 30 Wrz 2010, 12:46:07
Bo to gibanie niby za amortyzacje robi w wozkach, ktore przy kolach amortyzacji nie maja ;)
wiesz co patrzac na to chicco kotre tymczasowo uzytkuje to raczej jest niestabilnosc trzymania bo tu zadnej amortyzacji nie ma - dziecko na najmniejszym dolku skacze jakby wozem jechalo

iksa_nl

Ciezko sie przebic przez te 178 str watku ;)
Kto ma teutonie (cosmo lub fun) albo mutsy (transporter)? polecacie?

mobka

Ja mam Cosmo. Polecam :) Stelaz miesci mi sie do mikrobagaznika w vw Lupo, gondola sie sklada, wiec spokojnie za siedzenie moglabym ja schowac.
Z minusow - Budka od gondoli ma tylko dwa ustawienia - albo calkiem zamknieta, albo otwarta i nie ma zadnej czesci odpinanej, zeby np. chlodniej latem bylo (spacerowka juz ma).