wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

mika

mika

mika

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 19 Cze 2008, 19:05:32
Cytat: mika9983 w 19 Cze 2008, 18:21:51
Dziewczyny ALE NIE MA WÓZKA IDEALNEGO!!!! i nie ma co do tego wątpliwości, wszelkie wózki quinny to mercedesy wśród wózków i Nionczka nie masz się co denerwować, bo na pewno wybrałaś jeden z najlepszych wózków na rynku - na pewno spełni Twoje wymagania. Niektóre dzieci w ogóle nie chcą spać na płasko w wózku jak tylko przesiądą się do spacerówek. Wybierając wózek trzeba brać pod uwagę indywidualne preferencje, dla jednych ważna jest waga, dla innych wysokość posadowienia siedziska, a nie ma wózka który jest:
lekki
ma przekładaną rączkę
jest śliczny
ma wysoko posadowioną gondolę żeby matka nie musiała się schylać
spacerówkę rozkładaną na płasko
ma pompowane koła
dużą gondolę
jest stabilny
jest zwrotny
ma duży kosz na zakupy
składa się tak że można go zapakować w bagaż podręczny do samolotu
i... kosztuje mniej niż 1500 zł za komplet z fotelikiem

i ma nisko ustawiona gondole, bo mi tak by bylo wygodnej :D

no to quinny będzie dla Ciebie dobry, a najbardziej mura

marax

mika mam etap wymiotow wiec czasowo nie ogladam wozkow bo oczyszczam sie z kapusty kiszonej

mika

Kasia

Cytat: gioseppe w 19 Cze 2008, 18:25:46
znowu wszedzie czytam, ze emmaljunga i teutonia to mercedesy :)

ja tez słyszałam że mercedes to emmaljunga :)

tych drugich to kompletnie nie znam

Cytat: mika w 19 Cze 2008, 18:25:46
który jest:
lekki
ma przekładaną rączkę
jest śliczny
ma wysoko posadowioną gondolę żeby matka nie musiała się schylać
spacerówkę rozkładaną na płasko
ma pompowane koła
dużą gondolę
jest stabilny
jest zwrotny
ma duży kosz na zakupy
składa się tak że można go zapakować w bagaż podręczny do samolotu
i... kosztuje mniej niż 1500 zł za komplet z fotelikiem

mikulcu normalnie powinnaś zająć sie projektowaniem idealnych wózków :)

nionczka

ja tez słyszałam że mercedes to emmaljunga :)

[/quote]

Ja pierwszy raz widze te nazwe tutaj wlasnie na forum. Weszlam na ich strone. Nie dziwne. Nie ma ich ani w Hiszpanii ani we Francji ani w Belgii a to sa trzy rynki, ktore mniej wiecej kontroluje :-) Codziennie na strefie czlowiek uczy sie czegos nowego.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

nionczka te wózki chyba nie potrzebują adaptera do maxi cosi :)

nionczka

Cytat: Kasia w 20 Cze 2008, 09:55:20
nionczka te wózki chyba nie potrzebują adaptera do maxi cosi :)

Ktore? Quinny? Nie, maxi cosi nawet sie sprzedaja w kompletach quinny.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

gioseppe

mika, a kojarzysz jakies dobre/zle opinie na temat wozkow BEBECAR?
vector
style at
stylo at
ipop
prime
rversus
:)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

gioseppe

http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

aniak1211

mika9983
Ty juiz wszystko o wozkach wiesz...
Do roboty :D

Wozki wozkami,ale jak przewozic dziecko w samochodzie???
Wiadomo fotelik,ale z ktorej strony???
Za kierowca czy za pasazerem???
Moj P. mowi ze za kierowca,w razie niebezpieczenstwa kierowca odruchowo ucieka i chroni siebie,
jak wy myslicie???

mika

moim zdaniem za kierowcą bo czytałam kiedyś takie wyniki badań wypadków samochodowych że najwięcej jest zderzeń samochodowych od strony pasażera

a propos wózków - sms od mojego męża: widziałem dziś czerwonego bugaboo - jest zaje... !!! jak już wiem jaki chce wózek to teraz się zabieramy za robotę lol lol lol

aniak1211

Cytat: mika9983 w 20 Cze 2008, 14:34:10

a propos wózków - sms od mojego męża: widziałem dziś czerwonego bugaboo - jest zaje... !!! jak już wiem jaki chce wózek to teraz się zabieramy za robotę lol lol lol

hahahaha
moj zainteresowal sie wozkiem jak juz zamowilismy

Kasia

mika9983 nie pozostaje Ci nic innego jak sie dostosować do planów meża

czyli do dzieła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zuzia

mój to nawet nie ma pojęcia jakie firmy produkują wózki, nie wspominając o ich oglądani.

mika

Cytat: zuzia w 20 Cze 2008, 15:25:29

mój to nawet nie ma pojęcia jakie firmy produkują wózki, nie wspominając o ich oglądani.

przynajmniej kupisz jaki będziesz chciała, a ja będę musiała stoczyć walkę na śmierć i życie bo mi się nie specjalnie bugaboo podobają

zuzia

Cytat: mika9983 w 20 Cze 2008, 15:27:31

przynajmniej kupisz jaki będziesz chciała, a ja będę musiała stoczyć walkę na śmierć i życie bo mi się nie specjalnie bugaboo podobają

poczekaj! on zacznie marudzić jak ja się już na jakis napalę i będę chciała zamówić. wtedy się obudzi.

mika

spoko spoko zuziak powiesz mu wtedy tak: albo bierzemy ten który ja wybrałam albo ty idziesz na tacierzyński i potem na wychowaczy lol

marax

Cytat: mika9983 w 20 Cze 2008, 15:27:31

ja przypuszczam ze mojego meza to wogole nie obchodzi - jakby to chociaz byl jakis samochod to moze ............. brawo brawo brawo brawo

inspiracja

samochód to to nie jest, ale niejednokrotnie za te pieniądze można spokojnie jakiegoś kilkulatka kupić   lol