wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

Kasia

Cytat: Angelos w 12 Mar 2010, 12:24:05
Kasia  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

poczekaj poczekaj:) jak mi go nie zniszczą to jeszcze go ode mnie pożyczysz :D na jakis wylot :D

mobka

Cytat: Kasia w 12 Mar 2010, 12:12:57jakbym miała wiekszą gotówke to pewnie brałabym buzza
Wiesz ja gotowke mam, ale wolalabym ja albo zostawic na koncie oszczednosciowym, albo wydac na cos pozyteczniejszego niz fanaberia w postaci wozka. I nie wiem co zrobic ;D No musze je zlozone jeszcze oniecznie zobaczyc :D

Kasia

Cytat: mobka w 12 Mar 2010, 12:29:25Wiesz ja gotowke mam, ale wolalabym ja albo zostawic na koncie oszczednosciowym, albo wydac na cos pozyteczniejszego niz fanaberia w postaci wozka. I nie wiem co zrobic Grin No musze je zlozone jeszcze oniecznie zobaczyc Cheesy

no ja o tym samym gadam :D
gotówke mielismy a się mocno zastanawialismy czy szaleć czy nie ;)

justynaaaa2

mobka a masz w tym momencie jakieś inne potrzeby które są pożyteczniejsze ;) musisz dokonać wyboru albo wózek albo coś tam  :hmm: czy po prostu chcesz tą kasę zatrzymać, bo wydaje ci się, że tak będzie rozsądniej ;)
ja tam nie wiem, ale trzeba spełniać swoje zachcianki ;D choć rozumiem, że każdy do tego inaczej podchodzi :)

Angie

Cytat: Kasia w 12 Mar 2010, 12:26:30

poczekaj poczekaj:) jak mi go nie zniszczą to jeszcze go ode mnie pożyczysz :D na jakis wylot :D

:D :D

Angie

doda no Ty juz musisz się sprężać, bo juz nie dużo Ci zostało  :padam: :padam: :padam:

mobka

Cytat: justynaaaa2 w 12 Mar 2010, 12:34:01prostu chcesz tą kasę zatrzymać, bo wydaje ci się, że tak będzie rozsądniej wink
Raczej ta opcja ;)

Jak bym miala wybierac czy wozek czy cos innego pozytecznego, co musze kupic, to na pewno bym tanszy wozek wziela. A tak moge do wozka nawet moje wlasne zaskorniaki dolozyc, zeby wspolnych oszczednosci nie wydawac, ale chyba mi szkoda tyle kasy wydac. Pochodze z niezamoznego domu i nauczylam sie oszczedzac, wielu rzeczy sobie odmawiac i gromadzic pieniadze, bo zawsze moze byc gorzej ;D

justynaaaa2

mobka nie chcę namawiać, bo rozumiem twoje argumenty :)
ale może teraz nadszedł moment żeby jednak trochę zaszaleć ;)
mam wrażenie, że tak ci ten buzz podoba, że jak go nie kupisz to prędzej czy później będziesz żałować  ;)

Angie

Mobka myslę tak samo jak Justyna, ten wózek będzie Ci służył pewnie ze dwa lata, może dłużej.
A po co masz żałować, że nie masz wymarzonego ;D Potem możesz go jeszcze sprzedać ;D

mobka

Cytat: justynaaaa2 w 12 Mar 2010, 13:18:37mam wrażenie, że tak ci ten buzz podoba, że jak go nie kupisz to prędzej czy później będziesz żałować  wink

No wlasnie nie wiem, czy to do konca jest to. Bardziej sie boje, ze go kupie i bede zalowac, bo cos mi sie w nim nei spodoba :D

Zaszalalam z samochodem rok temu - kupilam wymarzone Lupo :D Mialam wydac z 5-6tys. na jakies male pierwsze autko (matiza ;) lub seicento ;)) A wydalam 12,5 na Lupo :D I nie zaluje :D

abkasia

kasia, bosssssski :D

ja zaplanowalam, ze za wozek 3funkcyjny wydam 2tys. i tyle wydalam.
zreszta chcialam kupic potem dobra parasolke i kupno wozka za ponad 3 tys i dokupowanie parasolki za 1,5 tys to troche za duzo dla mnie...
mimo, ze raczej na malym nie oszczedzamy.

mobka

Ja parasolki nei chce. Jak juz to taka jak ma nionczka. One majatku  nie kosztuja.

Teraz speedi bys za 2 tys nie kupila. No chyba, ze bez fotelika liczysz. Za 2tys. bez fotelika to i ja buzza kupie. Tylko chyba wole buc mneij zadowolna z tanszego, niz mniej zadowolona z drozszego ;)

Mam jeszcze czas, ale chyba wiem, ze to sie buzzem jednak skonczy ;) Zobaczymy z reszta. Poczekamy az premia za 2 polrocze 2009 na konto wplynie. Bo jak jej niebedzie, to jak nic tylko transporter zostanie ;)

Kasia

Cytat: mobka w 12 Mar 2010, 13:40:41One majatku  nie kosztuja.

ojtam ojtam zobacz moja jeszcze tańsza lol

Angie

mobka jak kupisz buzza za 2 tys bez fotelika to z fotelikiem max 2,5 tyś.
To nie taka zła cena :)

abkasia

Cytat: mobka w 12 Mar 2010, 13:40:41
Ja parasolki nei chce. Jak juz to taka jak ma nionczka. One majatku  nie kosztuja.

Teraz speedi bys za 2 tys nie kupila. No chyba, ze bez fotelika liczysz. Za 2tys. bez fotelika to i ja buzza kupie. Tylko chyba wole buc mneij zadowolna z tanszego, niz mniej zadowolona z drozszego ;)

Mam jeszcze czas, ale chyba wiem, ze to sie buzzem jednak skonczy ;) Zobaczymy z reszta. Poczekamy az premia za 2 polrocze 2009 na konto wplynie. Bo jak jej niebedzie, to jak nic tylko transporter zostanie ;)
no wlasnie, Chodzi o to zeby sie dobrze zastanowic co nam potzreba i wybrac  :D chociaz wiadomo, ze potem moze sie odmienic.. ;D

ja chcialm parasolke od razu.
wazne dla mnei jest, ze jest duzo lzejsza od wielofunkcyjnego, szybciej skladana, nie trzeba kol za kazdym razem sciagac...
dla mnei jest super wygodna

sprawdzalam swojego speedi u tego sprzedawcy na allego gdzie kupowalam jest teraz za 2400, ale i ponizej 2 tys tez chodza.

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 13:50:32

aha i speedi bardzo czesto nie miescilam sie w bramkach sklepowych, przy kasach, byl za szeroki, parasolka sie wszedzie zmiesci :D

Kasia

oj jakbym musiała koła ściągać i bym się nie mięsciła w windzie czy w wąskich przejściach to bym sie szybko ze stokkiem pożegnała i maclarena nabyła

rilla

Cytat: doda w 12 Mar 2010, 13:09:09
w końcu lekarz powiedział, że mogę urodzić z miesiąc przed terminem

doda mnie też tak mówiono i co? :(
wszytsko juz wywietrzało i sie zakurzyło:/

mobka

Cytat: Angelos w 12 Mar 2010, 13:45:12
mobka jak kupisz buzza za 2 tys bez fotelika to z fotelikiem max 2,5 tyś.
To nie taka zła cena :)

Ale musialabym juz kupowac. A chyba nie jestem na to gotowa psychicznie :D

Dzis ten Buzz w Swiecie dziecka 1890zl kosztowal za gleboki+spacerowka.

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 13:55:00

Transporter byl za tyle samo :D

abkasia

Cytat: Kasia w 12 Mar 2010, 13:53:24
oj jakbym musiała koła ściągać i bym się nie mięsciła w windzie czy w wąskich przejściach to bym sie szybko ze stokkiem pożegnała i maclarena nabyła
no wlansie.. ;D
zazwyczaj typowie wozki wielofunkcyjne (nie wiem jak buzz, bo on nie jest typowy) sa dosc szerokie...

stokke tez nie jest typowy :D
i fajnie sie sklada, moja kolezanka ma, wiec widzialam.. :)

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 13:55:43

ale zebyscie nie sadzily, ze ja kogos namawiam do maclarenow... :D
one sa przeciez bzydkie :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 13:57:08

mobka kupuj buzza bo on jest pikny! i wez jakis pikny kolor, nie zadnego burasa :D
ten turkus jest piekny :dreaming: :dreaming:

mobka

Dla mnie maclaren jest przede wszystkim za duzy. Stoi zaraz za moimi drzwiami identyczny jak ten abkasi - ma za wysoko raczki i w ogole jak na parasolke jest bardzo duzy. Ostatnio jak patzrylam, to z maclarenow quest sporta bym wziela czy jakos tak - jest mniejszy i kolorowy :D

abkasia

Cytat: mobka w 12 Mar 2010, 13:57:13
Dla mnie maclaren jest przede wszystkim za duzy. Stoi zaraz za moimi drzwiami identyczny jak ten abkasi - ma za wysoko raczki i w ogole jak na parasolke jest bardzo duzy. Ostatnio jak patzrylam, to z maclarenow quest sporta bym wziela czy jakos tak - jest mniejszy i kolorowy :D
to prawda on jak na parasolke jest dosc mocno rozbudowany.. :)

Kasia

Cytat: abkasia w 12 Mar 2010, 13:55:04no wlansie.. Grin
zazwyczaj typowie wozki wielofunkcyjne (nie wiem jak buzz, bo on nie jest typowy) sa dosc szerokie...

stokke tez nie jest typowy Cheesy

ja nawet nie sadziła że "dzisiejsze" wózki nie mieszczą się przy kasach :hmm:

bo że np. Emma nieraz nie miesci się do windy to juz przerabiałam u koleżanki :D

Angie

mobka za taką cenę bym kupiła ;D Zresztą nie musza wcale w tek kilka miesięcy podrożeć ;D

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 14:22:21

Ja problem przy kasie miałam tylko raz- w markecie w Krakowie, wózek się nie zmieścił  :crazy:

Kasia

Cytat: abkasia w 12 Mar 2010, 13:55:04i fajnie sie sklada, moja kolezanka ma, wiec widzialam.. Smiley

no fajnie się składa
ale jako ciekawostkę pwoiem że jak jechałysmy z zuzią do Angie to teutonia zuzi weszła do bagażnika na wprost tak że zajęła powiedzmy równa połowę bagaznika
a mój stokke już na pozostałej połówce bagaznika sie nie zmieścił, po złozeniu był dłuższy od teutonii
i wtedy musiałam zdjąć kółka i wózek jechał na pierwszym siedzeniu lol

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 14:24:18

mobka przy buzzie musisz sie zorientowac na ile wystarcza ta pierwsza spacerówka, bo wiem że buzz ma dwa rozmiary tego kubełka :)

abkasia

Cytat: Angelos w 12 Mar 2010, 14:21:24
mobka za taką cenę bym kupiła ;D Zresztą nie musza wcale w tek kilka miesięcy podrożeć ;D

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 14:22:21

Ja problem przy kasie miałam tylko raz- w markecie w Krakowie, wózek się nie zmieścił  :crazy:

moja sasiadka ma mutsy i on sie nie miesci przy kasie w carefur...

Dodany tekst: 12 Mar 2010, 14:28:59

xlr sklada sie fajnie( jak to parasolaka) ale po zlozeniu jest dlugi i tez w malych bagaznikach sie nie miesci...
;D
nie ma wozkow idealnych.. ;D