wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

justynaaaa2

doda aaa żeby nie było, że cię zniechęcam do transportera  ;) wręcz przeciwnie, jest bardzo fajny i myślę, że powinnaś go wziąć pod uwagę mocno :) napisałam o tym podnóżku z uwagi na to, że zauważyłam, że wszystko dokładnie analizujesz więc może i podnóżek będziesz chciała przeanalizować  ;)
jednak myślę, że w przypadku 3 piętra waga jest ważniejsza niż podnóżek  ;)

feeling.good

jasne, waga jest bardzo ważna. Zastanawiam się tylko, co będzie po dwóch, czy trzech miesiącach, kiedy już nie będziesz dawała rady go wnosić.
Ja chyba będę zostawiać wózek na dole, a mąż będzie go wnosił po powrocie z pracy.

mobka

doda otworz sobei strone tosia.pl - tam sa filmiki ilustrujace jak sie wozek sklada itp. :D

martullek

zobaczyłam bobowózki - jakbyś chciała stamtąd zamawiać, to nie polecam. złożyłam zamówienie, dostałam potwierdzenie, że wózek będzie w ciągu tygodnia. za chwilę zadzwonili, że jednak za dwa, a jak po tych dwóch się do nich odezwałam z zapytaniem czy już wysłali, to okazało się, że wózka nie ma, może będzie za miesiąc...

polecam ten sklep - już kilka rzeczy u nich kupiłam, właśnie łącznie z wózkiem www.dino.sklep.pl

nionczka

Ja mam najbardziej kolorowe wózki w dzielnicy. Tutaj same szare i bezowe, czasem jakis granat a ja pomykam z jaskrawa zielenia na zmiane z pomaranczowo-czerwonym. Chyba jak dziwak jakis wygladam :-)
Na mnaszym pietrze sa sasiedzi z dwoma wózkami na klatce: bezowym mutsy i szarym maclarenem. My przy nich to jak na odpust wygladamy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wis

Cytat: martullek w 10 Mar 2010, 21:05:53doda, podnóżek jako taki jest. chodzi o to, że nie da się wyprostować materiału siedziska, tak aby nogi nie zwisały/opierały się na podnóżku, tylko leżały, jak dziecko zaśnie. nie wiem czy dobrze wyjaśniłam.
Da się wyprostować ! Zmienili coś w transporterze i podnożek można w 3 poz ustawić w tym na płasko.
Byłam 2 tyg temu w sklepie Dziecięcy Ekspert w Kato i babeczka pokazywała ten wózek klientom i właśnie pokazywała ten ulepszony podnóżek !

martullek

Cytat: wis w 10 Mar 2010, 21:31:11
Da się wyprostować ! Zmienili coś w transporterze i podnożek można w 3 poz ustawić w tym na płasko.
Byłam 2 tyg temu w sklepie Dziecięcy Ekspert w Kato i babeczka pokazywała ten wózek klientom i właśnie pokazywała ten ulepszony podnóżek !

może w modelu 2010, u mnie się nie da

justynaaaa2

wis witam moją ziomalkę  :highfive: widzę że ty lepiej zorientowana :D

feeling.good

Cytat: doda w 10 Mar 2010, 21:18:17
a też mieszkasz na 3 piętrze?
tzn ja na razie mieszkam na parterze.
kurcze, jak nie ma windy, to jest naprawdę kłopot :crazy:

Ja mieszkam na pierwszym piętrze, z podwyższonym parterem. Biorę jeszcze pod uwagę wnoszenie samej gondoli, a zostawianie stelaża na parterze.

wis

Cytat: martullek w 10 Mar 2010, 21:32:10
może w modelu 2010, u mnie się nie da
Właśnie chyba w tej nowej wersji. W każdym razie chyba wyeliminowali ostatni mankament Transportera ;)
Generalnie bardzo mi się podoba, no i nie jest zabójczo drogi.

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 21:35:16

Cytat: justynaaaa2 w 10 Mar 2010, 21:33:31
wis witam moją ziomalkę  :highfive: widzę że ty lepiej zorientowana :D
Joł moja koleżanko wózkowa Blacharo  :rotfl:
Zorientowana jak zawsze  :rotfl:

mobka

Cytat: nionczka w 10 Mar 2010, 21:24:00
Ja mam najbardziej kolorowe wózki w dzielnicy. Tutaj same szare i bezowe, czasem jakis granat a ja pomykam z jaskrawa zielenia na zmiane z pomaranczowo-czerwonym. Chyba jak dziwak jakis wygladam :-)
Na mnaszym pietrze sa sasiedzi z dwoma wózkami na klatce: bezowym mutsy i szarym maclarenem. My przy nich to jak na odpust wygladamy.

A jak ci sie w buzzie spacerowka sprawuje? Daszek nie jest za skromny? nie chroni za slabo przed wiatrem? sloncem?

Angie

justynaaaa2 powinna zostać ekspertem :D

wis

Cytat: Angelos w 10 Mar 2010, 21:36:35
justynaaaa2 powinna zostać ekspertem :D
Założymy na zlocie jakieś doradztwo wózkowe :D

justynaaaa2

Cytat: wis w 10 Mar 2010, 21:37:59
Założymy na zlocie jakieś doradztwo wózkowe :D
myślę, że musimy jakiś cennik porad opracować :D dzisiaj nie ma nic za darmo  :P

mobka

Ja sie coraz bardziej ku transporterowi sklaniam :D I chyba brazowego z kolekcji 2010 bysmy wzieli. Ale na zywo chcemy obejrzec buzza, mure3 i transportera :D

wis

Mura mnie załamał, taki wielgachny na żywo mi wyglądał.

mobka

Cytat: wis w 10 Mar 2010, 21:46:34
Mura mnie załamał, taki wielgachny na żywo mi wyglądał.

No on duzy jest. I boje sie, ze ja bede z nim smiesznie wygladac, bo ja niziutka jestem :D Szkoda, ze transportery nie maja jakis fajnych kolorow.

nionczka

Cytat: mobka w 10 Mar 2010, 21:35:34
A jak ci sie w buzzie spacerowka sprawuje? Daszek nie jest za skromny? nie chroni za slabo przed wiatrem? sloncem?
Nie, w buzzie daszek jest super bo chociaz jest maly to sie opuszcza w dol i buzia cala jest przyslonieta. na reszte mam spiworek. Wiatr wcale nie przeszkadza.
Ze sloncem jest trudniej bo jest bardziej upierdliwe, ale wtedy zmieniamy orientacje siedziska i po klopocie.
Co mi sie w Buzzie nie podoba to to, ze calkiem latwo jest przebic opone. Nie wiem ile razy juz nam sie to zdarzylo. ostatni przedwczoraj w H&M. Wbilam sobie na kolo te ostra czesc od alarmu. Poskarzylam sie babce, wezwala kierowniczke sklepu i dostalam kupon na 50 zeta. Niby to zadne pieniadze, ale w wulkanizacji detke nareperowali za 5! Az sie wstydzilam takie pieniadze placic.

Mobka, jak chcesz zobaczyc buzza na zywo to zapraszam do nas. Zobaczysz wózek po ktorym przejechal samochód i ktory mimo to nadal jezdzi.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

doda kolorów nie widać bo jak klikasz na kolory to adres nie ulega zmianie :)

zobacz wkleiłaś kilka razy ten sam adres ;)

Angie

doda widziałaś 4ridera? Jest piękny zielony i fioletowy ;D
No ale cięższy od transportera ;D  Za to dobrze wciąga się po schodach ;D

Angie

A poza tym 4 rider na piankowych kołach waży niewiele więcej niż transporter ;D

Angie

doda ale i tak nie dzwigniesz wózka. Na początku nie, bo nie wolno w połogu, a potem
będzie po prostu za ciężko. Prędzej czy później będziesz go i tak wciągać albo na kolach, albo nosić
w częściach ;D

mika

my też się sklaniamy ku transporterowi :) pewnie będzie szary :)

Angie

abkasia