wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

abkasia

dragonfly ale z takimi malymi koleczkami po plazy nei pojedziesz... nie ma szans... ;D

jestynka

wogóle , kto to ma pomysły na plaży wózkiem jeżdzić :D  Mój mąz sobie tak wymyślił i przewrócił wózek z Filipem ;)
wożek był prawie terenowy :D same zobaczcie jaki ;)

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

dragonfly no ale stokke się chyba nadaje do ciągnięcia po plaży na złożonych kółkach  :hmm:

dragonfly

Cytat: justynaaaa2 w 10 Mar 2010, 17:38:23
dragonfly no ale stokke się chyba nadaje do ciągnięcia po plaży na złożonych kółkach  :hmm:
nie, nie - to by raczej nie przeszlo - ten wozek jest rewelacyjny ale na asfalt i rowne chodniki ;D

justynaaaa2

Cytat: dragonfly w 10 Mar 2010, 17:49:01
nie, nie - to by raczej nie przeszlo - ten wozek jest rewelacyjny ale na asfalt i rowne chodniki ;D
tak gdzieś czytałam, babki, które go używały pisały, że dawały radę, dlatego pytam ;)
żeby nie było, że sama to wymyśliłam ;D

dragonfly

Cytat: justynaaaa2 w 10 Mar 2010, 18:02:10tak gdzieś czytałam, babki, które go używały pisały, że dawały radę, dlatego pytam wink
Ty, widzisz - ja tez nie probowalam.... ale skoro sie da  :knuje:

abkasia

ej, no nie mowicie, ze jest brzydki :D

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 18:56:10

i wcale nie jest szaro-bury i ponury :D

justynaaaa2

Cytat: golinda w 10 Mar 2010, 19:00:16
tak, a pani Aldona ćwiczyła 2 tygodnie po cc ;)
no być może to ten sam typ ;D
nie prowadziłam nigdy wózka po piasku więc nie wiem z czym to się je ;) myślałam, że może dragon próbowała i wie, że nie da rady ;)

abkasia

Cytat: golinda w 10 Mar 2010, 19:00:16
tak, a pani Aldona ćwiczyła 2 tygodnie po cc ;)

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 19:00:40

wcale lol

ta co wybrala oczojebny, super kolorowy kolor wozka :D

Kasia

Stokka tak jak i kazdy wozek da sie CIĄGNĄC po piasku :)

stokke nie jeździ jakos lepiej po piasku, on ma tylko funkcję składania do dwoch kółek i w ten sposób łatwiej sie go ciągnie, łatwiej niż na 4 kołkach

abkasia

Cytat: golinda w 10 Mar 2010, 19:18:13
spacerówka jest jasna :)

i tu wcale bym sie nie cieszyla.. :D
ja dziekuje bogu, ze moja jest ciemna z latwo zmywalna powloka... :D
inaczej wygladalaby juz niezbyt pieknie.. ;D

a jaki ma kolor?

abkasia

vobi

Cytat: golinda w 09 Mar 2010, 18:57:04dziewczyny, czy wam się naprawdę podobają te maclareny?!?
tak

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 20:45:26

Cytat: justynaaaa2 w 10 Mar 2010, 14:29:03sorry ale wózki są tak koszmarne, że rany   kawałek drutu i szmaty

ale tzw. parasolki maja byc przede wszystkim lekkie i latwo skladalne/rozkladalne (najlepiej przy uzyciu jednego kopa ;D)

justynaaaa2

vobi no dlatego dopisałam, że wygląd dla mnie pozostawia wiele do życzenia, ale funkcjonalność nie podlega dyskusji :)

Kasia

martullek

doda ja polecam mutsy transportera całym sercem! a z wyglądu, przynajmniej gondola, oba są podobne

justynaaaa2

doda haha  :mocking: uśmiałam się, że mnie o to pytasz tak otwarcie ;D
myślę, podobnie jak Kasia, że mutsy transporter będzie ok :)
no wagowo zdecydowanie wygrywa  :thumbup: ale musisz rozważyć jeszcze kwestię tego podnóżka, który w spacerówce mutsy się chyba nie podnosi  ;)

martullek

Cytat: doda w 10 Mar 2010, 20:56:59
mówisz?

bo te inne mutsy to cięższe są, nie?

transporter jest naprawdę leciutki, sama go wnoszę (a nie wciągam) razem z dzieckiem do tej pory

jestynka

abkasia

Cytat: vobi w 10 Mar 2010, 20:41:45
tak

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 20:45:26

ale tzw. parasolki maja byc przede wszystkim lekkie i latwo skladalne/rozkladalne (najlepiej przy uzyciu jednego kopa ;D)
:highfive: :highfive:
i o to wlasnie w nich chodzi :D

martullek

doda, podnóżek jako taki jest. chodzi o to, że nie da się wyprostować materiału siedziska, tak aby nogi nie zwisały/opierały się na podnóżku, tylko leżały, jak dziecko zaśnie. nie wiem czy dobrze wyjaśniłam.

jeszcze nie korzystam ze spacerówki, ale nie nastawiam się, że będzie mi to jakoś przeszkadzało

vobi

Cytat: jestynka w 10 Mar 2010, 20:59:58
vobi Hanka w maclarenie pomyka?

Nie, Hanka to pomyka glownie na nogach :rotfl: (ostatnio zrobila pieszo prawie 1,5 km :padam:). W zeszly roku dokupilismy Cybexa jako dodatkowy wozek (tez spacerowka, ale znacznie tansza od McLArena, no ale ma wszystko to co nam bylo potrzebne wiec stwierdzilismy ze bierzemy ;D). I chyba nasz stan posiadania wozkow na tym sie skonczy, Hani juz za dlugo w wozku nie potrzymamy.

feeling.good

Doda, a myślisz, że jakikolwiek wózek dasz radę wnieść na trzecie piętro?

martullek

ja bym wniosła swój wózek, teraz już może nie, ale na początku, z lżejszym dzieckiem - na pewno. transporter ma wyprofilowane uchwyty w gondoli, bardzo wygodnie mi się za to łapie i nosi wózek.