wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

patrzcie jaki fajny
i jaka fajna cena :)

http://allegro.pl/item944250477_wozek_spacerowka_capri_adapter_do_nosidla_nowe.html

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Angie

Kasia nie jestem pewna ale chyba widziałam ten wozek w sklepie
i jakość głównie materiału bardzo słaba ;D  Podróba stokke ;D

nionczka

Cytat: golinda w 09 Mar 2010, 18:57:04
dziewczyny, czy wam się naprawdę podobają te maclareny?!? przecież one wyglądają jak spacerówki z czasów naszego dzieciństwa
są beznadziejne (wizualnie)

Moim zdaniem sa brzydkie. Na dodatek maja bardzo smutne kolory. Tzn widzialam kilka w mocnym rozu, ale bardzo rzadko. Najczesciej szary. Kocham ten kolor, ale dla dziecka to porazka.
Niemniej jednak dla duzego, chodzacego dziecka na miejskie wypady, do samochodu, etc to jest git.

abkasia

Cytat: golinda w 09 Mar 2010, 18:57:04
dziewczyny, czy wam się naprawdę podobają te maclareny?!? przecież one wyglądają jak spacerówki z czasów naszego dzieciństwa
są beznadziejne (wizualnie)
ale to sa spacerowki typu parasolka, one wszystkei takie sa..
to nie sa wystylizowane spacerowki od wozka wielounkcyjnego.
o co innego w nich chodzi... ;)

co do kolorow to inne parasolki sa kolorowe, ale ksztalt, jest podobny...

ale podkreslam nie chodzi tu o wystylizowany wozek a o funkcjonalnosc... ;D

Kasia

golinda, mi sie kiedyś, zanim jeszcze michal przyszedł na swiat, bardzo maclareny podobały :) zawsze myslalam że go kupimy bo to fajny, nawet ładny jak na parasolkę i solidny wózek.

Teraz :hmm: nie wiem juz czy mi sie podobają :hmm: no nie wiem
chyba bardziej podobaja mi sie lzejsze wizualnie parasolki

a tak naprawde to juz nie wiem czy jakąkolwiek kupimy :) tzn moze kupimy ale jakis szajs tylko na wyjazd :) najtanszy szajs aby tylko dziecko na wyjeździe czym przewieźć i aby go nie było szkoda jak mi zniszczą w samolocie ;)

abkasia

Cytat: Kasia w 09 Mar 2010, 22:35:28
golinda, mi sie kiedyś, zanim jeszcze michal przyszedł na swiat, bardzo maclareny podobały :) zawsze myslalam że go kupimy bo to fajny, nawet ładny jak na parasolkę i solidny wózek.

Teraz :hmm: nie wiem juz czy mi sie podobają :hmm: no nie wiem
chyba bardziej podobaja mi sie lzejsze wizualnie parasolki

a tak naprawde to juz nie wiem czy jakąkolwiek kupimy :) tzn moze kupimy ale jakis szajs tylko na wyjazd :) najtanszy szajs aby tylko dziecko na wyjeździe czym przewieźć i aby go nie było szkoda jak mi zniszczą w samolocie ;)
ale maclaren ma tez bardzo lekkie i malo zabudowane parasolki i one maja rozna olory, nie sa takie smutne.. ;)

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 09:35:45

http://maclaren.pl/index.php?cPath=3

np takie.. waza niecale 4 kg i sa kolorowe.. ;D

jestynka

mnie też zastanawia fenomen maclarenów ;) nie mam wypasionej spacerówki dla Filipa,ale my jesteśmy zadowoleni. Ostatnio jechałam w autobusie z mamą co miała wózek maclarena, też mnie uderzyły te szarobure kolory, na tle mojego pomaranczowego wózka, nie podobał mi się kształt tego wózka, ale miałam ochotę podejść i poprosić czy mogę się nim przejechac, aby poczuć  to oczym mówicie :D żadna warszawska wiedźma nie posiada i nie ma jak testu zrobić , a do sklepu fatygować mi się nie chce ;)

Alka

Ostatnio widziałam w Dublinie 3 starsze Panie pod 70-tke, które w maclarenie woziły .... zakupy :thumbup:
Tam są bardzo popularne.

dragonfly

Cytat: Kasia w 09 Mar 2010, 22:35:28tzn moze kupimy ale jakis szajs tylko na wyjazd Smiley najtanszy szajs aby tylko dziecko na wyjeździe czym przewieźć i aby go nie było szkoda jak mi zniszczą w samolocie wink
to samo my teraz robimy przed wyjazdem na wakacje.... wozek juz i tak sie "wylatal" i nawet nie znieszczyli go ale jednak wakacje to co innego, piach, te sprawy....

Kasia

ja sie o piach nie martwie ale o to odbieranie wózka z taśmy
dwa lata temu poszła mi walizka, wózka w takim stanie nie chciałabym zobaczyć :D

inkageo

Kasia linie lotnicze zwracają za uszkodzony bagaż, więc za wózek też powinny. Tacie ten dzyndzel od zamka urwali i Lufthansa zwróciła koszt całej walizki, tylko trzeba od razu się zgłosić do punktu na lotnisku, pieniądze przelali na konto.
Imagine there is no hate

zuzia

Cytat: jestynka w 10 Mar 2010, 09:39:58żadna warszawska wiedźma nie posiada i nie ma jak testu zrobić , a do sklepu fatygować mi się nie chce
ja będę miała :) też w zasadzie na testy :)

dragonfly

Cytat: inkageo w 10 Mar 2010, 12:34:09
Kasia linie lotnicze zwracają za uszkodzony bagaż, więc za wózek też powinny. Tacie ten dzyndzel od zamka urwali i Lufthansa zwróciła koszt całej walizki, tylko trzeba od razu się zgłosić do punktu na lotnisku, pieniądze przelali na konto.
dokladnie, plus my zawsze mamy ubezpieczenie... no ale ostatnia rzecz jaka chcesz robic na wakacjach to uzerac sie z niesprawnym wozkiem/kupowac nowy...
tez sie trochce obawialam latania z wozkiem ale jest bardziej nic ok, moze tez dlatego, ze mam do niego ta torbo-walizke (zawsze cos extra do niej wrzuce i zwsze przechodzi kontrole ;) )

jestynka

Cytat: zuzia w 10 Mar 2010, 12:34:58
ja będę miała :) też w zasadzie na testy :)

to wyprobuję , jełśi pozwolisz :)

Kasia

Cytat: inkageo w 10 Mar 2010, 12:34:09

tak, tylko ci tanie przewoźnicy sobie w kulki lecą :(

mi jak dwa lata temu walizke zniszczyli to do tej pory odpowiedzi na reklamacje nie dostałam :( a to tureckie linie ...

a ubezpieczenie pokrywa tylko do 500zł :(

juz obmysliłam wszystkie opcje :(
dodatkowe ubezpieczenie to koszt około 100zł, za 100zł to kupie spokojnie spacerówkę :) dziada ale chociaz na kilka wyjazdów bedzie i zawsze jeszcze komus sie pozyczy :D

dragonfly

Cytat: jestynka w 10 Mar 2010, 09:39:58mnie też zastanawia fenomen maclarenów wink nie mam wypasionej spacerówki dla Filipa,ale my jesteśmy zadowoleni. Ostatnio jechałam w autobusie z mamą co miała wózek maclarena, też mnie uderzyły te szarobure kolory
zewsze skore mozna kupic  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
www.lilimay.com/strollers/maclaren/leather.php

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 12:46:29

Kasia no ja tez mam juz wyczajona spacerowe za cale 25 ojro :)

Kasia

Cytat: dragonfly w 10 Mar 2010, 12:45:27Kasia no ja tez mam juz wyczajona spacerowe za cale 25 ojro Smiley
poka :)

ja niestety nie mam co czaić :) chce kupic naprawde najtaniej :) szukam nawet uzywanej :D

dragonfly

Cytat: Kasia w 10 Mar 2010, 12:49:50
poka :)

ja niestety nie mam co czaić :) chce kupic naprawde najtaniej :) szukam nawet uzywanej :D
czeka, nie wiem czy to to nawet on-line jest :)

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 12:54:56

o, taki

Dodany tekst: 10 Mar 2010, 12:55:13

na amazon £19 :)

Kasia

Kasia

jak szaleć to szaleć :)

to może ja znajdę tanioche z daszkiem i koszem na zakupy lol

justynaaaa2

dragonfly ten twój wózek ze zdjęcia przypomina mi ten co rodzice mi kupili kiedyś w bułagarii jak miałam 3 lata  :rotfl: tylko ja nie miałam daszka (daszku :hmm:) za to miałam materiał w kwiaty  :P
sorry ale wózki są tak koszmarne, że rany  :crazy: kawałek drutu i szmaty :D
dla mnie mclaren ujdzie, bo jest taki jeszcze bardziej wózkowy ale te wszystkie inne to jakaś pomyłka  :blush: mówię oczywiście o kwestii wizualnej, bo funkcjonalność pewnie nie podlega dyskusji :)

dragonfly

justynaaaa2 no piekny nie jest, ale tani i na tureckie wakacje obleci ;) szkoda mi Stokke brac, bo to jest nie oszukujmy sie, wozek miejski - a nie plazowy ;) chociaz tym malym czerwonym popierdkiem tez sobie po plazy za bardzo nie wyobrazam ;D najwyzej torby  bedziemy tam wozic a dziecko na rekach  :rotfl: :rotfl: :rotfl:

aniak1211

jestynka