wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

aja

ziuta - gondole białą ja bym kupiła/jesli tylko Ci się podoba ale ze spacerówką może być już gorzej - bo jednak brudzi się bardzo tzn. np. u mnie bo ciagle wkładam wózek do samochochodu i wyciągam, składam, rozkładam, dziecko brudzi też czasem bucikami - mam beżowy co prawda wystarczy wilgotną szmatka wytrzec i brudu nie ma, pewnie dużo się też ma od materiału z jakiego jest wykonany pokrowiec

ziuta

No właśnie materiał jest taki do wytarcia szmatką - przynajmniej tak wyglądał w sklepie :knuje:

aniak1211

Dziecko w spacerowce lubi sobie cos podjesc,zwlaszcza na zakupach jedzeniem mazna zajac na chwile,
brudzi sie i to bardzo,
gondola jeszcze moze byc ale spacerowka raczej nie :)

Angie

ziuta jak białą to tylko gondolę i raczej na lato niż zimę. A spacerówkę ciemniejszą bo
wózki się brudzą ;D

Angie

sputnik właśnie - najlepiej będzie jak przejdziesz się do sklepu
i zobaczysz co Ci się podoba :) A potem będziemy doradzać :)

kotabma

Cytat: Angelos w 05 Mar 2010, 14:43:32
sputnik właśnie - najlepiej będzie jak przejdziesz się do sklepu
i zobaczysz co Ci się podoba :) A potem będziemy doradzać :)
i tu jest problem bo sputnik musi lezec i nie moze wychodzic :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

a ja musze kupic jakiąś gównianą spacerówkę na wakacje, bo boje się że mi stokka zniszczą w samolocie (podobno wózek jest wydawany z taśmy jak inne bagaże :padam: )
i teraz nie wiem jakie wybrac :( bo ze stokka jestem bardzo zadowolona i na rzie nie czyję absolutnie potrzeby zakupu porządnego np. maclarena

zwariuję :( chyba kupimy jakiegos huugle bugle za 60zł lol

abkasia

Cytat: Kasia w 05 Mar 2010, 18:05:21
a ja musze kupic jakiąś gównianą spacerówkę na wakacje, bo boje się że mi stokka zniszczą w samolocie (podobno wózek jest wydawany z taśmy jak inne bagaże :padam: )
i teraz nie wiem jakie wybrac :( bo ze stokka jestem bardzo zadowolona i na rzie nie czyję absolutnie potrzeby zakupu porządnego np. maclarena

zwariuję :( chyba kupimy jakiegos huugle bugle za 60zł lol

my spacerowke oddawalismy bezposrednio przed wejsciem do samolotu i odbieralismy po wyjsciu od obslugi.
ale to zalezy od lini lotniczych od ustalen jakie maja na danym lotnisku

zosia2007

Kasia w marketach sa takie spacerowki-parasolki za kilka zl, ostatnio chyba nawet w realu byly po 90 zl - promocja jest do 10/03

justynaaaa2

Kasia ja jak teraz leciałam do egiptu i byli ludzie z wózkami to oddawali przy samych schodkach do samolotu i zaraz po wyjściu z samolotu odbierali, więc po płycie do autobusu wsiadali już z wózkiem :)

aniak1211

Cytat: justynaaaa2 w 05 Mar 2010, 19:29:53
Kasia ja jak teraz leciałam do egiptu i byli ludzie z wózkami to oddawali przy samych schodkach do samolotu i zaraz po wyjściu z samolotu odbierali, więc po płycie do autobusu wsiadali już z wózkiem :)

Wozek mozesz oddac razem z bagazem,
ale mozesz zlozyc pod schodkami i obsluga zabiera do luftu bagazowego,
spod schodów pozniej odbierasz :)
Ale obsluga raczej nie uwaza na te wozki,
w moim poszarpali piankowa raczke :(
slyszalam od ludzi o zniszczonych wozkach :(

Mysle ze taka tania spacerowka moze byc wygodniejsza w podrozy i nie bedzie Ci jej szkoda :)

Kasia

z tego co ja słyszałam to w tych liniach, którymi my bedziemy lecieć wózek oddaje sie pod sachodkami ale odbiera sie go z taśmy! byłam w szoku jak to usłyszałam.

lecimy jakimiś eurocypria czy jakoś tak, z itaki

jakby mozna było odebrać bezpośrednio z samolotu to bym sie nie zasdtanawiała i stokka brała, zresztą tak mieliśmy zrobić

a tak to jestem zmuszona do kupienia jakiejś durnej spacerówki, której wcale nie potrzebuję i nie chcę :(

Dodany tekst: 05 Mar 2010, 20:07:25

Cytat: zosia2007 w 05 Mar 2010, 18:57:11Kasia w marketach sa takie spacerowki-parasolki za kilka zl, ostatnio chyba nawet w realu byly po 90 zl - promocja jest do 10/03

no własnie chyba coś takiego bedzie trzeba kupić, albo pozyczę od szwagierki huuglebuugle :D

justynaaaa2

Kasia no ja też leciałam eurocyprią z itaki ;) i na bank ludzie tak oddawali/dostawali wózki, bo nawet mój M. pomagał chłopakowi stachać ten wózek ze schodów na okęciu a potem już w egipcie stał ten koleś koło nas w autobusie już z wózkiem :) może warto dopytać w liniach tylko nie wiem czy to zależy od przewoźnika czy od lotniska  :hmm: ale skoro lecisz tą samą linią i na to samo lotnisko w ssh to chyba powinno być tak samo  :hmm:
a jaki hotel wybraliście ;)

Kasia

no to sie podpytam :) moze kupowanie wózka mnie ominie :D

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 05 Mar 2010, 20:21:39
no to sie podpytam :) moze kupowanie wózka mnie ominie :D
no ba po co ci jakaś szkarada ;D
no i co za hotel wybraliście ;) już kupione?

Kasia

hotel zwykły, najtańszy ;) resta sharm :D

Dodany tekst: 05 Mar 2010, 20:36:20

Cytat: justynaaaa2 w 05 Mar 2010, 20:33:40no ba po co ci jakaś szkarada Grin
ja w ogóle nie chce innego wózka :D stokke całkowicie mnie zadowala i na razie nie potrzebuję zmiany :hmm:
wiec to byłby klamot tylko na wyjazdy samolotowe

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 05 Mar 2010, 20:35:26
hotel zwykły, najtańszy ;) resta sharm :D

ci znajomi co poznaliśmy ich w tym roku w E. byli rok temu w resta sharm :) byli zadowoleni i w sumie nie było się do czego przyczepić ;) jedynie co mówili że resta sharm bardziej spokojny od rehany, bo nie ma animacji, jeden basen, mniejszy teren ale wam w sumie hałas i rozrywki niepotrzebne a przynajmniej macie blisko spacerem do miasta więc akurat z Michasiem na spacer w wózku to fajne położenie :) myślę, że będziecie zadowoleni  :thumbup: no i cena korzystna :) my płaciliśmy tyle samo :)

Kasia

mam nadzieję że bedzie fajnie :) hotel w "naszej" dzielnicy. okolice znamy jak własna kieszeń
tylko plaze nie nasze olubione ale i to jest do przeskoczenia ;)

Justynna

Cytat: Kasia w 05 Mar 2010, 20:05:11
z tego co ja słyszałam to w tych liniach, którymi my bedziemy lecieć wózek oddaje sie pod sachodkami ale odbiera sie go z taśmy! byłam w szoku jak to usłyszałam.

lecimy jakimiś eurocypria czy jakoś tak, z itaki

jakby mozna było odebrać bezpośrednio z samolotu to bym sie nie zasdtanawiała i stokka brała, zresztą tak mieliśmy zrobić

a tak to jestem zmuszona do kupienia jakiejś durnej spacerówki, której wcale nie potrzebuję i nie chcę :(

Dodany tekst: 05 Mar 2010, 20:07:25

no własnie chyba coś takiego bedzie trzeba kupić, albo pozyczę od szwagierki huuglebuugle :D

W ubiegłym roku lecieliśmy na Kretę właśnie tymi liniami. I siostra oddawała wózek przed wejściem do samolotu, a odbierała z taśmy, niestety :(

ziuta

Angelos ile jest gwarancji na Mutsy? (sorry że Cię tak męczę, ale jestem na etapie zamawiania :dance: potem się mam nadzieję uspokoję ;) )

zosia2007

mobka

Na pewno Chicco sa lekkie. I wszystkie o parasolkowatym stelazu i malych kolkach. Stosunkowo lekki jest buzz i speedi (lzejszy od buzza).

zosia2007

Cytat: doda w 07 Mar 2010, 19:04:53
hmm a ten cały mutsy transporter - zosia Ty go masz?
oceniasz go jako lekki?
nawet bardzo lekki ;D dane ze strony
waga po demontażu kół: 4.8
waga: 7.7
rama po złożeniu i demontażu kół: 67 x 52 x 31
rama po złożeniu: 74 x 64 x 34
rama po rozłożeniu: 79 x 65 x 110