wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

mobka

Cytat: mika w 25 Lut 2010, 10:42:47
Ja na suknie wydałam 1000 zł, na wózek nie wiem ile wydam, ale chce żeby był spełnieniem moich marzen :) poza tym będe (o ile wybór będzie trafny) używać go pewnie ok. roku i w takiej perspektywie wydatek nawet rzędu 3500-4000 zł mnie nie przeraża, tym bardziej, że potem część tej kasy można odzyskać

O dokladnie - tak samo mysle :D

Kasia

Cytat: mobka w 25 Lut 2010, 10:39:49Walsnei  mialam pisac,z e x-landery zaczynaja cenami dobijac do zagranicznej czolowki.
jak my szukalismy wózka to x-landery kosztowały ok 1000zł i to były jedne z tanszych wózków i tylko dlatego bralismy go pod uwagę :)
teraz IMO jego cena jest za wysoka - sa wózki tansze, ładne i jednak lżejsze od x-lanera
nie wiem skad ta cena :hmmm: za koelkcję limitowaną rozumiem ale za standardowa wersję to dla mnie niepojete.

Angie

Mi się wózek, który kupiłam podobal na długo przed ciążą i jego cena też mnie nie przerażała.
To nie jest wydatek na jeden dzień czy miesiąc, a przynajmniej na rok. Zresztą ja na razie nawet nie myślę
o jego sprzedaży ;D Gdybym nie mogła sobie na niego pozwolić to jasne, że kupiłabym tańszy.

Kasia

Cytat: ddu w 25 Lut 2010, 10:18:30wytłumaczcie laikowi: nie ma tanszych?
czy tansze są do bani?

sa i tańsze i jeszcze drozsze :)

to jak z samochodem kazdy wybiera co mu odpowiada i tyle :)

mobka

Cytat: Kasia w 25 Lut 2010, 10:51:20
sa i tańsze i jeszcze drozsze :)

to jak z samochodem kazdy wybiera co mu odpowiada i tyle :)

Dokladnie, a jak samochodowych marzen nei mozna zrealizowac, to chociaz wozkowymi trzeba sie zadowolic :D

Angie

Ale ta stara kolekcja którą wciąz można kupić kosztuje koło 1000 zł, więc chyba nie bardzo dużo.

Dodany tekst: 25 Lut 2010, 10:59:47

A nowy z fotelikiem cabrio fix mozna kupić ponieżej 2 tyś, to jednak sporo mniej
niż te droższe wózki ;D

mobka

Cytat: Angelos w 25 Lut 2010, 10:58:06A nowy z fotelikiem cabrio fix mozna kupić ponieżej 2 tyś, to jednak sporo mniej
niż te droższe wózki Grin

Buzza ze starej kolekcji mozna kupic z maxi cosi citi za 2300 :P

mika

Cytat: mobka w 25 Lut 2010, 11:01:13

i tutaj dla mnie wybór byłby jasny jak słonce

mobka

No dobra, nie liytujmy sie juz. Ja x-landera tez gdzies tam biore pod uwage. Ale juz coraz dalej w moim rankingu :D Wolalabym Mutsy Transportera :D Jak juz bym oszczedzac musiala ;)

Angie

Cytat: mobka w 25 Lut 2010, 11:01:13

No tak ale to jednak sporo więcej niż stare x landery, a nawet więcej niż nowe.
Poza tym citi jest dużo tańszy od cabrio fix.
A x landery mają opinie raczej dobrych wózków i nie wydaje mi się żeby ich cena była wygórowana ;D

mobka

Cytat: Angelos w 25 Lut 2010, 11:03:52Poza tym citi jest dużo tańszy od cabrio fix.
Jakies 200-300zl. Jezeli patrzymy  na cene samych fotelikow bez bazy.

Angie

Cytat: mobka w 25 Lut 2010, 11:05:02
Jakies 200-300zl. Jezeli patrzymy  na cene samych fotelikow bez bazy.

No to chyba dużo jak cabrio kosztuje 500-600 zł  ;)

Mi chodzi o to, że nie uważam żeby cena xlandera była wygórowana.
Ten wózek ma dobre opinie i skoro mozna go kupić z najlepszym fotelikiem
za poniżej 2 tyś to moim zdaniem ta cena jest ok.

Dodany tekst: 25 Lut 2010, 11:09:56

A buzz nie ma zlej ceny ;D 2,5 tyś w zestawie z maxi cosi cabrio to cena bardzo ok ;D

justynaaaa2

mika piękny  :thumbup: bierz go :)
chociaż juz przy wielu wózkach mówiłyśmy ci "bierz go" :D
chyba będziesz mieć problem w z wyborem ;D

Kasia miałam rację wczoraj  ;) wygląda na to, że to standardowy podstawowy komplet  :hmm:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1068&%3CosCsid%3E

siog

mika ten buzz jest cudowny. szkoda ze nie bylo go u nas

Kasia

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 25 Lut 2010, 12:33:07
i tak dobra cena :)

no dlatego pytałam się wczoraj czy przypadkiem nie staniał :D bo wcześniej kosztował tutaj 3999zł. - może pozbywają się zapasów ;)

kasiad

my w styczniu 2009 roku za x-landera + plus fotelik maxi cosi cabrio zapłaciliśmy 2100 zł  ;)

kasiad

Cytat: golinda w 25 Lut 2010, 13:32:33
dla mnie wózek miał średnie znaczenie - nie zagłębiałam się specjalnie w temat, spodobał mi się Buzz, kolor też miał fajny i już :)

toż to podejscie mego Męża :D

didi_loczek

U mnie przy wyborze zadziałała zasada "pierwszego kontaktu".
Zobaczyłąm Stokke, spodobał mi się. Pokazałam go mężowi- jemu też się spodobał.
Pojechaliśmy do sklepu, obejrzeliśmy na żywo i od razu zamówiliśmy.

Nigdy potem już nie oglądałam innych wózków :)

Dłużej zastanawialiśmy się nad wyborem fotelika ;D

vobi

abkasia

Cytat: golinda w 25 Lut 2010, 13:53:30
no ej! miałam się wózkiem dziecięcym podniecać? :D bez przesady - ja mam inne rzeczy, na których widok ciśnienie mi się podnosi, wózki się do nich nie zaliczają ;)
eee no ale buzzem sie podniecilas :D
przyznaj sie ;)

abkasia

ziuta

Dziewczyny, które mają mutsy - czy to prawda, że siedzisko spacerówki w 4riderze czy urban riderze można montować tyłem do kierunku jazdy tylko do 8 kg wagi dziecka? Gdzieś to ostatnio wyczytałam i się mocno rozczarowałam...

Angie

Cytat: ziuta w 26 Lut 2010, 10:08:21
Dziewczyny, które mają mutsy - czy to prawda, że siedzisko spacerówki w 4riderze czy urban riderze można montować tyłem do kierunku jazdy tylko do 8 kg wagi dziecka? Gdzieś to ostatnio wyczytałam i się mocno rozczarowałam...

nic na ten temat nie wiem, a sama mam mutsy ;D Skąd takie informacje?
W instrukcji obsługi jest, że siedzisko spacerowe jest do 15 kg ;D