wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

zosia2007

Cytat: mika w 23 Lut 2010, 13:26:18
Zosia a transporter rozkłada się na płasko-płasko - spaceróka czy na prawie płasko?
prawie na plasko ale mi to nie przeszkadza, poza tym dzieki temu paskowi nie ma dwoch/trzech ustalonych pozycji polozenia oparcia spacerowki tylko sama dostosowujesz kat nachylenia - dla mnie super sprawa :)

rilla

doda od wczoraj prowadzimy rozmowy z Piotrusiem:) dzisiaj już miałam kilka skurczy... ale nieregularne i nic z tego nie będzie:) ale zaliczyłam za to fajny spacer

zuzia

mika
widziałam transportera na żywo (specjalnie weszłam do świata dziecka) - wersja z gondolą. Super jest.
szkoda, że wszedł tak późno bo bym go miała.

Kasia

no co ty? jak ja szukałam wózka to transportery juz były :) to nie jest jakis bardzo nowy wózek :D

fasolka1980

jedo fyn się rozkłada na płasko i ma spacerówkę montowaną w 2 kierunkach :D

aczkolwiek teraz wybralabym jednak wozek 4 kolowy

doda-  x-landery maja bardzo dobre opinie,będziesz zadowolona:)

feeling.good

Doda, a o którym kolorze x-landera myślisz?

feeling.good

Cytat: doda w 23 Lut 2010, 21:49:47
Ty masz xa?

tak, koniecznie 4 kółka chciałam. A kolor już masz jakiś upatrzony?

mayagaramond

doda - bralabym xt, 3-kolowy jest cool ;) ;D

Ale xa jest rozowy!!! (tylko mateusz pewnie nie bedzie chcial rozowego wozka ;) )
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Kasia

mi sie XA podobał :)
podobny do mutsy 4ridera :)

mayagaramond

Cytat: doda w 23 Lut 2010, 22:30:09
niebieski jest ładny ;D

a nie jest zbyt, hm, oklepany? (od razu mowie, ze sie nie znam).

Wg mnie wozki maja z reguly te same kolor - czerwien, zielen, braz, pomarancz  Czemu nie ma fioletowych wozkow (moze sa??) albo wozkow w paski?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

justynaaaa2

mayagaramond właśnie też się zastanawiam czemu nie robią ładnych kolorów wózków  :knuje: wszystko takim standardem lecą  :crazy: fioletowy śliczny jest mutsy transporter, w ogóle mutsy ma kilka fajnych kolorów, innych niż standard, ale wszystkie nadal są gładkie ;D
no i buzzy mają fajne kolory :)

mayagaramond

justynaaaa2  :beer: :beer: :beer:

trzeba zaczac projektowac wozki ;D

justynaaaa2

mayagaramond noooo wg mnie straszna nisza ;)
są niby jakieś tam inne wzory, w paski czy kółka, kropki ale wygląd tych wózków jest taki sobie dla mnie  :blush:

abkasia

Cytat: justynaaaa2 w 23 Lut 2010, 22:39:04
mayagaramond właśnie też się zastanawiam czemu nie robią ładnych kolorów wózków  :knuje: wszystko takim standardem lecą  :crazy: fioletowy śliczny jest mutsy transporter, w ogóle mutsy ma kilka fajnych kolorów, innych niż standard, ale wszystkie nadal są gładkie ;D
no i buzzy mają fajne kolory :)
ja caly czas mowie, ze buzzy, to najpiekniejsze wozki.... ;D

abkasia

wis

Cytat: abkasia w 23 Lut 2010, 22:46:38dodabardzo fajny ten nowy xlander!
Mi się nowy XT podoba, fajne kolory wprowadzili, no i chyba koła są inne - jak dla mnie ładniej to wygląda :)

Angie

doda musisz zobaczyć czy ci wygodniej z trzema czy z czterema kółkami.
Mi np. z trzema niewygodnie ;D A jak z czterema to podstawa to obrotowe koła przednie ;D

elve

moj chicco ma jedną ogromną zaletę, gondolka ma podnoszony zagłówek, więc w zależności od tego czy Ania śpi czy się rozgląda, zagłówkiem sobie manipuluję (do pozycji półleżącej)
chyba tylko dzięki temu Ania jeszcze gondolkę toleruje

feeling.good

Cytat: doda w 23 Lut 2010, 22:59:52
tak, tak, muszę pojeździć w sklepie,
spotkałam się z opinią, że xt jest niestabilny.....

x lander xa ma te kółka obrotowe i można je zablokować

o większości trójkołowców się to mówi - zwłaszcza przy podjeździe pod krawężnik np.

xa kręci piękne kółka w miejscu, bardzo jest zwrotny. 

vobi

ja mam trojkolowca i jestem zadowolona z wyboru (inni pchacze wozka tez :D) ale nie mam zadnego doswiadczenia z czterokolowcami :hmm:

ziuta

Cytat: zosia2007 w 23 Lut 2010, 13:22:42
niby ma byc w marcu ale problem polega na tym, ze do polski te wozki dochodza z "lekkim" opoznieniem wiec rownie dobrze moze byc w maju dlatego ja nie czekalam na nowy wzor :( , chociaz ten braz jest boski
A gdzie można zobaczyć kolory z tej nowej kolekcji mutsy?

zosia2007

justynaaaa2 ale nie ma mutsy transportera fioletowego - to byla kolekcja 2007 lub 2008 i juz go nie produkuja :(

Cytat: ziuta w 24 Lut 2010, 09:03:34
A gdzie można zobaczyć kolory z tej nowej kolekcji?
na stronie mutsy.nl

Angie

Ale nowy 4rider ma piękne kolory

http://www.mutsy.nl/products/4rider/colors

fioletowy i intensywny zielony boskie  :dreaming: