wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

ja problemu z literkami nie mialabym- Hugo u mnei jest tak poprostu... ;D

zwierzatko_mojej_mamy

najbardziej przewidujaca okazala sie brawurka z Iga :D:D:D:D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

justynaaaa2

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Lut 2010, 16:10:54
najbardziej przewidujaca okazala sie brawurka z Iga :D:D:D:D
Maja w sumie też krótkie ;)
miała brawurka łeb na karku  :P

feeling.good

Rilla bardzo fajny wózeczek dla małego rozrabiaki :)

fasolka1980

my mamy literki z Peticado - dostalismy w prezencie, na szczescie tylko 4 litery  :P

aniak1211

Cytat: ishka82 w 05 Lut 2010, 14:00:41Nie mówiąc o tym jak się będzie brudzić

Spokojnie,
dziecko jeszcze nie je w gondoli :D
nie bedzie sie tak brudzilo :D

ishka82

Mnie bardziej chodzi o kurzenie się itp. zabrudzenia latem jak nie będę używała tej osłony na gondolę...białe szybko łapie każdy syf :( Widziałam, ze w większości wózków to coś jest jednak kolorowe i Tako trochę dało d...y z tą bielą, bo ani to ładne ani praktyczne ;D

rilla

hm a ja nawet nie zwrocilam na to uwage... ja i tak cos tam wyloze...
w mutsy transporterze mojej kolezanki srodek tez jest bialy

vobi

Cytat: ishka82 w 05 Lut 2010, 21:22:39Widziałam, ze w większości wózków to coś jest jednak kolorowe i Tako trochę dało d...y z tą bielą, bo ani to ładne ani praktyczne

w naszym "to cos" tez bylo biale, ale jakos specjalnie sie nie brudzilo - tylko ze gondoli uzywalismy zima, moze latem byloby gorzej  ;D

mobka

Jest nowa kolekcja quinny buzz i chyba tylko bra\zowy kolor mi sie podoba :( http://allegro.pl/item920893964_wozek_quinny_buzz_3_2010_gondola_fotelik_gratisy.html

No i drogo troche... wlacza mi sie skapstwo :D

justynaaaa2

Cytat: mobka w 13 Lut 2010, 21:02:03
Jest nowa kolekcja quinny buzz i chyba tylko bra\zowy kolor mi sie podoba :( http://allegro.pl/item920893964_wozek_quinny_buzz_3_2010_gondola_fotelik_gratisy.html

No i drogo troche... wlacza mi sie skapstwo :D
mi się najbardziej podoba ten pierwszy :) ale to oczywiście dla dziewczynki, ale 2 i 3 też mi się bardzo podobają :)

magoo

mobka

Przejrzelismy z mezem jeszcze raz wszystkie wozki brane pod uwage, no i tylko buzzz, jakos nic innego nie moze nas przekonac  :mocking: Wydam na niego majatek  :padam:  :stupid:

mobka

No mnie sie moze jeszcze zmienic, jak na zywo poogladam, ale to moj zdecydowany faworyt :D Ale jeszcze tyyyyyle czasu przede mna  :crying:

aniak1211

Ladne te buzzy:)
caly czas ogladam sie za nimi ;)
ten pierwszy podoba mi sie,
no ale cena...

Angie

mobka ale kolory z wcześniejszej kolekcji w komplecie z fotelikiem masz dużo tańsze :)  

np.

http://www.allegro.pl/item920103660_quinny_buzz_3_gondola_fotelik_3w1_apple_wyprzedaz.html

mobka

Angelos no ale nie kupie przeciez wozka juz  :crying:

Angie

Ale na pewno jeszcze parę miesięcy będą ;D Spokojnie :)

siog

mnie jednaki najbardziej podobaja sie kolory zeszloroczne. nadal kocham kolor mojego buzza:)

mobka

Cytat: siog w 13 Lut 2010, 23:01:57
mnie jednaki najbardziej podobaja sie kolory zeszloroczne. nadal kocham kolor mojego buzza:)

Siog a w jakim masz kolorze? I piszesz, ze kochasz, a wydaje mi sie, ze pisalas jakis czas temu, ze drugi raz bys tyle kasy za wozek nie dala. Podtrzymujesz opinie?

siog

Cytat: mobka w 14 Lut 2010, 08:59:46
Siog a w jakim masz kolorze? I piszesz, ze kochasz, a wydaje mi sie, ze pisalas jakis czas temu, ze drugi raz bys tyle kasy za wozek nie dala. Podtrzymujesz opinie?

Mobka ja mam braz/turkus. teraz nie kupilabym, tylko gondole i maclarena. ale u mnie zupelnie inny klimat, my nie mamy zimy. Ale z wozkow drozszych systemowych uwazam ze quinny buzz jest najlepszy. bugaboo drozszy i b niski a stokke b drogi
juz bede musiala kupic spacerowke

p.s. kupuj kolor neutralny. ja kupowalam tez z mysla o kolejnym dziecku. te czarno szare tez sa b ladne. do moich kolorow dokupilam torebke b pasujaca

mobka

No z najnowszej kolekcji chcialabym rock moss - wlasnie braz z odrobina turkusu. Z kolekcji 2009 podoba mi sie wklejony przez Angelos apple, ladny jest tez strawberry i midnight. Byl tez fajny czarnozolty bodajze, ale balabym sie, ze do niego takie male czarne zuczkowate owady by lecialy...

Dodany tekst: 14 Lut 2010, 11:37:21

A co do pogody to wlasnie spacerowka mi na zime przypadnie, wiec na pewnoe to nic parasolkowatego nie moze byc. Dlatego tez chce cos 2w1, co mi sie bedzie podobalo, bo troche czasu tym pojezdze :D

siog

Cytat: mobka w 14 Lut 2010, 11:34:01
No z najnowszej kolekcji chcialabym rock moss - wlasnie braz z odrobina turkusu. Z kolekcji 2009 podoba mi sie wklejony przez Angelos apple, ladny jest tez strawberry i midnight. Byl tez fajny czarnozolty bodajze, ale balabym sie, ze do niego takie male czarne zuczkowate owady by lecialy...

Dodany tekst: 14 Lut 2010, 11:37:21

A co do pogody to wlasnie spacerowka mi na zime przypadnie, wiec na pewnoe to nic parasolkowatego nie moze byc. Dlatego tez chce cos 2w1, co mi sie bedzie podobalo, bo troche czasu tym pojezdze :D

no to bedziesz uzywac spacerowke buzza. bo na polskie sniegi innej opcji nie widze :) a lekka kupisz na lato